2777
2789
دوستان عزیزم 🌱🤩🌱مدیریت گذر واژه ها بهار سپسنیکانینقاش_ زندگی آذر مینا 13_46مرمری69goli8080نیکانی ...

خجالتم میدی دوستم 😍❤️😘😘😘

🌸🌸🌸🌸
مامان گلیا یه حرف خواهرانه میزنم ♥️ با عشق بخونید

امشب برادرم تنها اومده بود خونم، منم همزمان که گل میگفتیم، تغذیه مدرسه ی فردا ی بچه هارو آماده میکردم

گفت مستانه چرا خودتو خسته میکنی ؟
بزار هرچی میخوان خودشون آماده کنن ببرن، بچه های من هرچی بخوان خودشون میبرن 🌱

منم کنجکاو شدم، پرسیدم داداش مثلا دخترت که دبستانیه چی میبره؟

خیلی ریلکس گفت، موز میزاره تو پلاستیک یا سیب، گاهی هم نان باگت میگیرم نون پنیر گردو میبره

گفت مادرشون شاغله خسته میشه ،هرچی هم بزاره بچه ها نمیخورن 💔

من در جایگاه خواهر شوهری نمیتونستم چیزی بگم و حرفو ادامه ندادم دیگه 💜

ولی باور کنید مامانا اون لقمه ای که مادر تو کیف بچش میزاره ،مزه ی بهشت میده 😍

واسه بچه هامون ارزش قائل شیم، یه ظرف غذای چند تیکه و مرتب داشته باشیم ( اینجوری پلاستیک هم تولید نمی‌کنیم)
خوراکی های مختلف بچینیم

زمین تا آسمون فرقه بین سیبی که پوست گرفته شده خورد شده تا سیبی که تو پلاستیکه، معلومه بچه حوصله گاز زدن نداره 💔

درست کردن یکی دو تا ساندویچ و اسنک های مختلف نه زمان بره نه هزینه ی خاصی داره ✅

من اول هفته یک کیلو سیب و یک کیلو نارنگی برای تغذیه بچه ها گرفتم شد 160 تومن، کل هفته رو از هر دو میوه میزارم کنار خوراکی هاشون

باز هفته ی قبلش موز و نارنگی خریدم 🍌🍊

یه روز سیب زمینی براشون سرخ میکنم

مواد ماکارونی رو بیشتر میزارم، صبح میزارم تو اسنک ساز

شبی که شام کالباس خونگی باشه ،سه ورقشو برمیدارم باش سالاد پاستا درست میکنم فرداش میبرن ♥️

ناگت خونگی درست میکنم ،هفته ای یه بار ساندویچ میزارم میبرن

یه روز ساندویچ پنیر خیار و ریحون ، یه روز کره عسل، یه روز پنیر گردو، یه روز تخم مرغ سرخ شده..... میزارم برای صبحانشون کنار تغذیه ،تو مدرسه نوش جان میکنن

مادر چه شاغل باشه چه خانه دار فرقی نمیکنه، باید برای بچش وقت بزاره ♥️

خیلی فرقه بین بچه ای که تغذیه خورده و بچه ای که هیچی نخورده
چون مادر نه سلیقه داره نه حوصله نه تنوع میده نه به خودش زحمت میده سلیقه ی غذایی بچشو پیدا کنه

این بچه باهوش ترینم که باشه ، راندمان یادگیریش پایین میاد 💔 همیشه خستست و بی انرژی، بی حوصلست 💔

با حسرت به خوراکی های بچه های دیگه نگاه میکنه 💔 آسیب روحی هم میبنه 💔

باورکنید از خوراکی های بوفه ی مدرسه هیچی عاید نسل آینده ساز ِ ما نخواهد شد 💜

هیچی لقمه ی مادرانه نمیشه ♥️

بحتما شما کدبانوتر و خوش سلیقه تر از من هستین، ببخشید جسارت کردم 😘😘

🌸🌸🌸🌸

نکته ی دیگه اینکه اگر فرزندمون دختر خانمه ،دو تا مقنعه تهیه کنیم، اگر پسر دو تا رو پوش

