2777
2789
خب و اما من هیچ گزارشی نمی‌بینم ها 🙁😉و از اونجایی که هیچ گزارشی نمی‌بینم دست و دل منم به کار و گزا ...

من از فروردین امسال طلا فروخته بودم البته برای کارهای خوب و هدفهام، ،،،تا اینجا نشده بود طلا بخرم چون قسط و قرعه و هزینه زندگی ی مقداری از دستم رفته بود امورات ،،،۳ هفته خیلی مدیریت کردم یعنی هر چقد فشار کاری داشتم بازم حتما خونه غذا گذاشتم،برام ی کم سخت بود ولی وقتی به هدفم فکر میکنم میبینم این منم که باید مدیریت کنم.

کارهایی که کردم این بود عصرها شروع میکردم به کار توی آشپزخونه برای شام و فردا نهار رو هم آماده میکردم 🌱خرید های احساسی و هیجانی نداشتم🌱 و برای خرید سوپر مارکت واسه اینکه فروشگاه نرفته باشم و غیر ضروری خرید نکنم خرید آنلاین داشتم دونه ای و فقط چیزی که نیاز داشتم رو خریدم 🌱میوه هم در حد مصرف گرفتم.

و بلاخره دیروز یه سکه ۱ گرمی پارسیان خریدم 😊🤲حتی یه قدم کوچیک برداشتن بهتر از هیچ کاری نکردن هست.

قبلنا گفتم برای خانواده ام کار میکنم،اون روز توی خونه صحبت ماشین ظرفشویی بود برای من رو میزی  کوچیک بود و  اخرین بار توی جا به جایی  از دست کارگر افتاد که کارگر خودمون بود و دیگه بحث خسارت و اینا نشد،همونجوری موند خلاصه من گفتم اره منم باید یه ماشین ظرفشویی بگیرم،حرفش شد و تصمیم این شد برای من ماشین ۱۶ نفره اخرین مدل بگیرن که سفارش دادن این روزها میرسه 🤩🤩و بهترین قسمتش اینجا هست که پولشو از محل کارم میدن و برای من قسطی میشه فقط ماهی یک و خرده بشه و چون کارگر خونه مادرم خسارت زده بود تا یک سال مادرم میده 🤲🤲بعدش من🌱که اونم واسم غنیمت هس چون الان قسط زیاد دارم.

و یه کار دیگه هم اینکه خودم دخترم رو مدرسه میبرم و میارم پول سرویس هم ندارم🤲🌱

تایپیک برای من به جز بحث مدیریت مالی ،انگیزه و شور ،زندگی هست🌿🌿

خانمها مشورت ما۷۰تومن به پدرشوهرم بدهکاریم 

شوهرم حقوقش همش قسط و خرج هست حقوق من ازاده۲۲تومن هست۵ قرعه میدم 

یکمم باید جمع کنیم برای ماشین 

مدل ماشینمون پایینه 

نظر شما چیه 

چییکارکنیم

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خدمت خانمای گل و عزیز 

حالتون خوبه؟ خوبین؟ سلامتین؟ 

امید وارم خوب خوب باشین ♥️

خانما منو خواهرم صبح رفتیم کفش برای خواهرزادم بخریم 

رفتیم مرکز شهر که شاید 100 تامغازه  بیشتر باشن فقط کفش میفروشن یهو داخل یکی از مغازه ها صدای صلوات کلی بچه به گوش می‌رسید اونجا هم وحشتناک شلوغ بود یعنی جای سوزن انداختن نبود یهو همه نگاه ها رفت سمت صدا و همه اونجا رو نگاه کردن دیدیم کلی دختر بچه و پسر بچه که هرکدوم با یکی یه جفت کفش داخل جعبه از مغازه اومدن بیرون دوتا آقا و دوتا خانم هم باهاشون بودن نگو اینا خیر هستن و بچه ها رو آوردن براشون کفش خریدن انقد خوشحال بودن بچه ها از صمیم قلبم از خوشحالیشون خوشحال شدم لطفا اگه بچه ای اطرافمون هست و توان خرید لوازم تحریر و وسایل مدرسه نداره حمایتشون کنیم 

دفتر کیف مداد رنگی تراش کفش یا هرچی که در توانمون بود براشون بخریم سال تحصیلی گذشته من خودم هزینه تغذیه یه دانش آموز رو به عهده گرفتم بوفه مدرسه غذای خونگی میدادن از اش رشته و قرمه سبزی و قیمه تا سمبوسه و فلافل و ذرت پخته و سیب زمینی و ماکارونی و... من با صاحب بوفه و خود اون دانش آموز هماهنگ کردم که روزانه یک وعده انتخاب کنه و نوش جان کنه صاحب بوفه هم خودشو تو این کار خیر شریک کرد و گفت من همون مایه رو میگیریم و سود غذا رو نمیگیرم ازتون من آخر هر ماه با صاحب بوفه حساب میکردم، نخواستم بگم که من چکار کردم چون منو نمیشناسین گفتم اگه قصد کمک دارین ایده زیاده برای حمایت از دانش آموزان کم بضاعت، پول ندین بهشون چون یسری خانواده ها اولیاء بچه معتاده پولو میده مواد نمیزاره برای لوازم ضروری بچه خرج بشه دیگه خودتون ببینید چی از دستتون بر میاد ♥️🙏میشه رضایت و خشنودی خدا و بنده خدا. 

