2777
2789

در این تاپیک افراد 

پر از تجربه وآگاهی وجود دارند عزیزم که دارند اطلاعات خوبی به هر کسی که سوال داره میدهند خانوم های خوبی مثل خود رویا جان مامان سبحان که ماشا الله اطلاعات بسیار زیادی دارند وخانوم هایی که من بعلت تازه وارد بودن اسمهاشون رو نمیدونم ولی دیدم که واقعا چقدر خوب اطلاع رسانی دارند انجام میدهند واین خیلی جای تقدیر داره اینجا دوستان گلم یک مجموعه هست از انسانهای شریف ولی در واقع همه چیز را همگان دانند حالا یکی مثل من کمتر میدونه ویکی دیگر بیشتر میداند ولی خواهشن دلسرد نشیم وبه امید خدا کمک هامون رو از هم دریغ نکنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .یه مقدار جو تاپیک به هم ریخته که انشاله درست میشه .من تصمیم گرفتم کمی از مقوله پس انداز و طلا ...

دوست عزیز میشه بگین چطور تمام وسایل رو عوض کردین ؟

یعنی چطور برنامه ریزی کردین ..

منم همچین برنامه ای دارم ،اما دقیق نمیدونم چطور و از کجا شروع کنم..

وسایل قبلی رو چیکار کردین ؟

به کسی دادین یا نگهشون داشتین ؟

لطف میکنید راهنمایی کنید...

خانومها ببخشید من خیلی لازم دارم که رانندگی یاد بگیرم ده سال پیش هم رفتم آموزشگاه ودوره هاشو گذروندم وآیین نامه قبول شدم با اینکه همیشه ماشین داشتیم ولی من اصلا نرفتم تو شهری رو امتحان بدم چند جلسه خصوصی هم گرفتم ولی حتی یکبار هم نرفتم امتحان همیشه بابام و شوهرم بهم میگن وشماتتم میکنن بخدا خجالت میکشم ولی خوب میترسم اصلا این که میشینم پشت ماشین تمرکز ندارم ونمیدونم باید چکار کنم چه جوری دور بزنم چجوری پارک کنم ویا هر چیز دیگه ای الان دیگه چهل سالم رد کرده ومن هیچ کاری برا رانندگیم نکردم خیلی هم بهش نیاز دارم ولی چکار کنم علاقه ندارم😢بنظرتون چه راه حلی دارید برای من

خانومها ببخشید من خیلی لازم دارم که رانندگی یاد بگیرم ده سال پیش هم رفتم آموزشگاه ودوره هاشو گذروندم ...

برای رانندگی باید کمی نترس و‌ شجاع باشی

یکی شنا یکی رانندگی

ترسو باشی این دو تا رو خوب یاد نمیگیری

خانومها ببخشید من خیلی لازم دارم که رانندگی یاد بگیرم ده سال پیش هم رفتم آموزشگاه ودوره هاشو گذروندم ...

سلام عزیزم منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم ولی میترسم اصلا هم دنبالش نرفتم 

یعنی اگه رانندگی بلد بودم میتونستم پول سرویس بچمو پس انداز کنم یا میتونستم سرویس بگیرم یه منبع درآمد ی هم می‌شد برام 

سلام بچه ها امیدوارم سلامت باشین و شاد من به ندرت پیام می‌زارم ولی همیشه میخونم شاید پیامم بار اقتصادی نداشته باشه ولی خیلی ناراحتم همسرم تو کار ساختمان هستن تو شهرمون خیلی کارشون کم شده و قیمت ها پایین تصمیم گرفت بره کشور دیگه ای کار کنه خیلی بهم ریختم اصلا راضی نیستم ولی اون کار خودش را انجام میده محاله کوتاه بیاد دنبال کارهاش هست که بره حتی کارم گرفته اونجا میگه اینجا کارکردن دیگه به صرفه نیست

همیشه یادم باشه اگر رویایی برای خودم نداشته باشم نردبومی میشم برای رویای دیگران
سلام خوبین ؟ میشه امتیاز وام مهر رو بگین چجوری انتقال بدن؟ و مولی کسر میشه از طرفین یانهممنون

سلام عزیزم ، داخل همراه بانک قسمت خدمات یک گزینه انتقال امتیاز وام داره و اینکه فکر نمی‌کنم پولی کسر بشه از طرفین .