2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به روی ماهت بانو ❤️ به به 😍 پس رفتیم واسه طلا😍هورررررا 💃💃💃💃آفرین به تلاش و مدیریتت عزیزم ...

سلام معصومه جان ممنون بابت اطلاعات بی نظیرتون،یک سوال شما ماهانه ۳میلیون برای پوشاک کنار میزارین؟

سلام دوست عزیز با اعتبار اسنپ پارسیان گرفتین!؟راضی بودین!؟تارا چی؟؟راضی بودین!؟

سلام بله عزیزم هردو بااعتبار فعلا نفروختم یا جایی نشون ندادم اما دوستان اینجا گفتن خریدن وفروختن مشکلی نداشته

بله راضیم اگه انشالله اصل باشن چون با اعتبار به هرحال درهرسال ۲گرم طلا میشه گرفت بازم ازهیچی بهتره

سلام ستاره جان عزیزم ❤️ پس این کاربری برای شماست ❤️میگم این دختر نیست ها ❤️کم پیدا شده خدا شکر که به ...

سلام معصومه جان امروز بعدازظهر رفتم و سکه هارو فروختم اما به شوهری نگفتم تا بتونم بخرم جایگزین کنم بعدا شدقیمتش ۱۶۹۶۰ تومن طلا فروشی که بیست ساله باش کار میکنیم ۴۰ هزار تومن بهش اضافه نکرد افتادم یا حرفتون که هر پولی برا خودش جایگاه مهمی داره خلاصه پول رو گرفتم وخدارو شکر کردم امروز صبح ویپاد وام یک ملیونی بهم داد که اونهم گزاشتم رو پول سکه ها بعدش رفتم خونه ی مامانم که پسرم رو که گذاشته بودم پیشش بردارم وبیارم  خونه که جریان رو برای مامانم گفتم اونهم گفت ناراحت نباش به بابات میگم پول بهت بده الهی قربونشون برم همیشه مواظب من هستن خدابه همه ی پدر مادرها سلامتی بده خلاصه وقتی اومدم خونه بابایی بهم زنگ زد گفت که ۱۰ ملیون ریخته به حسابم خلاصه مثل همیشه شرمندشون شدم حالا پولم شد۲۸میلیون امشب هم که شوهری بیاد ۲ ملیون بهم میده اضافه به پولم میشه ۳۰ تومن  که فردا بیاری خدا میریزم به حسابش میمونه ۱۰ ملیون دیگه که اونهم به امید خدا تا آخر ماه بهش میدم وخیالم رو راحت میکنم خدا بزرگه من فقط توکلم به خداست که همیشه کمکم کرده وخواهد کرد بازهم ممنونم ازت واز خدا برات سلامتی وخوشحالی میخوام عزیزم

ماهم مثل شما هستیم اما میگم روش ما اشتباهه روش دوستمون بهتره

اااآ عزیزمممم …نمیدونم روش کدوم مون بهتره اما من هرچی فک میکنم میبینم رابطه ی خواهر برادری اگه تو مواقع نیاز نخواد بدرد هم بخوره پس فرق ما با غریبه چیه … میگم که ماها که مثل همیمم انگاری خیلی بیشتر بهم وابسته تریم و انگاری پیشرفت طرف مقابل پیشرفت خودمونه ،این مدلم گفتم هم یه خوبی‌هایی داره هم یه بدی هایی🤭

البته بحثِ مثلا طلای گرم بالا(چند صدگرم)  برای خرید خونه و کارای خیلی بزرگ  فرق میکنه هااا من منظورم مثلا در حد همون ۵ گرم و ریزه میزه بود که از دل مون نمیاد از هم بخریم🥲

سلام معصومه جان امروز بعدازظهر رفتم و سکه هارو فروختم اما به شوهری نگفتم تا بتونم بخرم جایگزین کنم ب ...

تازه طلا فروشی گفت اگه صبح میومدی ۴۰۰ تومن سود میکردی چون بعداظهر طلا ارزونتر شده بود از ۱۱ اومده بود برا کانال ۱۰ ملیون

نه عزیزم اتفاقا باقی سکه ها رو تایید کرد پسرم خوشحال شد،اون سکه رو هم به پسرم گفتم نگران نباشه میبرم ...

