2777
2789
عنوان

خونه لاکچری جاری جون!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3863 بازدید | 83 پست
عزیزم مقایسه کردن خیلی آدم رو فرسوده و دلچرکین میکنه و اوم ذره ذره روحش داغون میشه  زندگی بالا ...

روزی هر کسی از قبل مشخص نیست عزیزم روزی ادم ها بر اساس بازتاب تفکرات و احوالاتشون براشون مشخص میشه هر چقدر احساس خوب و حال خوب بفرستی دنیا حالت و زندگیت رو روز به روز بهتر و بهتر میکنه و همینطور بر عکسش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا ناامید شدم فک میکنم با این شرایط دیگه نمیشه به جایی رسید ... باورتون میشه من حتی روزایی رو گ ...

عریزم هیچ وقت ظاهر زندگی کسی رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن....من خودم شده گاهی دو هفته آخ ماه فقط صد تومن ته کارتم بوده در خالی که مامانم ازم میپرسه میگم اوکیم 

دقیقا منم الان همینطور شدم ..

میدونی چون دیدت باز تر میشه

باورت میشه همونایی که من شاید یه روزی حسودی زندگی شون رو می خوردم الان یا طلاق گرفتن یا دارن می گیرن یا تو خونه شون افتضاح جنگه ولی ظاهر زندگی شون عالیه

بعد خدا حق نداره از دست ما ناراحت شه که چه بنده های عجولی هستیم😞

درد واسه شوهرت سخت تره ک میگه داداشم کجا و من کجا...  میدونم برات درده برات سخته اما کاش تو یک ...

همین الانم اگه چیزی داریم به خاطر وجودمنه ولی اون بی خیالتر از این حرفاست من که تا حالا شرمندگی دروجودش ندیدم...

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
واییییی اسی تو این چند روز منم از پیشرفت برادر شوهرم رو نسبت به شوهرم دیدم چند روزی بود حالم خوب نبو ...

کارمند ریاست جمهوری مگه چقدر حقوق میگیره؟

چجوری تو ۴ سال چندین میلیارد جمع کرده؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

من کلا تو این شرایط هستم خانواده من همشون پولدار وعالی ولی من وشوهرم فقیریم حتی تصورشم سخته ولی من زندگیمو دوس دارم اونقد کشیدم که دیگه خدا میدونه حرفو از روی شکم نگفتم حاصل تجربس زندگی هر کس منحصر به فرده

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
سلام گلم اگر زندگی برادر شوهرت هم شبیه خودتون بود ناراحتی کمتری داشتی ؟؟

نارحتی من از اینکه تلاش اونا به ثمر نشست خیلی وقته ولی ماهرچی میریم جلوتر زندگی برامون سختتر میشه نمیدونم شایدم ما خیلی بی عرضه ایم...

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
اره  همه همینن عزیزم همیشه یکی یا یک چیزی باعث میشه گند زده بشه به چیزی که حقته فکر نکن حسودی ...

ممنون به خاطر درک شرایطم❤

عزیزم ببین به اینا اهمیت نده به مهارت های خودت پر و بال بده خونه من خیلی لوکس چون مادرم بهترین جهاز ...

خوشبحالت که دل بزرگی داری...

نارحتی من از اینکه تلاش اونا به ثمر نشست خیلی وقته ولی ماهرچی میریم جلوتر زندگی برامون سختتر میشه نم ...

حق داری بردارشوهر من با قاچاق و دزدی و یجورایی گدایی از صاحبکار الان وضعش توپ شده تو ۵ سال جاریمم خیلی اذیتم کرد بعد من هرروز بدتر از دیروز 

چاره ای غیر باور شرايط ات نداری بپذیر و آرامش به خودت هدیه کن 

فرستادم

منم پدرشوهرم به ما یه خونه ی قدیمی داغون داد.ولی برای جاریم قصر درست ‌کرد.شوهرمم چون خونه دادن تلاشی ...

امان از این تبعیض هااا