2777
2789
به به اون پیازی که گفتی رو تصور کردم😋 چقدر قرتیِ😍😄دلم خواست منم خشک کنم.برای خشک کردنش، ورقه کنم ...

قربونت عزیزم😅😍اره خیلی خوشمزه میشه هرچند خودم نمیخورم برای همسرم درست میکنم ولی از ابلیمو و ایناش می ریزم رو غذام ترش و خوشمزه میشه😅😍

اره عزیزم وقتی اومد تو بازار بخر بشورش ورقه ورقه برش بزن تو سینی بزار و خشک شد پودرش کن🥰😍🤌

به به اون پیازی که گفتی رو تصور کردم😋 چقدر قرتیِ😍😄دلم خواست منم خشک کنم.برای خشک کردنش، ورقه کنم ...

اینم عکسش😅اینجوری پیاز رو برش میزنم روش ابلیمو می ریزم بعد پودر لبو و بعد جعفری و ریحون خشکن اون سبز ها هم خوشمزه اس هم دهن کمتر بو میده برای مهمونی هم خوبه من برای این و برای سس استفاده کردم ببینم تو چیای دیگه بریزم خوب میشه چای هم بریزم ببینم خوش رنگ میکنه یا نه😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانوما

برا خرید کفش چرم تبریز از نمایندگی شهرمون، چطور میتونم قیمتا رو رصد کنم که نجومی ندن؟؟  

قیمت همه نمایندگی ها یکیه ؟

راجع به چرم ، و چرم مشهد و تبریز و .... و برا کیف و کفش و ....اگه میتونید راهنمایی کنید که خرید خوبی داشته باشم ، ممنونم عزیزان 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام معصومه جون خوبی بله دقیقا همینطوره پول خرج میشه هیچی ازش نمیمونه حالا باز خرج بشه بهتره اون روز ...

سلام عزیزم قربونت برم خوبم به خوبی شما ❤️

آره عزیزم اتفاقا اینو منم دیدم 

چقدرررر ناراحت شدم واقعا 

حداقل به قول شما خرج میکرد آدم می‌گفت هیچ ارثی برامون نذاشتند ..نه اینکه الان با اون حجم از پول بی ارزش 

سلام عزیزم قربونت برم خوبم به خوبی شما ❤️آره عزیزم اتفاقا اینو منم دیدم چقدرررر ناراحت شدم واقعا حدا ...

معصومه جون یه سوال منم دلم میخواد قرعه بزارم با همکارا و دوستام اما اولین بارمه بنظرت ۶ ماهه بزارم؟ ماهی ۵ تومن؟ بعد اصلا تجربه ندارم میترسم کسی نیاد چون خیلی آرومم و سفت نیستم 

میدونیم عزیزم ولی حرص بخوریم و غصه همین نعمت سلامتیمونم از دست میره خدای نکرده...

عزیزم دوتا قسط برای بانک مهر دارم به فاصله زمانی حدود ده روز 

مبلغ رو یکبار انتقال بدم یا جدا جدا 

کدوم روش کارمزدش کمتر میشه؟؟

میخوام پول بمونه تو حسابم میانگینم ارتقا پیدا کنه

عزیزم قرار بود امروز بده که میگه دهم میدم ؟؟؟

سلام عزیزم 

نه من همیشه این موقع پول قرعه می‌فرستم گاهی هم زودتر ولی برا سر ماه هست در اصل 

ک میگه تا جمع بشه دهم می‌فرستم 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام دوستان ببخشید میدونم شاید به عنوان تاپیک مربوط نباشه ولی چون چندبار اشاره شد سوالم رو میپرسممن ...

سلام عصاره گوسفند معمولا زیاد ژلاتینی نمیشه بیشتر گاو و گوساله و شتر عصاره بیشتری میده و ژلاتینی میشه

سلام عزیزم نه من همیشه این موقع پول قرعه می‌فرستم گاهی هم زودتر ولی برا سر ماه هست در اصل ک میگه تا ...

واااا یعنی چی ؟

شما چرا نمیتونی سفت و سخت باهاش صحبت کنی ؟

اگه دیر جمع میشه ...شما هم از دفعه های بعد همون نهم پولش رو واریز کن 

نه اگه از شما سر ماه میگیره و خودش دهم پول میده حتما حرفاهات رو رُک بزن عزیزم ❤️ 

الان زمونه ی خجالت کشیدن و روم نشد نیست 

وقتی طلا لحظه ای اینور اونور میشه ایشون به چه حقی 

دو هفته ،سه هفته پول شمارو نگه میداره 

من سالها قرعه میذارم ...یکم تا سوم گفته بود بدین منم پنجم تحویل بدم 

خدا شاهد که وقتی نوبتمون میشد ...همون اول ماه یعنی کم میزد ...

معصومه جون یه سوال منم دلم میخواد قرعه بزارم با همکارا و دوستام اما اولین بارمه بنظرت ۶ ماهه بزارم؟ ...

چرا که نه عزیزم برای شروع خوبه 👌

منتها ببین و مطمین باش ببین کیا حساب و کتابشون طلاست با اونا همکاری کن ❤️

به جای اینکه ماه به ماه جمع کنی ...اینطوری از تورم جلو میوفتی ✅

اون عزیزان هم اکه موافقت کردند گذاشتن که چه بهتر اگه گفتند نه تو تورم پول ما از ارزش میوفته بگو بیایین از سکه ی پارسیان بذاریم ✅

مثلا هر ماه به دونه گرمی جمع بشین بین اعضا پولش رو بذارین وسط برای اون نفری که اسمش در اومده بذارین 

اینطور بهتر و کسی نمیتونه ناراضی باشه ✅

چرا که نه عزیزم برای شروع خوبه 👌منتها ببین و مطمین باش ببین کیا حساب و کتابشون طلاست با اونا همکاری ...

مرسی عزیزم واقعا مدیری ولی عزیزم کسی فک نکم قبول کنه سکه پارسیان بخریم  بنظرم ۶ ماهم زیاده ۵ ماه بسه حالا برم ببینم چطوریه خبر میدم بهت 

واااا یعنی چی ؟شما چرا نمیتونی سفت و سخت باهاش صحبت کنی ؟اگه دیر جمع میشه ...شما هم از دفعه های بعد ...

میگه بقیه دیر پول میدن دست من نیست 

منم دیگه براش دیر پول میزنم مثل بقیه 

اره ولا از بس گفتیم خجالت میکشم و فلان از زندگی جا موندیم .

طرف آشنا هست همسرم میگه زشته فشار بیاری بهش .

،❤️❤️

میگم عزیزم من شرایط طلا خریدن ندارم از بیرون هم اینکه همسرم می‌فهمه هم پولم کم هر ماه میخام برا خودم جمع کنم عید ک خاست طلا ها رو بفروشع با اون پول از طلاهای خودم بردارم مخفی 

و رو کارت نگه میدارم خرج میشه یا بی ارزش میشه 

من تا عید دیگه نمیخام کلا طلا بخرم چون واسه عید میخام بقیه طلاهامم بفروشم بزارم حساب وام بگیرم 

بنظرتون چ برنامه ای نصب کنم که پولمم ارزشش حفظ بشه 

کم کم جمع کنم .

میلی بود و یکی دیگه خرید طلا اینا بهترن یا نه 

یا نه همون بزارم حساب مهربانی ؟ 

یا بورس بلد نیستم 

و اینکه موقع خرید ب قیمت تابلو موقع فروش چند زیر تابلو؟؟؟ 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