2777
2789
عنوان

خونه لاکچری جاری جون!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3847 بازدید | 83 پست
منم متل جاری شما تازه خونمو عوض کردم  به قول خودت لاکچری  با بهترین وسایل ،عاشق این خونمم ...

امیدوارم زودتر به آرامش برسی وهمسرت پشتت باشه 

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچکس نمیگن ولی مطمئنن ۵۰ تا ۶۰ میلیون هست شایدم بیشتر  و اینکه وقتی ادم یک حقوق ثابت داشته ...

این دیگه خیلی نورچشمیه 

وگرنه ما نظامی داریم تو فامیل ۳ ساله میخواد ماشینشو عوض کنه هنوز پولش جمع نشده

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
اااه حالم بد شد تو این تایپیک…. دیگه هیچ دوستی واسه آدم نمونده… همه تا وقتی که یه پله ازشون پایین ت ...

یه دوست روانپزشکم می گفت بنظرت پول چقدر در احساس خوشبختی و رضایت موثر هست؟ خیلیامون که آنچنان پولی نداریم میگیم من اگه انقدر پول داشتم خیلی حالم خوب میشد اما از اون طرف هم کم نیستن کسایی که پول دارن اما حال روحی خوبی ندارن و خوشبخت نیستن. تا اینجاش رو که هممون میدونیم اما نکته جالب این جا بود که می گفت تو کتاباشون میگه پول داشتن الزاما باعث خوشبختی و رضایت نمی شه اما پول دوست و آشنا و فامیل می تونه در کم کردن احساس خوشبختی شما موثر باشه!

بله دوست عزیز مساله اینه و حقیقت هست. 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

عزیزم منم مثل شما .دوتا برادرشوهرام شغل آنچنانی دارن ولی همسرمن یه کارگرساده است جاری هام هم شاغل ولی همسرم نذاشت من حتی درسم روبخونم ازنظرظاهری بخوام بگم زمین تاآسمون فرق داره وضع خونه زندگی ماشین تفریح ولی توی زندگیشون نیستم بدونم خوشن یا نه .منم خیلی حسادت میکردم ولی به غیرازاینکه خودت رونابود کنی وپیربشی هیچی دیگه نداره واست تامیتونی فاصله بگیر ازشون تاآرامش داشته باشی درسته تومملکت ما۹۰ درصد پوله ولی توهم قدرداشته هات روبدون اینجوری حداقل آروم ترمیشی 

باز شما از ما بهتری عزیزم

من چی بگم

شوهرم با داداشش شریک بود،کل دخل و اون آقا برمیداشت در حالیکه فقط یک ساعت میومد مغازه، به شوهر من که از ۹ صبح تا ۷ شب میرفت مغازه فقط دو میلیون حقوق میداد ۱۰ سال پیش

و خودش با پولای ما ماشین شاسی بلندشو خرید

۱۰ سال پیش که طلا گرمی ۱۰۰ تومن بود اون ۴۰ میلیون پول مبل داد

مبل و ماشینشو یه ماه مونده به عروسی ما خرید و این در حالی بود که من به خاطر بی پولی شوهرم تو یه سگ دونی عروسی گرفتم،الان قصر اون کجا خونه من کجا

جای من بودی چیکار میکردی

من که هیچوقت حلال نمیکنم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
عزیزم منم مثل شما .دوتا برادرشوهرام شغل آنچنانی دارن ولی همسرمن یه کارگرساده است جاری هام هم شاغل ول ...

امیدوارم زودتر همسرت شغل بهتری پیدا کنه وبه آرامش و موفقیت برسی...

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
باز شما از ما بهتری عزیزم من چی بگم شوهرم با داداشش شریک بود،کل دخل و اون آقا برمیداشت در حالیکه ف ...

حق الناسه همیشه به گردنش میمونه حتی اگه شماهم حلال کنی...روزگار نامرده فقط باید بهاش بسازی وجلوش کم نیاری...

حق الناسه همیشه به گردنش میمونه حتی اگه شماهم حلال کنی...روزگار نامرده فقط باید بهاش بسازی وجلوش کم ...

بله خدا از حق الناس نمیگذره

اون باعث شد ما خیلی از زندگی عقب بمونیم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