2777
2789
عنوان

خونه لاکچری جاری جون!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3829 بازدید | 83 پست

ادمای تو زندگیاشون سختیا و مشکلاتشون متفاوت بوده ب پولشون نگاه نکن

فکر‌کن‌من دردها و رنج هایی بسیار بسیار بدی کشیدم که مادرمم نمیدونه

امروز داشتم واسه پسر عموم تعریف میکردم داشت حالش بد میشد فکرشم نمیکرد من انقدر زجر کشیدم و اثراتشم هست باهام تا اخر عمر

ای کاش غریبه بودن ومنی که سالی چند بار باید با اونا رفت وآمد داشته باشم و...نمیدونم شاید زمان باعث ب ...

آره زمان که قطعا کمک میکنه عادی بشه. ولی اونا هم راکد نیستن در حال پیشرفت و هر بار ممکنه باز این حس بیاد سراغت. پس بیخیالی رو تمرین کم اول بعد هم رفت و آمد رو کمتر کن به بهانه مشغله زیاد. تلاشتون رو هم بالا ببرید. بشین فکر کن ببین چه راه درآمد دیگه ای میتونید داشته باشید. شاید زودبازده نباشه ولی صبر باید کنی

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم تو فامیلمون کم نداریم ...اتفاقا دو تا جاری هستن یکیشون خونه زندگی شیک و پیک یکیشون از معمولی ه ...

درسته هست ولی اطراف ما کلا فامیل وخواهر برادرو...تقریبا هم سطح هستیم ووسم سخته رفت وآمد باهاشون نمیشه هم رفت وآمد نداشت چون فکر میکنن من حسادت دارم به زندگیشون..هعی روزگار...

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
والا دوروزش هم به کام ما نیست...

عزیزم اگه همسرت نداره و خرج نمیکنه،اشکال نداره بیچاره نداره،چی بگی گفتنش و سرسنگین بودن فقط شأنتو پایین میاره و حسود جلوه میکنی تو چشم شوهرت،حالا همسر من از همه ی خواهر برادراش وضعش بهتر ،من هم زمان به فاصله چند ماه با جاریم ازدواج کردم اونم تمام وسایلاش  به کل عوض کرده خودشم دائم تو آرایشگاه هاست و همیشه به روز و با بهترین لباسها،اما من اهل آرایشگاه و این خرجا نیستم که البته دوست ندارم،اما وسایل خونم واقعا مال ۱۰سال پیش و همسرم نمیزاره عوض کنیم دائما قول میده سال دیگه سال بعد تر واقعا خسته شدم خسته آبروم رفته پیش همه  ولی غرورم نمیزاره جایی بیانش کنم، بعضی چیزمون واقعا دور انداختنی شده دلم خون واقعا...

همیشه یه برادر زرنگتره جاری منم بعد من ازدواج کرد شوهرش اینقد پولدرارتره خیلی ادم لجش میگیره

چجوری کنار اومدی با این قضیه؟

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
درسته هست ولی اطراف ما کلا فامیل وخواهر برادرو...تقریبا هم سطح هستیم ووسم سخته رفت وآمد باهاشون نمیش ...

ببین من یه دوستی دارم اونم جاریش خیلی زندکی لاکچری داری ویلا و باغ و تشکیلات ..دوستم زندگیش معمولیه ...ولی دوستم میگه خدا رو شکر برادرشوهرم داره وضعش خوبه ما هم استفاده میکنیم ....میگه.. همینکه آخرهفته ها بچه هام میرن باغ عموش خوش میگذرونن هزار بار شاکرم ...یعنی واقعا این نوع نگاه دوستم خیلی برام جالب و آموزنده است

عزیزم مقایسه کردن خیلی آدم رو فرسوده و دلچرکین میکنه و اوم ذره ذره روحش داغون میشه 

زندگی بالا پایین داره به قول همسرم  حتی تا  یک روز آخر عمر هر آدمی نمیشه گفت طرف خوشبخته یا بدبخت 

