2777
2789
عنوان

اگه کسی مدام ازتون بپرسه چرا بچه نمیارین چی جوابشو میدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو یکی دیگه بیارین شما که اینقدر بچه دوس دارین 

آره از این به بعد به پیرزن های فامیلم همینو میگم   دیگه باهام سلام و علیکم نمیکنن  

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

نمیدونم عزیزم ولی واقعا اکثرشون از روی بدجنسی نمیگن.ی کلمه بگو همسرم از بچه متتفره.یا خوشش نمیاد اعصابشو نداره.شرایطشو نداریم.

ولی عمیییییییقا به روزی رسون بودن خداوند ایمان دارم.شما باورکن که از روی بدجنسی نمیگن پس اذیت نمیشی.ی مثلی هس میگه توی هر دهنی ی دعایی هست.شما هم آمین بگو توی دلت به دعاهاشون.واقعا خیلیا نیت بدی ندارن دعامیکنن بچه بیاری ید میپرسن

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 
چرا؟؟؟

چون‌ شرایط مالیمون عالیه 

رابطه ام‌ با همسرم عالیه 

و هیچ مشکلی نداریم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یکی هست خیلی رو مخمه هر سری میگه جوونم هست فقط جواب اونو میدم...میگم بابا چیکار داری زندگی شخصیه ... ...

خدا کنه هر کسی که یکیو قضاوت میکنه به همون روز و درد مبتلا شه

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
بسنگی به طرف مقابل داره و نسبتی که باهاش دارین چند مدل چواب حفظ کنین از همونایی که دوستان گفتن بگین ...

باشه عزیزم..‌ممنون

نمیدونم عزیزم ولی واقعا اکثرشون از روی بدجنسی نمیگن.ی کلمه بگو همسرم از بچه متتفره.یا خوشش نمیاد اعص ...

میدونم گلم که خیلیهاشون منظور بدی ندارن ولی ما هم مشکلات خاص خودمونو داریم و توی مشکلاتمون هم تنهاییم و همینها که ازمون سوال میپرسن حامی نیستن

چون‌ شرایط مالیمون عالیه  رابطه ام‌ با همسرم عالیه  و هیچ مشکلی نداریم

خداروشکر عزیزم... انشاالله همیشه زندگی بر وفق مرادتون باشه

میدونم گلم که خیلیهاشون منظور بدی ندارن ولی ما هم مشکلات خاص خودمونو داریم و توی مشکلاتمون هم تنهایی ...

عمیقا درکت میکنم.توی همچین شرایطی بودم.اولی ک اومد حالا میگن دومی چرا نمیاری.خب البته خودمم دلم میخواد ولی خب شرایط باید مهیا باشه.من ک میگم دلت خوشه توی این وضعیت یا مثلا شوهرم هنوز بچست یدونه بسه.یا اینکه شوهرم بدش میاد.یااینکه میگم دوست داریم ولی هنوز قصدشو نداریم

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 
عمیقا درکت میکنم.توی همچین شرایطی بودم.اولی ک اومد حالا میگن دومی چرا نمیاری.خب البته خودمم دلم میخو ...

بله عزیزم.. ولی کاش هیچکی به خودش اجازه نمیداد در مورد زندگی خصوصی دیگران بپرسه... باور میکنی من هیچوقت در مورد زندگی خصوصی کسی و اینکه چرا ازدواج نمیکنی یا چرا بچه دار نمیشی یا چقدر حقوق میگیری و.. تا حالا نپرسیدم

بله عزیزم.. ولی کاش هیچکی به خودش اجازه نمیداد در مورد زندگی خصوصی دیگران بپرسه... باور میکنی من هیچ ...

من میگم باید نسل عوض بشه تا ی سنت هایی عوض بشه.فرهنگ بشه.مادری مثل من بچه ای بهتراز خودم تربیت کنه و اون بچه ی بچه بهتر و بافرهنگ تا یسری چیزا درست بشه وگرنه اینایی ک از شیر مادر براشون یسری اخلاقا اومده و از استخونشون درمیره ،(ی مثاله )ترک عادت نمیکنن

خداروشکر عزیزم... انشاالله همیشه زندگی بر وفق مرادتون باشه

عزیزمی 🩷

در کل سخت نگیر 

من اگه بچه داشتم الان ۱۷ سالش بود 

شما تازه اول راهید 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من میگم باید نسل عوض بشه تا ی سنت هایی عوض بشه.فرهنگ بشه.مادری مثل من بچه ای بهتراز خودم تربیت کنه و ...

واقعا کاش این فرهنگ و نسل هرچی زودتر عوض بشه و بریم به یه روزهای بهتر...