2777
2789
دقیقا عزیزم من بچگی هام رو اصلا یادم نمیره تخم مرغ شانسی که شکلاتی بود همیشه میخریدم یا زمانی که عید ...

عزیزم نظریات کاملا متفاوت هست.

من خودم شاغلم و راحت میتونم خیلی چیزا رو فراهم کنم که امیدوارم همه خانوما این حس استقلال رو تجربه کنن.ولی من فقط اول ابتدایی پسرم،کتاباش رو سیمی کردم دوم و سوم رو نکردم نه به خاطر هزینه اش،به خاطر اینکه به مرور زمان برگه های کتاب از سیمها جدا میشدن.پس دو ساله که منگنه میکنم و جلد آماده میخرم.

عزیزم نظریات کاملا متفاوت هست.من خودم شاغلم و راحت میتونم خیلی چیزا رو فراهم کنم که امیدوارم همه خان ...

بس که کاغذ کتابا بی کیفیت و کاهی شده قبلنا سیمی میکردی قشنگ تا آخر سال میرفت الان پاره میشه .منگنه باید زد .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان عزیزم ، دوستمون در مورد کاهو گفتند ، گفتم منم تجربم رو بگم شاید براتون ایده شد و استفاده ...

سلام مریم خانم، فلافل رو چه جوری درست میکنید که مصرف روغنش کم باشه؟

چون دیدم به سالم خوری اهمیت میدین پرسیدم

خودم توی فر گذاشتم ولی مثل سرخ کردنی نمیشه، خشک و گلوگیر میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام مریم خانم، فلافل رو چه جوری درست میکنید که مصرف روغنش کم باشه؟چون دیدم به سالم خوری اهمیت میدین ...

سلام عزیزم تو صفحه قبل به دوستمون گفتم ، شبیه بازاریا درست نمیکنم ولی خوشمزه میشه ، برا جذب روغنم مهمترین چیز اینه که تابه تون جنس خوب و نچسب باشه ، این مورد خیلی مهمه چون با روغن کم سرخ میکنید مواد کوکو و فلافل نچسبه ته ظرف .

مورد بعدی هم اینه که روغن خیلی کم میریزم ،، من روغن زرد استفاده میکنم ، اندازه یک قاشق کوچک روغن میریزم میذارم سرخ بشه ، روغنش هم کشید مهم نیست قشنگ طلایی که شد برش میگردونم و وقتی برگردوندم هم یک قاشق کوچیک ، تقریبا با یه قاشق غذاخوری پر یک تابه فلافل رو سرخ میکنم ، اینطوری بهتر از فر میشه چون بالاخره روغن غذا رو خوشمزه تر میکنه ، اگه از اول روغن زیاد بریزی همش رو جذب میکنه و باید دوباره بزنی ، ولی هر بار به اندازه ای که صلاح میدونی بریز و بذار قشنگ گریل بشه.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
عزیزم نظریات کاملا متفاوت هست.من خودم شاغلم و راحت میتونم خیلی چیزا رو فراهم کنم که امیدوارم همه خان ...

من دخترم پیش با منگنه اذیت شد تا الان که سوم هست هم کتاب زبان هم مدرسه سیمی میکنم 

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

سلااام سلاااام ❤️ دوستان عزیز 

من نمی‌تونستم با کاربریم وارد بشم ولی خاموش میخندمتون 

خدا بهتون سلامتی و برکت و رزق عالی بده 

اگه بخوام از مدیریت مالی بگم 

ما هم یه پروژه مشارکتی در تهران داشتیم که به خاطر جنگ اعضا استعفا دادن و کنسل شد 

خیلی خوب بود هم پولمون هدفمند خرج میشد 

هم اینکه واسه آینده بچه هامون یه سرمایه گذاری بود. 

واسه همسر من که اهل خرید طلا نیست و ولخرجه بهترین مورد بود 

از لحاظ روحی و روانی هم خیلی راحت بودم چونکه میدونستم 

حق بچه هام جای خوب و واسه خودشون خرج میشه 

خلاصه پول پروژه که واسه یک سال بود اومد تو حساب و هررررکاری کردم همسرم طلا نخرید 

اون موقع قیمت طلا حدودا رو ۸ و اینا بود 

گفتم خوب من طلاهامو می‌ذارم با پول پروژه و ماشین یه مغازه شهرستان بخریم یا دور و اطراف قبول نکرد 

می‌تونستیم یه ماشین ارزونتر برا خودمون برداریم بعد ارتقا بدیم 

خلاصه فک میکنید چکار کرد 

رفت ماشین خرید  مدل بالا چند قسط هم چک داد 

ناشکری نمیکنم هر نعمتی که بهمون برسه کلی ذوق میکنم 

خدا رو هزاران بار به خاطر سلامتی و خانواده ام شاکرم ولی میشد یه در آمد دوم داشته باشیم  

