2777
2789
عنوان

باز شدن بخیه های زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 124655 بازدید | 89 پست
نمیدونم اون پایینه انگار.پایین واژن.شما تصمیمت چیه عزیزم؟بنظرت دوباره بخیه میزنن؟شما چن روزه زایمان ...

من 50روزه زایمان کردم داره کم کم گوشت بالا میاره ولی زشت میشه من ک نمیرم اگه لازم نباشه تحمل ندارم 

الهی و ربی من لی غیرک..الهی شکرت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اون پایینه انگار.پایین واژن.شما تصمیمت چیه عزیزم؟بنظرت دوباره بخیه میزنن؟شما چن روزه زایمان ...

مال من ک جای بدی هم بود فک کنم جوش میخوره ولی شکلش زشت میشه 

سلام عزیزم عنبرالنسارا دود دادی خوب شد بخیه ت ک باز شده بود؟؟

بهتر شده رفتم ی ماما بهم پماد ترمیم کننده الفا داره روزی دوبار میزنم حرف نداره عالیه بگیر امتحان کن 

بهتر شده رفتم ی ماما بهم پماد ترمیم کننده الفا داره روزی دوبار میزنم حرف نداره عالیه بگیر امتحان کن& ...

عزی م الفا از کجا خریدی من خیلی گشتم پیدا نکردم منم بخیه هام همه بازشده

گرنگهدار من آنست که من میدان    شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...عشقم دخترم❤❤❤❤❤❤
سلام خانومی  منم40وزه زایمان کردم شرایط شمارو پیدا کردم شما بلاخره چکار کردی دوباره بخیه کردی ...

منم ۱۱ روزه زایمان کردم. بچم درشت بود خیلی بخیه خوردم. انقدر نشستم شیربدم چندتا بخیه هام بازشدن وحشتناک عفونت کردم. خیلی میترسم. افسردگی گرفتم. بدنم خیلی زشت شده. دارم دغ میکنم 

خدایا مارو صاحب خونه کن ❤ برای صاحب خونه شدن همه مستاجرا ی صلوات❤

سلام به همه من سه ماه زایمان کردم طبیعی نمیدونم چه قانونیه طبیعی برای قدیم بود که امکانات نبود یعنی خیلی پشیمونم خیلی سه ماهه هنوز بچه ام رو درست بعل نکردم دو بار بخیه کردم 

الان یک هفته است عمل کردم دوباره پرینورافی 

با یک بچه اینقد اذیت شدم که فقط دکتر و ماما و پرستارها رو دعا میکنم خسته ام الان دارم از درد میمیرم دعا کنید دیگه جوش بخوره  

عزی م الفا از کجا خریدی من خیلی گشتم پیدا نکردم منم بخیه هام همه بازشده

من از مشهد بلوار معلم داروخانه نوروزی ممنم دیگه هرچی گشتمپیدا نشد غصه نخور خودش جوش میخوره 

منم ۱۱ روزه زایمان کردم. بچم درشت بود خیلی بخیه خوردم. انقدر نشستم شیربدم چندتا بخیه هام بازشدن وحشت ...

منم دقیقا همین حسو داشتم نگران نباش عزیزم جوش میکنه ولی طول میکشه

من از همون روز اول تونستم بشینم بدون هیچ دردی.من با شامپو بچه جای بخیه رو میشستم و با سشوار خشک میکردم دکتر بهم ی اسپری داد برای بخیه ها به شش روز نرسیده همشون افتادن روز ده حموم اصلا بخیه معلوم نبود ولی وقتی اسپری میزدم فوق العاده میسوخت

سلام به همه من سه ماه زایمان کردم طبیعی نمیدونم چه قانونیه طبیعی برای قدیم بود که امکانات نبود یعنی ...

عمل کردی خوب شدی عزیزم?

*عملش درد داشت بیهوش کردنت?

پس مشکلی نداشتی خداروشکر

نه خداروشکر ولی احساس میکنم اون اسپری معجزه میکرد.هر بار استفاده میکردم انگار ی بار دیگه بخیه زدم فوق العاده بود.زودهم بخیه ها خشک میشد و جذب شد