2777
2789
لباس زیر نخی.خشک کردن بعد سرویس.شستشو فقط با آب خالی،ژل شستشو نهایت ماهی دو بار چون استفاده زیادش خو ...

خانوما یه سوال بپرسم با اجازه استارتر 

روم نمیشه تاپیک بزنم خودم 😁

با کاندوم چقد احتمال بارداری هست 

از همون اول با کاندوم انجام میشه و حتی با وجود کاندوم موقع ارضا شدن می‌کشه بیرون 

لازمه قرصم بخورم ؟

سلام عزیزم تنها راه کارش اینه همیشه خودتونو خشک نگه داری اگه یه دستمال نخی داشته باشی چه بهتر اگرم نبود دستمال کاغذی از هیچ بهتر فقط خیس مباش من قبلاً ژل شستشوی بانوان شامپو بچه صابون بچه همه رو استفاده میکردم ولی یه ماما بهم گفت اینا همه شیمیایی هستند باعث عفونت میشن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوما یه سوال بپرسم با اجازه استارتر  روم نمیشه تاپیک بزنم خودم 😁 با کاندوم چقد احتمال بارد ...

کلا تو هیچ روشی بارداری صفر نیست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
خانوما یه سوال بپرسم با اجازه استارتر  روم نمیشه تاپیک بزنم خودم 😁 با کاندوم چقد احتمال بارد ...

نه نیازنیست بیرون بیاره.....فقط نبایدپاره بشه...ماحدود۹ساله استفاده می‌کنیم خوب بوده.....

روغن نارگیل اصل از کجا بگیرم عزیزم

ببین همه روشهارو بیخیال من هر راهی رفتم بازم عفونت وخارش میومد سراغم بتادین سرکه سیب پمادهرکاری بگی میکردم اما فایده نداشت اما روغن نارگیل جواب داد بخدا راحتتت شدم....من خودم روغن نارگیل مهربانی استفاده میکنم خوب بوده.‌..شرکتیا معمولا بهداشتی ترن اما عطاریا میگن دست سازش بهتره ولی من خودم مهربانی ...راضیم هستم