اینطوری مثل معصومه خانوم میتونسنم از در آمد مغازه طلا بخرم 

باز هم خدا رو شکر که قسط مییفته گردنش و در راه خوشی خرج میشه

ولی می‌تونستیم بهتر عمل کنیم  

نمی‌دونم هر چی که خیره و مصلحت خداوند بزرگ هست برای همه عزیزان پیش بیاد  

بعضی از مسائل هم دست ما نیست 

من خودم خیییلی پیگیر این پروژه بودم 

خیییلی تلاش کردم 

خوب نشد 

باز هم نا امید نمیشم و تلاشمو میکنم 

انشاالله که بهترینها واسه همه تون پیش بیاد 

ببخشین جسارت نشه ولی دوره ی آب و آتیش بودن ماشین تموم شد الان من دو سال پیش یه ماشین خریدم ۷۵۰ صفر و ...

بله درسته عزیزم ماشین هم تو کشور ما سرمایه هست.

ولی به نظر من الکی پولتون رو به این ماشینهای درب و داغون ایرانی ندین.

ما یکی از دوستامون یه مدت پیش یه تصادف سختی داشتن که معجزه وار طوریشون نشد.و یه دلیل این بود که بعد لطف و خواست خدا ،بدنه محکم ماشینشون بود که درسته چینی هست ولی هزار برابر به مال ایرانی ها ارزش داره.

اگه پول خوبی داریم و زیاد مثلا تو جاده و اینور اونور باشیم واقعا ماشین ایرانی مفت نمی ارزه.

سلام عزیزم تو صفحه قبل به دوستمون گفتم ، شبیه بازاریا درست نمیکنم ولی خوشمزه میشه ، برا جذب روغنم مه ...

ممنونم مهربون💐🌷این سری به روش شما امتحان میکنم😍😋

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بله درسته عزیزم ماشین هم تو کشور ما سرمایه هست.ولی به نظر من الکی پولتون رو به این ماشینهای درب و دا ...

نمیدونم والا ماشین همسر دوستم از این شاسی چینیا هست با سمند تصادف کرده بود سمند چیزیش نشده بود ماشین اینا جلوش له و لورده شده بود.

سلااام سلاااام ❤️ دوستان عزیز من نمی‌تونستم با کاربریم وارد بشم ولی خاموش میخندمتون خدا بهتون سلامتی ...

و در ادامه 

وقتی که خونه یا ماشین میفروشیم واسه خریدار دعای خیر کنیم و انرژی مثبت بدیم 

ما با ماشینمون خیییلی خاطره قشنگ داشتیم 

لذتشو‌ بردیم. 

تمیز نگهش داشتیم 

تصور میکنم خانواده جدید که صاحبش میشن کلی کیفشو میبرن 

سفر میرن ،خرید میرن ، تو ماشین آهنگ شاد میزارن ،میگن ،میخندن 

انشاالله براشون سراسر خیر و برکت باشه 

از خونه قبلی هم که اومدیم همین حس رو داشتم 

کلی دعای خیر برای صاحب جدیدش کردم 

با چشمان اشک بار اونجا رو ترک کردم کلللی خاطره خوب داشتم 

زندگی پر از چالشه 

ولی همون خاطرات خوب تو ذهنم بولد و پرر رنگ شده بود 

الینای جانم اونجا دنیا اومده و بزرگ شده بود 

مدرسه رفته بود  

واااای چشام اشکی شد 

تو اون آشپزخونه کوچیک کللللی با خواهرام حرف زدیم 

خندیدیم 

همه اون خاطرات و انرژی‌های قشنگ اونجا هستن 

زندگی همیناس بچه ها 

تو هر شرایطی که هستیم

از زندگیمون لذت ببریم 

می‌دونم شرایط زندگی واسه همه سخته 

ولی قدر لحظه هامون رو بدونیم 

من آرزو دارم یکی از اون روزا که خواهرم مییومد پیشم. 

برگرده  

الان خیییلی ازم دوره   

کار بسیار درستی می کنید پس انداز باید معقول و درست باشه ما از اینده خبر نداریم شاید اینده اصلا خیلی ...

👏👏👏👏👏👏👏

عالی بود عزیزم ، جانا سخن از زبان ما میگویی

👏👏👏👏👏👏👏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

من هفته قبل به اندازه یه گرم طلا پول جمع کردم این هفته هم هم چنین باندازه یک گرم 

از مادرمم بمدت یه ماه ۲۵ م قرض کردم 

نیاز نداشت تو کارتش مونده بود

گذاشتم داخل یه قرض الحسنه تا وام بردارم 

۷ درصد دارایی تو وام میدن تو یه ماه بدون نیاز به ضامن کارمند 

رفتم خرید از فروشگاه بزرگی کردم که اجناس رو به قیمت کارخانه میدن 

حالا بریم جلو ببینیم چی میشه 

ایران خودرو در میاد یا نه 

اگه دربیاد باید ماشین فعلی مونو بفروشیم طلا بفروشیم 

بعدش اونو برداریم