2777
2789
سلامیبا عشق وانرژی بچه ها❤️از خرداد حسابی رو خودم کار کردم ورزش ورژیم آنلاین داشتم وحسابی هیکلمو خوش ...

سلام گلم 

دوتا سوال داشتم

اول اینکه برا ورزش آنلاین میگین از چه برنامه ای استفاده کردین ؟؟

راجه به تقویت مژه ها ، چه مارکی استفاده کردین و شراسط استفاده و مدت و ...  چون میگن بعد از قطع مژه میریزه استفاده نکردم ....همه چیشو بهم بگین لطفا ، مژه هام مثل قبل نیستن دوست دارم خیلی پر و بلند شن و کاشت اینا هم اصلا دوست ندارم ....

ممنونم

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلامیبا عشق وانرژی بچه ها❤️از خرداد حسابی رو خودم کار کردم ورزش ورژیم آنلاین داشتم وحسابی هیکلمو خوش ...

عزیزم برای تقویت مژه میشه بفرمایید چی استفاده کردین؟ و ابن که طریقه استفادتون چطور بود هرروز یا...؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر با گفتن جمله پدرشوهرم که عزیز دلم من دلم برای پدر شوهرم تنگ شد خدا تمام پدر ومادرای درگذشت رو بیامرزه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام دوستان عزیزم یک نظر خواهی از دوستان میخوام شنیدم از چند نفری میگن سال دیگه ملک از رکود در میاد ...

تا شرایط جنگی مسکن رکود و فک نکنم به این زودی بازارش راه بیافته ، نظر من نگه داشتن طلا

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

عزیزم اعتبار ۲ تومنی دیجی پی بخام طلا ی دیجیتال بگیرم چقدر کسر میشه ؟

به من دو تومن اعتبار داد.از طلاسی خرید کردم.و اینکه گفت باید 500 خودت واریز کنی و با 1500 از اعتبارم تونستم دو تومن طلا بخرم.179 سوت طلا شد که دو روزی تو طلاسی بود و با قیمت 1948 فروختم.چون طلاسی نصب داشتم.نوشت یه درصد کارمزدش میشه.

500 دیگه هم مونده تو اعتبار دیجی پی.اونم خواستم خرید بزنم گفت باید 500 هم خودت واریز کنی.منم دیگه این کار و نکردم و تصمیم دارم از افق کوروش خرید بزنم 500 و

دوستان عزیز ♥️

این یه مورد رو هم من بگم بهتون ،حتما روی قبض موبایل‌تون هم  مدیریت داشته باشین✅نگین حالا پنجاه تومن صد تومن چیه مگه

دیروز با یکی از آشناها صحبت می‌کردم، می‌گفت قبض موبایلم ۲۹۰ هزار تومن اومده

بهش گفتم چرا از بسته‌های ترکیبی استفاده نمی‌کنی؟

وقتی براش توضیح دادم، خیلی خوشحال شد ،گفت چه خوب ✅

من خودم هر ماه بسته‌ی ترکیبی می‌گیرم و خیلی هم راضیم

این‌طوری نمی‌ذارم قبض موبایلم بالا بره،و سخت بشه پرداختش برام

یادمه سال ۸۹، خط دائمی همسرم که الان به اسم منه، قبضش همیشه ۷۰–۸۰ تومن می‌اومد ❤️

اون موقع بهش می‌گفتم «عزیزم، این همه هزینه ؟» چقدر تو حرف میزنی

می‌گفت: «آدم وقتی خیالش راحته شارژش تموم نمیشه، قشنگ می‌شینه پای صحبت😀

بعد دیدیم که نمیتونه مدیریت کنه ✅و در جای خودش مبلغ نسبتا بالایی هم بود

همون موقع خط رو به اسم من کرد، و حالا بعد از ۱۵ سال ، من همچنان مدیریت دارم روی قبض هام

نمی‌ذارم قبض موبایلم از ۶۰/۷۰تومن بیشتر بشه ✅

دقت میکنید بچه ها

اون زمون هر دفعه که قبوض میومد بالا ۷۰هزار تومن بود ✅

الان بعد گذشت پونوزده سال با ماهی ۶۰هزار تومن جمع میکنم ...حالا خط ایرانسل هم دارم که در ماه بیشتر از ده بیست تومن نمیشه هزینه اش ✅چون اکثر مخاطبهام همراه اولی هستند ❤️

الان با اپلیکیشن همراه من بسته‌های ترکیبی انتخاب می‌کنم. مثلا من گرفتم این ماه

۸۰۰ دقیقه مکالمه

۱ گیگ اینترنت (برای مواقع بیرون از خونه، چون وای‌فای داریم)

۱۵۰ عدد پیامک

سرجمع میشه ۵۴ هزار تومن که با مالیات حدود ۶۰ هزار درمیاد. تازه اغلب از حجمش هم برام می‌مونه😍

حتما یه بار بسته‌های ترکیبی رو ببینید

هم به‌صرفه‌ست، هم خیالتون از قبض راحت میشه که مبلغ اش زیاد نمیاد ،سر ماه✅

هم غنیمت دیگه هر چقدر تونستی مدیریت کنی ....هزینه اش رو جدا کن

نیازهات رو بر طرف کن ❤️

@royayezendegi‍ 

لذت بردم از همه‌چی اما اون کتاب‌ها به منم خیلی چسبید😍😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
ممنون عزیزم. منم. موافق نیستم. اصلابخدا. دخترم. خیلی یک دنده ولجبازه. فقط میگه. میخوام. برم. شوهرم م ...

