2777
2789
عنوان

بیچاره پسرم😭😭

874 بازدید | 58 پست

سلام مامانا کمکم کنید پسرم چند روز دیگه 6 ماهش تموم میشه همیشه از همون اول پاهاش سوختگی داشت همیشه قرمزه فقط برای چند روز پماد ان ان و کالاندولا و زینک اکساید باهم قاطی میکردم ب گفته دکتر میزدم خوب بود چی کنم خوب بشه

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که واسه دخترم هیچی به اندازه روغن جامد خوب نبود. عالییی بود. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
پوشکشو عوض کردی؟ اگه به همش حساسه مجبوری پارچه ای ببندی

آره عوض هم کردم بدتر شد همیشه مولفیکس میبندم

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
پوشکش نکن و پماد اردن بزن عالیه یا با شربت معدش بشورش من امتحان کردم خیلییییی خوبه

شربت معده چیه؟

من که واسه دخترم هیچی به اندازه روغن جامد خوب نبود. عالییی بود. 

روغن جامد !!!! میشه یکم توضیح بدی یعنی روغن بزنم بشورم یا همونطوری پوشک کنم؟

زود بشورش که نسوزه

زود میشورم

اوه اوه نگو مولفیکس، یکبار چند سال پیش به دخترم بستم یهو پاشید به مد یکماه هلاک شد بچم ، بعد عوض کرد ...

پس چی ببندم مرسی و مای بی بی امتحان کردم بدتر شد

به پودر جاذب اون مارک پوشک حساسه

یا به یه چیزی که میخوره!دخترم لیمو شیرین که میخورد پاش کلا زیر پوشک کباب میشد 'خون میومد 'الان ۵ سالشه هنوزم نمیتونه بخوره

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

دختر،من به خاطر اسهال پاهاش دچار سوختگی شد به توصیه دکترش پماد ان ان وکلوتریمازول قاطی میکردم روزی سه بار میزدم براش باصابون گفت نشورمش. خیلی خوب بودبراش.

یه همسر خوب   ، دوتا دخمل گل   یه پسرتپل     .دارایی های با ارزشم .خدایا شکرت.