سلام خدمت خانمای گل و عزیز 
حالتون خوبه؟ خوبین؟ سلامتین؟ 
امید وارم خوب خوب باشین ♥️
خانما منو خواهرم صبح رفتیم کفش برای خواهرزادم بخریم 
رفتیم مرکز شهر که شاید 100 تامغازه  بیشتر باشن فقط کفش میفروشن یهو داخل یکی از مغازه ها صدای صلوات کلی بچه به گوش میرسید اونجا هم وحشتناک شلوغ بود یعنی جای سوزن انداختن نبود یهو همه نگاه ها رفت سمت صدا و همه اونجا رو نگاه کردن دیدیم کلی دختر بچه و پسر بچه که هرکدوم با یکی یه جفت کفش داخل جعبه از مغازه اومدن بیرون دوتا آقا و دوتا خانم هم باهاشون بودن نگو اینا خیر هستن و بچه ها رو آوردن براشون کفش خریدن انقد خوشحال بودن بچه ها از صمیم قلبم از خوشحالیشون خوشحال شدم لطفا اگه بچه ای اطرافمون هست و توان خرید لوازم تحریر و وسایل مدرسه نداره حمایتشون کنیم 
دفتر کیف مداد رنگی تراش کفش یا هرچی که در توانمون بود براشون بخریم سال تحصیلی گذشته من خودم هزینه تغذیه یه دانش آموز رو به عهده گرفتم بوفه مدرسه غذای خونگی میدادن از اش رشته و قرمه سبزی و قیمه تا سمبوسه و فلافل و ذرت پخته و سیب زمینی و ماکارونی و... من با صاحب بوفه و خود اون دانش آموز هماهنگ کردم که روزانه یک وعده انتخاب کنه و نوش جان کنه صاحب بوفه هم خودشو تو این کار خیر شریک کرد و گفت من همون مایه رو میگیریم و سود غذا رو نمیگیرم ازتون من آخر هر ماه با صاحب بوفه حساب میکردم، نخواستم بگم که من چکار کردم چون منو نمیشناسین گفتم اگه قصد کمک دارین ایده زیاده برای حمایت از دانش آموزان کم بضاعت، پول ندین بهشون چون یسری خانواده ها اولیاء بچه معتاده پولو میده مواد نمیزاره برای لوازم ضروری بچه خرج بشه دیگه خودتون ببینید چی از دستتون بر میاد ♥️🙏میشه رضایت و خشنودی خدا و بنده خدا. 
 قلب یه بچه رو شاد کنید مگه میشه خدا چند برابر اون دلتونو شاد نکنه و خیر و برکت نیاره تو زندگیتون؟
در ادامه بگم که من هرسال تابستون به یه خانمی سفارش میدم برام روغن کرمانشاهی درست کنه سالانه 10 تا 12 کیلو مصرف دارم خدارو شکر امروز پولش جور شد
  روی برنج داخل خورشت داخل کیک و کلوچه برای صبحانه داخل دسر  روی شله زرد و حلیم ماهانه همون یک کیلو مصرفمون میشه و چون کورد هستیم این روغن پای ثابت غذاها و صبحانه هامونه 
خداوند به جان و مال خودمون و عزیزانمون سلامتی و برکت بده  🤲♥️🌹