عزیزم بذار بره

دانشگاه دولتی واقعا سطح بالاتری داره من تجربه‌ داشتم 

دانشگاه گرگان هم دانشگاه خیلی خوبیه خود گرگانی‌ها هم آدم‌های خوبی هستند

دخترت مستقل میشه زودتر پیشرفت می‌کنه وقتی خودش دوست داره مانع پیشرفتش نشو❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام به خانمای تلاشگر😍

من طلاهامو برای رهن خونه فروختم خیلی احساس پوچی میکنم هر کاری میکنم حالم خوب نمیشه از دیروز این تاپیک و میخونم که انرژی بگیرم رفتم یه دفتر خوشگل گرفتم همه رو آوردم روی کاغذ مثلا قرعه و قسط و... هدف هایی که دارم و نوشتم دوباره رفتم یه سکه ۵۰ سوتی گرفتم گفتم باز سوت سوت طلا میگیرم زیادش میکنم ولی هر کاری ک میکنم حالم خوب نمیشه میترسم از اینده میگم دیگ هیچ پس اندازی نداریم به سختی این طلا هارو گرفتم بازم رفتن همسرمم هیچ پس اندازی نداره فقط همین طلا ها بودن 🥲انگار که صفر شدیم 

عزیزم واقعا مگه میشه برا افزایش قیمت طلا و رکود ملک آدم بشینه گریه زاری کنه😳وقتی یه کاری رو اولین ...

گریه خوبه من تا چند روز عزادار بودم هیچی نمیخوردم 🤣🤣🤣

در راستای تایپیک رفتیم فروشگاه یه سر به پروتئین فروشی زدم یه خانم اونجا بود گفتم خوبه با خانمها راحت ترم 😂 تا برسم رفت یه اقای جوون اومد بجاش رفتم جلو یواش گفتم ته کالباس دارید 😁

یه مقدار تو مشما ریخته بود گفت اینه گفتم میشه ببینم من فک میکردم فقط از یه نوع کالباس که خودش گفت چند مدل مختلف خلاصه دیدم داره بسته بندی میکنه گفتم عجب ادمیه شاید من نمیخوام خلاصه شیک سلفون کشید گفت اینجوری بهتر میشه دید منم یه نگاه انداختم گفت کیلو ۳۰۰ تومن این مقدارم ۱۱۵ که برداشتم انگار شاخ غول شکستم و با این حرکت اقتصادی تو زندگی خیلی جلو افتادم

یه خانمی هم کنار من بود گفت منم از اینا میخوام که گفت همین بود

ماندگاریشو پرسیدم گفت در حد ۳ یا ۴ روز در یخچال بعدش سیاه میش خودم سرچ نکردم ببینم میشه تو فریزر بذارم یا نه

برای فردا الویه که همسرم خیلی دوست داره و سالاد ماکارانی عشق خودم و باید درست کنم تا تموم بشه

من همیشه سوسیس خریدم اولین بار بود کالباس گرفتم

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

عزیزم بذار برهدانشگاه دولتی واقعا سطح بالاتری داره من تجربه‌ داشتم دانشگاه گرگان هم دانشگاه خیلی خوب ...

ممنون عزیزم خودش خیلی دوست داره بره ولی من میترسم. اگه خواسته باشه بره بیرون داخل شهر جایی روبلد نیست اتفاقی نیفته. براش 

افرین به شما اسم کتابهاتونو بگیدلطفا

الهی ربی ومن لی غیرک💖

خانوما آگاه

اگر نظری فکری دارید ازتون ممنون میشم ریپلایی کنید

من ۱۱سال سابقه آموزگاری دارم

واقعا دیگه دوست ندارم ابتدایی تدریس کنم 

حقوقامونم زیادنیست

دلمم نمیخواداستعفابدم چون بحث درامد وشاغل بودن و...هم هست

بنظرتون برم ارشد زیست و‌...بخونم درخواست مقاطع بالاتربدم  شایدقبول کنن شایدنکنن

یا کلا رشته دیگه ای بخونم واز آموزش وپرورش بیام بیرون

مثل خواهرتون راهنماییم کنید لطفا☹️

الهی ربی ومن لی غیرک💖