اگر شرایطش نیست، حداقل همون ظهر یا بعد از ظهر که میان از مدرسه، زود بزاریم ماشین لباسشویی شسته شه اتو کنیم

بزاریم دسته گلامون بوی گل بدن 🌺

از کنار بعضی بچه ها رد میشی، اینقدر که این مقنعه لک شده سیاه، روپوش بوی نامطبوع میده🥺

مگه معلم یا دانش آموزای دیگه گناه کردن که باید بچه ی نامرتب منو تحمل کنن؟ 💔
مگه خود بچه مقصره اصلا؟ این وظیفه ی منِ مادر هست که نظارت کنم 💜

🌸🌸🌸🌸

ببخشید خیلی طولانی شد 💕

اینم بگم و برم، دوستی که پرسیدن همسر و اهل خانواده همراهی میکنن و آیا معترض نمیشن؟

من خونه ی خودمو میگم، چون خرج خونه با خودمه، سعی میکنم کم و کسرنباشه

صبح میرم از جای قیمت مناسب خرید میکنم
اما همسرم اطلاع نداره

برنامه ی غذایی دارم متناسب با فریزر که کمتر خرید کنم، اما خانواده نمیدونن که علتش چیه

سعی میکنم برای آخر هفته برنامه ی تفریح کم خرج بچینم که تو تله ی رستوران نیوفتیم (ماهی دو بار فقط)

مهمانی رفتنی ،همیشه خودم انواع کیک ها و چیز کیک هارو از این س تا یاد میگیرم درست میکنم. قشنگ دیزاین میکنم
با خودمون میبریم و دست خالی جایی نمیرم 💕
باز ب همسرم نمیگم چرا.... (به ندرت شیرینی و... میخرم که عادت نکنه)

لباس آنلاین میخرم، قیمتشو بیشتر میگم اونم کیف میکنه 😊 دیگه نمیگم تو آف بود یا هرچی

اینم بگم من اول ماه یه مبلغی میگیرم، همه چیز با خودمه دیگه
باز نیاین بگن دروغ میگید دو تومن بیشتر بگیری، نه جانم ،فقط دوس ندارم فکر کنه من از خودم میزنم 💜

کلا حرف از قناعت و مدیریت و پس انداز اصلا و ابدا نمیزنم✅
نمیزارم حساس بشه یا خسیس بشه
یا فکر کنه من و بچه هام کم خرجیم

مگر اینکه همسرم وام بگیره که بگم بیا پس اندازش کنیم ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه چند غذای اقتصادی و نونی دیگه بگید👏🏻

انواع ابگوشت مثل ابگوشت کله گنجشکی یامرغ یابوقلمون وگوشت گوسفندی...اش جو اش رشته اش .اش بلغور..اش ترخینه..حلیم ..عدسی..خوراک لوبیا..دوپیازه سیب زمینی...الویه..کشک بادمجان..بادمجان شکم پر...فلافل..گوجه بادمجان..میرزاقاسمی...کوکوسبزی وکوکوسیب زمینی...تاس کباب باانواع گوشت مثل مرغ یابوقلمون یاگوسفندی ..خوراک گوجه وبامیه..انواع املت مثل املت قارچ املت باسوسیس املت گوجه املت بافلفل دلمه وسیب زمینی سرخ شده ..عزیزم انواع غذای نونی خیلی بنظرم تنوع توغذای نونی اگه ابتکاربه خرج بدیم حتی ازغذای برنجی هم بیشتره ...😊😊😊

سلام ببخشید خرید طلا از دی جی پی قیمتش خیلی بالاتر نیست؟ارزش داره؟

سلام بله خیلی بالاتر ه ولی چون آخرین قسطش یک دی هست تا اون موقه طلا ۱۳ میلیون میشه و سود خودشو میکنه اون‌موقه میفروشم من بیشتر دوست دارم اعتبارم بره بالا مبلغ بیشتزی دریافت کنم دیروز هر پول ریزی دستم اومد تبدیل کردم 