بالاخره روز شما هم فرا میرسه 

اگه میبینی تو مقایسه افتادی و حس کمبود میکنی نسبت به اون تا حد امکان ازشون فاصله بگیر  تا شیطون وسوسه گر به حسادت یا مقایسه یا تنگ نظری نندازت 

حواستو خیلی جمع کن ممکنه آنقدر شیطون گولت بزنه که حتی تو این روزها با شوهرت جرو بحث کنی سر این موضوع که تو نداری چرا اون داره و این حرفها 

فکرتو درگیرشون نکن با ایمان به خدا و کمک خواستن از خدا هم برای اونا طلب خیر کن و هم برای خودت 

به قول خودت آدمها واقعا از روز اول زندگیشون روزیشون معلومه.  خودمم به این باور رسیدم که روزی هر کسی مشخصه اگه حتی تو دل تاریکی و در بیابون هم باشه روزی هر موجودی به همون اندازه مققر به دستش میرسه .اینجوری دلت هم آروم میگیره گلم 

واییییی اسی تو این چند روز منم از پیشرفت برادر شوهرم رو نسبت به شوهرم دیدم چند روزی بود حالم خوب نبود برادر شوهرم کارمند ریاست جمهوری هست شوهرم شغل آزاد داره و ۴ سال عملا از جیب خوردیم تمام طلاهام و گوشی موبایلم رو فروختم به اعتیاد دچار شد همسرم  ولی برادر شوهرم تو این چهارسال چندین میلیارد جمع کرد تا حالا به سیگار دست نزده  شوهرم بیماری هپاتیت هم داره ولی برادرش سالمه من تو دوسال ۳ تا از اعضای خانوادم رو از دست دادم ولی جاریم کل خانوادش سالم و سلامت و با پیشرفت زندگی میکنن   خونش بهتر از محله ماست تازگی ماشین خارجی خریده ما سمند ۸۲ داریم دوتا ویلا داره ما هیچی نداریم و.....منم خیلی غصه خوردم تو این چند روز و مخم سوت کشید ولی دارم فراموش میکنم و فقط به آینده و لطف خدا بی نهایت امیدوار شدم همین تاپیکت رو دیدم فهمیدم کائنات صدای قلبم رو میشنوه 

شرایط ترسناک و سخته  ولی خیلیا رو دیدم که یهو ورشکست شدن و خیلیا که یهو پیشرفت کردن  دلت ...

من کلا ناامید شدم فک میکنم با این شرایط دیگه نمیشه به جایی رسید ...

باورتون میشه من حتی روزایی رو گذروندم که حتی پول یه کیلو میوه هم نداشتم اونوقت اونا...تف به این روزگار نامرد...

واقعا سخته درک میکنم انشاالله مال اونا پربرکت باشه مال شما هم  دعا کن براشون تا خدا به شما هم ...

دلم خیلی پره اشکام بند نمیاد...خدامارو نمیبینه...هرکی گفته ماکوچیکا خدامون بزرگه سخت در اشتباهه...

زندگیتو به خاطر پیشرفت مردم تلخ نکن ارزش نداره همینم از دستت میره

خداکنه هیچوقت تو این شرایط قرار نگیری...

دلم خیلی پره اشکام بند نمیاد...خدامارو نمیبینه...هرکی گفته ماکوچیکا خدامون بزرگه سخت در اشتباهه...

دلتو بزرگ کن مطمعنم اوضاع بهتر میشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من کلا ناامید شدم فک میکنم با این شرایط دیگه نمیشه به جایی رسید ... باورتون میشه من حتی روزایی رو گ ...

مامانم از یکی از فامیلاشون میگه قدیم خونه دوبلکس تو جای خیلی خوبه تهران داشتن (یادم نمیاد منطقه رو)مثلا رو دیواراش نقرهکاری و آیینه کاری بود سی سال پیش ولی الان دست فروشه 

یا یکی دیگه کلا تو بچگیش کل غذاش یه پیاله چایی شیرین با یه کف دست نون بوده الان گردش حسابش ۵ میلیارده