2777
2789
🤔🤔🤔ترجیح میدم ساکت بمونم طلا تا عید راحت در بهترین شرایط ۱۲ تا ۱۳ ۳۶۰۰ از کجا اومد !!!!!!! با این ...

دقیقا همین عزیزم 

منم همین نظر رو دارم ♥️ 

خود طلا فروش به من گفت تا یکی دوماه رو یازده می‌ره 

سلام منم نمیخوام جو رو متشنج کنم اما تو یه گروه تحلیلگر میگفت طلا بعد یه پامپ یه افت داره تا ۵۸۰۰ و ...

الان امشب میخابی فردا بیدار میشی ارزش پول های نقدت از بین رفته دیگه ساعتی شده ن هفته ای ن ماهانه 😒

من حدود چهل تومن داشتم روی گرم ۸۷۰۰ منتظر قرعه موندم با هم تبدیل کنم

حالا ببین اوضاع رو 

کی فکرش رو میکرد 

واقعا هر بار نگاه قیمت میکنم قلبم درد میاد برای این مردم 😔

بحث اینه طرف طلا نخره هیچش نمیاد 

ولی بقیه چیزا وابسته طلا هستن همه گرون شدن و میشن 

هییییییییییی ............................

خلاصه ببخشید رو پست شما ریپ زدم 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همین عزیزم منم همین نظر رو دارم ♥️ خود طلا فروش به من گفت تا یکی دوماه رو یازده می‌ره

سلام گلم  قطعا بالا می‌ره بالااااا

میشه جواب پست منو بدی صداتون زدم زیر پست یه مشورت خاستم 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

خانمها مشورت ما۷۰تومن به پدرشوهرم بدهکاریم شوهرم حقوقش همش قسط و خرج هست حقوق من ازاده۲۲تومن هست۵ قر ...

محدثه جون ❤️منظور میگی قرض پدر شوهرم رو بدیم و یا ماشینمون رو ارتقا بدیم درسته ؟

من به جای شما باشم اول قرض رو میدم که فردا پشتِ سرم حرف و حدیث نباشه که فلانی قرضت رو بیار بده بعد ماشین عوض کن 

بعد راحت هدف گزاری میکردم ماشینم رو ارتقا میکردم ..در طی چندیم ماه و یا سال 

اینم میتونی که به پدر شوهرتون بگین فلان وقت قرعه تموم در میاد که میدیم بهت از بابت قرض امون 

سلام گلم قطعا بالا می‌ره بالااااامیشه جواب پست منو بدی صداتون زدم زیر پست یه مشورت خاستم

سلام به روی ماهت عزیزم 

ندیدم پستت رو عزیزم صفحه اش رو بگو 

ریپلای زیاد داشتم از جلو چشمم رد شده حتما 

الان امشب میخابی فردا بیدار میشی ارزش پول های نقدت از بین رفته دیگه ساعتی شده ن هفته ای ن ماهانه 😒م ...

شما عزیزم از این به بعد قرعه نذار 

بهشون بگو اکه قرعه ی طلا می‌ذارین بسم الله 

اگه نه ،،که من دیگه همسرم اجازه نمیده 

پولمون بی ارزش میشه 

حداقل از یک کرم طلا بذارند خیلی خیلی بهتر از اینکه مثل الان پول نقدت از ارزش بیوفته ...

شما عزیزم از این به بعد قرعه نذار بهشون بگو اکه قرعه ی طلا می‌ذارین بسم الله اگه نه ،،که من دیگه همس ...

دقیقا خودمم همین تصمیم رو داشتم که اصلا قرعه نزارم 

به جاش از این وام کارت ها استفاده کنم ♥️

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

🤦🤦🤦🤦😅😅حتما شوخی می‌کنی عزیزم ؟آدم مگه می‌تونه نسبت به زندگیش بیخیال باشه ؟😄بدون شوخی حالا بلا ...

جدی گفتم...

بچه ندارم 

دو نفریم کلا 

ولی خیلییییی تنبلی گی کنم و گاهی کار ها تا ۳.۴روز میمونه...کاش یاد بگیرم همش میگم بعدا 

شوهرم میگه کاش بعدا یادت بره...کلمه بعدا رو میگه...