👏👏👏👏👏👏👏عالی بود عزیزم ، جانا سخن از زبان ما میگویی👏👏👏👏👏👏👏

دقیقا ما ادما گاهی خودمون را خیلی دست بالا می گیریم فکر میکنیم کنترل کامل روی همه چیز داریم اگر موفقیتی به دست بیاریم فکر میکنیم همش از هوش و درایتمون بوده یا مثلا بقیه به خاطر بی کفایتیشون به جایی نرسیدن غافل از اینکه خداوند لطف داشته من مثلا تو خانواده خوبی به دنیا بیام هوش خوبی داشته باشم بتونم درس بخونم کار گیرم بیاد حالا دستم به دهنم برسه شاید یه بنده خدا دیگه از این امکانات برخوردار نبوده باید ادم شاکر باشه و یادش نره اونکه داده به طرفه العینی هم میتونه پس بگیره اگرم بخواد بیشمار میبخشه و صاحب فضل عظیمه دیگه اونچه از دستم میاد انجام میدم بقیه اش هم توکل به خودش 

وای چقدر پستتون عالی بود.منم مثل شما یه پسر دارم کلاس سوم هست و همیشه نگران آینده اش هستم.هم نگران ت ...

منم قبل به دنیا اومدن پسرم اینطور فکر میکردم منم پسرم چهارمه قسمتم نبود بچه دیگه ای بعد گفتم 90 درصد شخصیت ادم قبل از ده سالگی شکل می گیره اون که دست منه تا جایی که توانم هست روان بچه ام را سالم بار میارم چی از امنیت و سلامت روان مهم تره دعوا  خیلی کم کردم اصلا کتک نزدم به بچه ام ازادی دادم محیط متنوع و خوب تا جایی که در توانم بود خرجم کردم بقیه اش هم می کنم تلاشم را می کنم وخدا را چه دیدی شما برو پادکست کتابگرد را گوش بده ببین چقدر ادمای خلاق و موفق و مهمتر از همه موثر اونها که برای نور و روشنایی جهان تلاش می کنن تو خانواده های سالمی بزرگ شدن متوسط بودن ولی مثلا کتابخونه داشتن تو خونه مادر بچه را کلاس میبرده الان شهرداری بهترین کلاسها را باهزینه کم برگزار میکنه با 200 یا 300 میشه بچه را برد کلاس نجوم ورزش  این رویدادهای رایگان گذاشت من دیروز بردمش هفته کودک و نوجوان بود تو اصفهان چقدر دنیا بچه متنوع میشه اعتماد به نفسش زیاد میشه بعد من بیام پول یه بلیط سینما پس انداز کنم که چی مثلا بزرگ شد طلا بهش بدم من اگر مادر اگاهی باشم بچه سالم  پرورش بدم اون خودش راهش را پیدا می کنه البته منم دعا میکنم هر بار مثلا یه کارخیری می کنم یه چیزی از دستم بیاد برای کسی میگم خدایا این کار خیر من یه نوری بشه راه بچه ام را روشن کنه برای پسرم نور پس انداز میکنم که راهش روشن بشه 

شاید کسی مث من درگیر این موضوع باشه که به خودش اهمیت نمیده چیزایی که برام مفید بوده رو مینویسم شاید ...

آفرین عزیزم چقد نوشته هات حس خوبی بهم داد 🥰من تو یه خونه ای بزرگ شدم که مادرم نه تنها خسیس نبود بلکه بیش از حد دست و دلباز بود اما نه برای خودش برای دیگران و اطرافیان با اینکه خونه دار بود اما زن دست و پا بسته ای نبود اهل تلاش بود همیشه از کارای خونگی که انجام میداد برای خودش درآمد داشت اما دریغ از اینکه یه روسری برای خودش بخره یا یه کرم دست 

همه پولاشو جمع می‌کرد یا برای ما خرید میکرد یا میداد  پدرم گاهی هم شاکی میشد که هیچی خرج خودم نکردم بابام می‌گفت مگه من گفتم نکن 

واقعا هم راست می‌گفت 

اینا برای من شده بود حسرت با اینکه عاشقانه مادرنو دوست دارم اما وقتی زن های فامیل رو می‌دیدم که به خودشون  لباسشون می‌رسند کرم دست می‌زنند میگفتم کاش مامان منم گاهی تو آینه روسری های مختلف رو امتحان میکرد تا بپسنده نه اینکه براش مهم نباشه 

دو سه سال اول زندگی به خودم اومدم دیدم دارم ناخواسته راه مادرمو میرم پول جمع میکردم زیاد میشدمیدادم شوهرم یا عید خرید نمی‌کردم میگفتم پولش پس انداز بشه نه تنها پس انداز نمیشد همش خرج میشد شوهرمم می‌گفت میخواستی بخری 🙂

بله عزیزم هیشکی به ما مدال نمیده 

الان چندین سال میگذره هر سه ماه یه بار برای خودم روتین پوستی کامل میخرم همیشه آبرسان و کرم مرطوب کننده به دست و صورتم میزنم 

عطر خیلی خوب برای خودم خریدم کلی اسپری و مام و بادی اسپلش

لباس خونگی و بیرونی رو همیشه جنس خوب و کمی گرون میخرم 

چند ساله کفش فقط چرم خریدم 

ماه پیش  دوتا صندل ویه  کفش راحتی چرم خریدم 

کم میخرم اما خوشبو خریدم عینک آفتابی اصل برای خودم گرفتم شوهرم کلی عینک نشونم داد اونی از همه گرونتر بود برداشتم 

بیرون میریم از هر جایی غذا نمی‌خورم فقط چند تا جای خوب که قبلا تجربه شده 

اینا باعث شده همسرمم همیشه دنبال اینه که چیزی که  خوبه رو برام در نظر بگیره چه یه لباس باشه چه رستوران و.....

ما خودمون به خودمون ارزش می‌دیم خودمون باعث میشیم که دیگران چطوری با ما رفتار کنند 

یک خمیر دندان ۷۰ سنت است و دیگری ۱۴ یورو. با اینکه قیمتش ۲۰ برابر دیگری است اما کیفیت و عملکردش چندان تفاوتی ندارد. فرد زمانی که درآمدش بیشتر می‌شود دومی را می‌خرد. با این کار در چشم خودش مهم و موفق جلوه می‌کند.

اینجا دقیقا همان جایی است که انسان فریب زندگی را می‌ خورد.

آفرین عزیزم چقد نوشته هات حس خوبی بهم داد 🥰من تو یه خونه ای بزرگ شدم که مادرم نه تنها خسیس نبود بلک ...

چقدر خوبه مادر منم اهل آرایش نیست خودم هم فقط یک ضدآفتاب و رژ 

ولی کلا چیز ارزون نمیخرم مخصوصا کفش چون واقعا مهمه هیچ چیز اندازه خود آدم مهم و باارزش نیست من الان مدتی کمر درد دارم میگم کاش کارهای سنگین رو کارگر می‌گرفتم یا عیدها کمکی می‌گرفتم 

الان چه فایده باید بیفتم دنبال MRI و هزار تا کوفت دیگه هم جونم رفت هم مالم هم اعصابم

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

مدیر که حساب‌کتابشو با زیر دستاش انجام نمیده 😂هیچ وقت جلوی همسرم حساب کتاب نمیکنم‌ یه دفتر دارم تو‌ ...

ببخشید که سوال میپرسم 

ینی شما از همسرتون مثلا ماهیانه یا هفتگی پول میگیرید ؟

به عنوان خرج خونه و لباس بچه ها و گاها قید یک مورد رو میزنید یا ارزونتر میخرید که تهش. یه چیزی برای خودتون بمونه 

اما اوضاع زندگی ما اینجوری نیس 

کل خرید های خونه با همسرمه و من اصلااا ازش پول نمیگیرم 

کلا شب تا شب هرچی در میاره میده دست من خریدارو هم خودش قبل از خونه انجام میده 

حالا من همونارو که میده جمع میکنم برای قسط ها و بیمه و پس انداز کلی خانواده 

بخاطر همین اگر من مثلا شبا با غذای بیرون مخالفت کنم میشم آدم بده

ادامههمسرم و بچه‌هام هم خیلی خرج میکردندر صورتی که تمام هزینه هامون خرج چیزای الکی می‌شدمثلا همین غذ ...

