2777
2789
عنوان

بیچاره پسرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 58 پست

عزیزم اخرش باید ببریش متخصص پوست من بردم بهش پماد ترکیبی با محلول داد اول ؟حلول میزنم بعد پماد عالیه از ۴ ماهگیش تا الان که ۱۴ ماهش هر وقت سوخته زدم خوب شده حتی یه بار سوختگیش به حدی بود که خون میومد پمادش ت؟وم شده بود شوهرم همون شب برد داد درست کردن زدم براش تا فردا خوب شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به پودر جاذب اون مارک پوشک حساسه یا به یه چیزی که میخوره!دخترم لیمو شیرین که میخورد پاش کلا زیر پوش ...

هنوز غذا نمیدم فقط شیرخودمو میخوره 10 هم غذاش شروع میشه

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
روغن جامد !!!! میشه یکم توضیح بدی یعنی روغن بزنم بشورم یا همونطوری پوشک کنم؟

اره عزیزم. با اب ولرم بشورش. هیچ شوینده ای هم نزنی که بدترش میکنه. بعد قشنگ همه جاشو. روغن جامد بزن. بعد پوشکش کن. دختر من با هیچی خوب نشد الا همین. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
پوشک مولفیکس خوب نیست.همیشه وازلین بزن که ادرار با پوست تماس مستقیم پیدا نکنه.سریع عوض کن

خاله همسرم هم میگفت وازلین خوبه

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

مولفیکس اصلا خوب نیس من تا میلندم میسوزه الان پمپرز میبندم خوبه خداروشکر دختر من برفک هم گرفته بود یکمی همون باعث میشد پاش هم میسوخت الان که داروشو میدم خداروشکر خوبه باید علتشو پیدا کنی حتما یه دلیلی داره.

بعد تا کامل خشک نشده پوشکش نکن پودر هم حتما بزن خیلی خوبه

عزیزم اخرش باید ببریش متخصص پوست من بردم بهش پماد ترکیبی با محلول داد اول ؟حلول میزنم بعد پماد عالیه ...

منم چندتا چیزو که دوستان گفتن امتحان کنم اگه خوب نشد ببرم دکتر

ببخشید دوستان همیشه وسط باسنش بیشتر قرمزه