2777
2789
اخه ببین فقط خالم ناز هست دیگه عمه دایی خاله عمو هرکدومشو بالای ۴تا بچه دارن فقط خالم بچه نداره

نازایی مردانه و زنانه متفاوته عزیزم اگر داییت یا عموت نازا بودن میشد گفت به ارث‌گرفته از اونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه برسه البته احتمالش خیلی کمتر از خانواده مادری هست مشکل نازاییش مربوط به چی هست ؟

من مامانم و خاله هام خیلی زود بچه دار شدن 

عمم مشکل داشته رحمش مادرزادی مشکل داشته چسبندکی 

شما بفرمایید از ایکس پدری چه چیزی بهش برسه اونوقت ؟

ژن حامل اختلال در شکلگیری رحم و … گفتم اول باید نوع نازایی مشخص بشه ممکنه اصلا عمش بخاطر استفاده از یه نوع داروی خاص نازا شده باشه و اصلا وراثتی نباشه

تحصیلاتتون چیه ؟؟؟ ممکنه از ایکس پدری منتقل بشه بهش چی میگی ؟ باید اول ببینیم از چه نظر نازا هست بعد ...

عمم مادرزادی رحمش مشکل داشته چسبندکی شدید داشته طوری که با عمل و جراحی هم بلافاصله برمیگشته

من مامانم و خاله هام خیلی زود بچه دار شدن عمم مشکل داشته رحمش مادرزادی مشکل داشته چسبندکی

عزیزم احتمالش خیلی ضعیفه خودنو نگران نکن ولی برای اطمینان خب چکاپ برو هرچند وقت 

نازایی والا ارثی نیستی .من تو خانوادم و هفت نسل قبلمون نداشتیم ولی من داشتم .البته بعد ده سال معجزه ...

عزیزم واقعا دکترا ناامیدت میکردن ؟ چیکار کردی باردار شدی 

عزیزم احتمالش خیلی ضعیفه خودنو نگران نکن ولی برای اطمینان خب چکاپ برو هرچند وقت

عزیزم یکسال پیش رفتم دکتر سونو ساده از روی شکم دادم چیزی نشون نداد ولی آخه چسبندگی رحم رو سونو نشون نمی ده که 

عزیزم واقعا دکترا ناامیدت میکردن ؟ چیکار کردی باردار شدی

تاپیکم هست بخونش 

من ای یو ای چندین بار 

ای وی اف 

عکس رنگی

هر کاری ک گفتن کردم نشد ک نشد اخرش بیخیال شدم دو سالی میشد ک‌ دارو نمیخوردم کلا بیخیالش شدم یهو فهمیدم باردارم .طبیعی

تاپیکم هست بخونش من ای یو ای چندین بار ای وی اف عکس رنگیهر کاری ک گفتن کردم نشد ک نشد اخرش بیخیال شد ...

عزیزممم خداروشکر ای کاش به شکرانه ش یه بچه به فرزندی بگیرین نمیدونم چرا به دلم اومد بهتون بگم‌

تاپیکم هست بخونش من ای یو ای چندین بار ای وی اف عکس رنگیهر کاری ک گفتن کردم نشد ک نشد اخرش بیخیال شد ...

خدارو شکر 🥺 

عزیزم جسارتا میگفتن مشکل از چیه 

لوله هات اینا باز بودن