خب الهی شکر عزیزم 

انشالله همیشه لبای گل پسرتون بخنده 

پر روزی باشین 🙏🤎

قطعا فرهنگ دوستمون بهتره بدون رودربایستی هم مشکل خواهرشون حل میشه هم ایشون پولشون از ارزش نمیفته.منم ...

نه عزیزم اگه قرار باشه که این از خودگذشتگی یه طرفه باشه که اصلا درست نیس تازه خیلی خیلی هم کار اشتباهیه!

بعد اینکه خب من فک کنم بد متوجه شدم یا درست فهمیدم که خب خواهرتون خواسته که همون ۱۰ تومن رو خورد خورد در عرض ۳ ماه بهش پس بدید ؟نفهمیدم که کجاش مشکل داشت 🤦‍♀️

خب اگه اینجوری که من متوجه شده باشم بوده باشه خب ۳ ماه خوبه و هم اینکه خورد خورد بوده و به چشم نمی اومده پس دادنش😁

اااآ عزیزمممم …نمیدونم روش کدوم مون بهتره اما من هرچی فک میکنم میبینم رابطه ی خواهر برادری اگه تو مو ...

خواهر من یکماه ونیمه بهم پول قرضداده تازه من با اینکه میدونه خونه خریدم وهزینه هام خیلی بوده برا ۵۰ ملیون دیگه جوابم رو هم نمیده دیشب برام پیغام فرستاده کی وام میگیری پولمو بدی تازه با اینکه خیلی وضع مالی خوبی داره شکر خدا من الان ۵ ساله خونش نرفتم این هم مجبور شدم ازش گرفتم 

ميشه منم راهنمايي كنيد ميخوام طلا بفروشم سايناs بخرم

از طرفي طلاهاي مجرديمه دلمم نمياد

بخاطر رفتن ب سركارم مجبورم

سكه امامي هم با وام  ٩٢ خريدم

الان ١١٢ ازم شايد بردارن

ساينا هم ٥٥٠ ميليون ميخوام تميز بگيرم چون شوهرم اهل تعميرگاه و... نيست

@masumehjoon‍ 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام عزیزم به نظرم نصف یارانه که ۴۰۰ تومن میشه با پول هایی که در ماه به دستت میاد رو بزار کنار باهاش ...

دوست عزیز میشه بفرمایین چطور به مژه و ابرو روغن زیتون بزنیم ،یعنی چه مدت بمونه،بیشتر لطفا توضیح بدین ...

برای اقتصادی شدن پستمون دیروز برنامه غذایی برای یک هفته نوشتم که امیدوارم بهش پایبند باشم و خرج اضافی نتراشم..

کنارش سالاد و زیتون و...نوشتم که ببینم چیا نیاز دارم ،دیروز و امروز خریدمشون که یه هفته ان شالله بدون خرج باشم...

۳۰۰ گذاشتم اگه چیزی نیازم بود بخرم ...

میوه هم خریدم ..سیب و لیمو شیرین و موز دارم ...

شیر و نون هم دارم ...

اگه نون نیاز باشه همسرم میخره ..

وسایل سالاد هم خریدم..

زیتون هم داشتم که هرسری متناسب با غذا سالاد زیتون یا ماست و...میزارم..  

خواهر من یکماه ونیمه بهم پول قرضداده تازه من با اینکه میدونه خونه خریدم وهزینه هام خیلی بوده برا ۵۰ ...

عزیزم همین که قرص داده خوبه و اون هم پولش برای خودش عزیزه

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

ميشه منم راهنمايي كنيد ميخوام طلا بفروشم سايناs بخرماز طرفي طلاهاي مجرديمه دلمم نميادبخاطر رفتن ب سر ...

کاش بتونی ثبت نامی بگیری.

۴۸۰برات میوفته.تحویل۳۰روزه و۹۰روزه هم دارن.

فروش عادی و فوق‌العاده هم دارن پیگیر باش چندماهم صبر کن تا عید طلا می‌ره بالا.

البته ماشین هم یه افزایش قیمت قراره ابان داشته باشه تو کارخونه.