انگار  حوصله ندارم...نمیدونم چه مرگمه 

۶ماهه هم ازدواج کردم جهازم همه نو نو 

الان قابلمه ها انگار مال چند سال پیش هستن...انقدر قدیمی...به نظر میان 

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

عزیزم مبارکه چی گرفتی ؟ چن درصد

انگشتر 

خودش که گفت برات ۲ درصد حساب کردم

اصلا نپرسیدم چند درصد 

یا طلا چنده الان 

فقط کارتمو دادم

فک کنم طلا ۹۲۷۰ بود اگ اشتباه نکنم اصل بلد هم نیستم ببینم چند درصد حساب کرده 

من فقط میخوام به گرم طلاهام اضافه بشه چند سال بعد خودش سوده

میگه بقیه دیر پول میدن دست من نیست منم دیگه براش دیر پول میزنم مثل بقیه اره ولا از بس گفتیم خجالت می ...

درکت میکنم عزیزم ❤️ ولی قرعه رو یک روز ،دوروز ،سه روز حداقلش دیر میدند نه دیگه دو سه هفته 

خب کارِ بانک اینکه اگه کسی دیر داد باید جُر بکشه 

نه اینکه اول کاری پول رو برداره و خودش رو بکشه کنار که فلانی دیر میده 

صاحب قرعه باید اینا رو طی می‌کرد که عزیزم از یکم ماه تا سوم جمع میکنم ...خودم هم پنجم پول طرف مقابل رو میدم اینطوری 

حالا این دفعه رو گفتم نوبتت که رسید ...انشالله طلا هم یکم می‌ریزه شما هم تبدیل می‌کنی با خیال راحت 

ولی از دفعات بعد میگم بهت که عزیزم خجالت رو بکش 

تو چرا خجالت بکشی ؟ از حقت دفاع کن 

طرف مقابل باید خجالت بکشه که قرعه رو دیر می ه 

و اما در مورد سوالت ...نمی‌دونم طلا رو برای چی میخوای بفروشی بانک ...که کلا اشتباه تو این وضعیت نابه معلوم 

اگه امتیاز وام بگیری خیلی به صلاحتر از اینکه دارایی ات رو بفروشی بذاری بانک چند ماه دیگه وام برداری 

خرید طلا هم خرد خرد از بورس بگیر هم معتبر هم اینکه همسرتون هم نمی‌بینند ...چون میگین مخفی می‌خوام جمع بشه 

و هم اینکه خیالت راحت مثل میلی و اینا نیست که می‌گفتیم نهایت یکی دو گرم جمع کن بعد فروش بزن 

به خاطر امنیت و اینا می‌گفتیم 

بورس معتبر و دولتی 

شما قشنگ از امروز بشین نیم ساعت فیلم های آموزشی اش رو ببین و خیلی قشنگ و سلیس توضیح می‌دند 

هم فروش ..هم خرید ...هم چه ساعتی هستند و خیلی سوالات دیگه 

بعد شروع کن خرد خرد از اونجا بگیر ...اینش هم خوبه که درصد هاشون همون مالیت زیر نیم درصد 

به حد حساب که رسید ده گرم شد بفروش ببر طلای مورد نظرت رو بگیر 

بهتر از قرعه کشی 

منتها با تعطیلی بانک ها اینا هم تعطیل هستند 

یا موقع جنگ بسته بودند 

دارایی ات در امان چون پشتش بانک مرکزی 

ولی نمیتونی دست بزنی ..تا شرایط به حال عادی برگرده 

@royayezendegi‍ 

میگه بقیه دیر پول میدن دست من نیست منم دیگه براش دیر پول میزنم مثل بقیه اره ولا از بس گفتیم خجالت می ...

و اینکه گفتی چند درصد زیر تابلو برمیدارند 

طلافروش ما از ۷۴۰برمیداره 

موقع خرید هم از ۷۵۰تومن میفروشه 

من از کره میگیرم داخل کابینت الان دوماهه هیچی نشده حتی عطر و طمعنش هم فرق نکرده

چه جوری میگیری بگو

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن