از ماماناتون گفتید منم از مامانم بگم؛ تو خورد و خوراک کم نمیزاشتن اگه خوراکی میخواستیم نه نمیاوردن اما لباسامون همیشه از بقیه پایینتر بود درصورتی که داشتن بهتر بخرن اما براشون مهم نبود و خسیس بودن
هنوز که هنوزه لباس دخترای اقوام هم سن و سال خودم تو ذهنمه، برای عروسی داییم هفت سالم بود یه پیراهن برام نخرید با بلوز شلوار رفتم هنوز یادمه
فیلم عروسی دخترخالمو میدیدم حدودا نه سالم بود مانتو فرم مدرسه تنم بود ، هنووز یادمه
ببین اونقدر ندار نبودیما اونسالا وضع معمولی داشتیم الانم ماشالله جزو پولدارای فامیل و منطقه خودشون حساب میشن اما مامان من یه ذره لباس و استایل براش مهم نبود
همین الانشم برا خودش نمیخره، با اینکه خیلی دوسش دارم و کلی اخلاقای خوب داره اما خب اینم باگ اخلاقیشه اینجا گفتم که مامانای دختردار حواستون باشه
خدایی نکرده دخترتون مث الان من بعد ۲۰ سال به گذشته فک نکنه و چشاش پر بشه😭 مدرسه که میرفتم کاپشنم کفشم همه وسایلم ارزون و بدرد نخور بود همیشه فکر میکردم ما خیلی فقیریم.
جشن عاطفه ها که تو مدرسه به بچه های وضع مالی خوبی نداشتن یا پدرشون فوت شده بود وسایل میدادن
همیشه با خودم میگفتم چرا به من نمیدن😢😢
موقع ازدواج،موقع جهیزیه،موقع بدنیا اومدن بچم تمااام اینا ادامه داشت و منم ساکت و مظلوم یکبار اعتراض نکردم
دیگه بزرگ که شدیم وضع مالی متوسط تبدیل به عالی شده بود اما چه فایده ،باورتون میشه من تک دختر بودم اما کل جهازم سال ۹۵ شد ۲-۳ میلیون فقط یه سری ات و اشغال ارزون آشپزخونه( البته شهر ما رسم نیس کل جهاز دختر ببره دختر فقط وسایل ریز آشپزخونه باید ببره) اماااا همون زمان همه وسایل برقی ریزم برا دخترشون میگرفتن مثل آبمیوه گیری،چایساز و توستر و … اما مامان من فقط یکم چیز میز پلاستیکی-سرویس چینی۶ نفره-سرویس قاشق ۶ نفره -خدایی خنده داره بقیشو نمیگم🤣🤣
یعنی بخام بگم از حسرتهام یه کتاب میشه ….
قانع و دور از جون همگی خاک بر سر بار اومدم، تا همین امروز دارم تلاش میکنم که به خودم اهمیت بدم خودمو دوس داشته باشم، یه جوری بار اومدم نمیتونم نیازامو خواسته هامو بگم
نمیتونم از شوهرم درخواست چیزی داشته باشم
دارم خودمو پا..ره میکنم یکم اینا رو یاد بگیرم
و به شدت به جمله ی زنی که خرج داره ارج داره معتقدم…..
خداروشکر الان خودم درامد دارم همسرمم وضعش بدنیس
از لحاظ مالی مشکلی ندارم پس انداز دارم ،خرجا بجا
ولی خب همسرمو خسیس باراوردم چون زیاد چیزی ازش نخواستم و در تلاشم درستش کنم کم کم ….
چون معتقدم مرد باید برای زنش خرج کنه… دعا کنید موفق بشم🤣🤣🤣