2777
2789

دیروز راه اب پشت بوممون گرفته بود لوله باز کنی تو دیوار پیدا کردیم زنگ زدیم اومدن باز کنن برا ی لوله باز کزدن سه میلیونو پونصد گرفتن ازمون رفتن فاکتور ندادن زنگ زدیم الان میگیم فاکتور بفرست هی بهونه میکنه دست اخر گفت بیشین تا فاکتور بفرستم برات ..فاکتورو میخلیم بدیم صاحب خونه ب نظرتون چه کار کنیم

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش پیام بده فاکتور ندی، اسم و شمارتو و کاری که کردی رو هر روز توی دیوار آگهی میزنم مرتب و هی مینویسم برا لوله باز کردن به این شماره کار نسپرید کلاهبردارن😂😂

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

از کجا زیاد نگرفته باشه بعید میدونم صاحبخانه زیر بار بره

زیاد گرفته خب ۳۵۰۰ پول گرفت

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

بهش پیام بده فاکتور ندی، اسم و شمارتو و کاری که کردی رو هر روز توی دیوار آگهی میزنم مرتب و هی مینویس ...

دیوار انهی اینجوری قبول نمکنه وگرن میزرم

میگم به همسایه یا اقوام نزدیک بگو به طرف زنگ بزنه بایت کار بعد که اومد ازش فاکتور بگیر

شهر بزرگیم خب