قلب یه بچه رو شاد کنید مگه میشه خدا چند برابر اون دلتونو شاد نکنه و خیر و برکت نیاره تو زندگیتون؟

در ادامه بگم که من هرسال تابستون به یه خانمی سفارش میدم برام روغن کرمانشاهی درست کنه سالانه 10 تا 12 کیلو مصرف دارم خدارو شکر امروز پولش جور شد

روی برنج داخل خورشت داخل کیک و کلوچه برای صبحانه داخل دسر  روی شله زرد و حلیم ماهانه همون یک کیلو مصرفمون میشه و چون کورد هستیم این روغن پای ثابت غذاها و صبحانه هامونه 

خداوند به جان و مال خودمون و عزیزانمون سلامتی و برکت بده  🤲♥️🌹

سلام خدمت خانمای گل و عزیز حالتون خوبه؟ خوبین؟ سلامتین؟ امید وارم خوب خوب باشین ♥️خانما منو خواهرم ص ...

روغن چند گرفتی؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سللللاااااام به روی ماهتون

بازم تونستم خودم رو بچلونم و ۲ گرم و ۳۳۰ سوت طلا کلا شد ۲۲ میلیون و ۴۰۰ تومان بخرم البته کارکرده

که فقط خدا و خودم و طلافروش و شما دوستان عزیز خبر دارید 

دیگه فک نکنم بتونم تا آخر سال طلا مخفی بگیرم 

دیگه یکم برا خودم خرید کنم که احتمالا فروردین عروسی فامیل نزدیک داریم   

بدرود تا خرید طلای مخفیه دیگه 😁😁😁😁😁

12 کیلو ده میلیون و چهارصد شد هرکیلو 800 و خورده ای

مامانم همیشه کره میگیره  خودش برامون روغن محلی درست میکنه ... خودم تا حالا امتحان نکردم ولی فکر نکنم سخت باشه ... برا شما که مصرفتون بالاست ، قیمتش از نصف هم کمتر میفته ...

تازه مامانم خیگ داره، همون پوست بز که برا نگهداری روغن درست میکنن که شرایط نگهداری داره .... ولی خودم تو ظرف فلزی میریزم 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

دوستان من گزارش امروزمو بدم و برم بخوابم 😊

امروز صب زود رفتم خیابون وسایلای پیش دبستانی دخترمو خریدم بعدش اومدم خونه شروع کردم به ترشی درست کردن سه تا دبه کوچیک ترشی لیته درست کردم😍 و یه دبه ترشی کلم قرمز که عاشقشم🥰🥰

. تا ساعتای دو طول کشید. بعدش آشپرخونه رو تمیز کردم ظرفارو شستم و چایی دم کردم. و ناهار عدسی درست کردم با بچه ها خوردیم.

بعدازظهرش با دوتا بچم رفتیم پیش دبستانی وسایلا رو تحویل دادیم و نشستیم به فرم پر کردن که یک مهر روز جشنشونه😊

واسه شام هم ماکارانی درست کردم که اضافه موند واسه ناهار فردا😊

آشپزخونه کامل دستمال کشیدم ظرفارو شستم. یه گردگیری سطحی هم کردم خونه رو. اسباب بازی بچه هارو هم جمع کردم.

بعدش میوه شستم و اوردیم خوردیم و بچه هارو فرستادم برن مسواک زدن. راستی اینم بگم که دخترمو کلاس اسکیت ثبت نام کردم و ازین بابت خیلی خوشحالم.چون شوهرم اصلا بابت شهریش راضی نمیشد.فک میکردم خیلی گرونه و حتما باید کفشای گرون خریده بشه ولی مربیش گفت از بابت کفش مشکلی نیست با کفشایی که داره هم میشه تمرین کرد😊 اخه کفشاشو یک هفتس خریدیم

مامانم همیشه کره میگیره خودش برامون روغن محلی درست میکنه ... خودم تا حالا امتحان نکردم ولی فکر نکنم ...

این خانمی که من ازش روغن میخرم تقریبا 50 سالشونه و مجرد هستن با مادرش زندگی میکنن  از فروش روغن و کشک و شیر خرج خود‌شو مادرشو میده از حق نگذریم روغنی که درست میکنه نخوردم تا حالا نمونه شو جدا از این نان آور خانواده محسوب میشه و چه بهتر از ایشون خرید کنم هم روغن مرغوب گیرم میاد هم پولی دست اون خانم میگیره و اینم بگم ماشاالله کلی مشتری داره، روغن درست کردن کار هرکسی نیست و اتفاقا زحمت داره باید چند ساعت رو اجاق گاز باشه با شعله کم کم و هی کف میکنه کفشو بگیری شعله گاز کمی  اینور اونور بشه به کل طعم و بو روغن از بین میره و میشه یه چیز بی خاصیت و کوچکترین قطره دوغی هم توش بمونه روغن کپک میزنه کار ماها نیست اگه هم درست کنیم اون رنگ و بویی که مال اینا نداره مال ما نداره اونا بلده کارن 

ما بهش میگیم هیزه من دوتا هیزه دارم روغن تو هیزه هرچی بمونه بو و عطرش بیشتر میشه 

به کار هیچ کسی هم اعتماد ندارم جز این خانم چون گاو وقتی آمپولش میزنن باید تا سه‌روز دوشیده نشن و مرتب یونجه هم بخورن این خانم کاملا رعایت میکنه و اون سه روز اصلا گاو رو نمیدوشه که محصول سالم تحویل مردم بده کره هم نمیفروشه فقط شیر و کشک و روغن