حرف شما صحیح عزیزم 

ولی مثلا بچه من تا لحظه ای که داریم از خونه بیرون میریم ماشاالله داره غذا مبخوره 

بعد میخوایم بریم یه دور بزنیم برگردیم همه چی میخواد شوهرمم میگه بچه هس چ اشکالی داره برای ای خرج نکنیم برای کی خرج کنیم و بعد دعوا میشه🥴😂😂

سلام دوستای عزیزم

یه مشورت ،

ما یه خونه دیدیم منطقه متوسط شهرمون به قیمت ۱۶۰۰ ، دو خواب بزرگ و کمد دیواری و حال بزرگ و دلباز و دو تا توالت هم داره هم تو خونه هم حیاط ، برای ما که دو تا بچه کوچیک داریم عالیه، راستی پارکینگ هم داره و نوساز و کلید نخورده.

یه خونه دیگه هم دیدیم منطقه اش بهتره و دوتا خواب کوچیک، حال کوچیک،  دستشویی بیرون توی حیاط کوچولو، پارکینگ هم نداره و هفت هشت سال ساخته، و چون منطقه اش بالاتره بیشتر هم رشد میکنه قیمتش سال های آینده ، قیمت اینم ۱۶۰۰

من خودم بخاطر آسایش که داشته باشم میگم خونه اولی،

اما شوهرم بخاطر منطقه و رشد بیشترش میگه دومی،

حالا نظر شما چیه ، کدوم بهتره بنظرتون؟و خریدش عقلانیه؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
ببینین شرایط همه یه جور نیست.من اون اوایل که با همسرم نامزد شدیم متوجه شدم که خودش و خونواده اش تا ح ...

حالا برعکس من از اول زندگی چه مجردی و چه متاهلی همیشه نون اور خونه رو درک کردم و هیچوقت اذیتشون نکردم 

بچه من ماشاالله بهش باشه خیلی لوس شده و از اونجایی که با همسرم فهمیدن که من قصد دارم باز طلاها رو بخرم احساس میکنم بامن سرلج افتادن و این کارا رو میکنن 

مثلا یکیش همسرم که دیشب سیم شارژرش خراب شده بود حاضر نشد دوتا خیابون اونورتر بره بخره چون اونجا ترافیکه حاضر شد از جای دیگه بخره دوبرابر قیمت بهش دادن

و اینو امروز بهش ثابت کردم که دوبرابر این جنسو بهت انداختن 

یکیم که بچم تا لحظه ی آخر تو خونه داشت شامشو میخورد حتی وفتی باباش رسیده بود که حالا مثلا بریم یه دور بزنیم و برگردیم ولی از لحظه ی اول گف امشبم پیتزا بخریم اگه بخریم قهر میکنی ؟منو بابایی میکشی ؟ یا اینکه میگف بریم اش بخریم ؟ یا اینکه میگف بیا سمبوسه بخریم 

اصلااا ثانیه ای 🥴🥴🥴

خب اگه خرج هرشب و خریدای خونه هم هرروزه از دخلمون کسر کنیم که تهش هیچی نمیمونه🤭

سلام دوستای عزیزمیه مشورت ،ما یه خونه دیدیم منطقه متوسط شهرمون به قیمت ۱۶۰۰ ، دو خواب بزرگ و کمد دیو ...

اون اولیه خونه بهتره دومی منطقش 

خب بچه هاتون مدرسه میرن ؟اگر میرن منطقه مهمه 

حالا اون خونه اولی خیلی منطقه بدیه ؟اگر فک میکنین منطقه ای هسکه بشه توش زندگی کرد چرا که نه

من الان باشم شاید اولی رو انتخاب کنم