سلام بچه ها من 20 روزه زایمان کردم حدودا یک سانتی از محل بخیه هام باز شدن دکتر یک هفته پیش که دید گف سوراخ ایجاد شده قشنگ بافت داخلی پیداس
کرم ترمیم کننده برام داد و آنتی بیوتیک کرم رو زدم فرقی نکرده آنتی بیوتیکام انگار اثر نداره ازش عفونت میاد خیییییلی روح و روانما ریخته بهم هنوز خوابیده بچه رو شیر میدم دکتر گف بخاطر شیر دادن تو که خوابیدس بچه دل دردی شده هیچ کار بچه رو نمیتونم بکنم چون نمیتونم بشینم چی کار کنم خسته شدم بخدا هر کار میکنم حتی یک ذرم این باز شدگی بسته نمیشه
بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟
.در مورد دل درد فاطمه جون .بهش میگن کولیک .خیلیم خسته کنندست.من به همه گفتم به شوا هم میگم.من طول درمان پسرم شد دو هفته بعد اون خداروشکر عالیه.یععنی حداقل شبا رو خوب میخوابم.1.رفتم دکتر بهو قطره کولیک ایز ۸قطره وگل گریپ ۲.۵سی سی داد.یعنی عالیه .به هر گفتم سریع جواب داد.2رژیم غذای رو کامل رعایت کنیدمحصولاتی لبنی .حبوبات.ممنوع3میتونید از داروخانه گیاهه عرق نعناع بگیرید.با اب جوش نبات یه قاشق چای خوری بدید.۴شیر هشک ببلاک بگیرید.روزی یک وعده اخر شب بهش بدید.هم خوب میخوابه .هم دل درد رو درمان میکنه
منم دوتا از بخیه هام باز شده بودن دکتر برام کشیدشون جاشون همونطور مونده کرم ترمیم کننده سی گل خریدم خودم نمیدونم بزنم یا نه جا بخیه ها هم بر امدس دکتر گفت عفونت نداری دیگه نمدونم چن روز طول میکشه