2777
2789
عنوان

باز شدن بخیه های زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 124654 بازدید | 89 پست
سلام به همه من سه ماه زایمان کردم طبیعی نمیدونم چه قانونیه طبیعی برای قدیم بود که امکانات نبود یعنی ...

عزیزم منم بخیه هام کلا باز شد اما دکتر دیگه برام ندوختشون و فقط ی پناد نوشت .با همون طی ده روز جوری جوش خورد ک باورم نمیشد. کنترابکس. اسم پمادشه. عاااالیه حتما بخر.فدق العادست . 

خدایا مارو صاحب خونه کن ❤ برای صاحب خونه شدن همه مستاجرا ی صلوات❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم بخیه هام کلا باز شد اما دکتر دیگه برام ندوختشون و فقط ی پناد نوشت .با همون طی ده روز جوری ...

سلام خب هستین

عزیزم منم بخیه هام باز شدن حتی سوراخ هست و ترشح دارم

خیلی می ترسم برم دکتر بخیه بزنه دوباره

شما هم مثل من بودین، خب شدین.

تورو خدا جواب بده

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
سلام خب هستین عزیزم منم بخیه هام باز شدن حتی سوراخ هست و ترشح دارم خیلی می ترسم برم دکتر بخیه بزنه ...

سلام عزیزم بله با کرم زدن خوب شدن 

خدایا مارو صاحب خونه کن ❤ برای صاحب خونه شدن همه مستاجرا ی صلوات❤
💗ممنون که جواب دادین

عزیزم چیشد شما دوباره بخیه زدین؟من ۱۵روزه زایمان کردم یک هفته هست بخیهام عفونت کردن و ۴تاازبیرونی هابازشدن...انتی بیوتیک استفاده کردم و اسپری نیوشا یکی ازبخیها بسته شده یکمی و عفونتمم تموم شده...ولی هنوز سوزش دارم...میترسم برم دکتر بگه بخیه لازم دارم😭

عزیزم چیشد شما دوباره بخیه زدین؟من ۱۵روزه زایمان کردم یک هفته هست بخیهام عفونت کردن و ۴تاازبیرونی ها ...

شما چکار کردی، منم یکی از بخیه هام باز شده همین ایپری نیواشا میزنم و آنتی بیوتیک میخورم

خیلی میترسم برم دکتر یه هفته است زایمان کردم،

عزیزم چیشد شما دوباره بخیه زدین؟من ۱۵روزه زایمان کردم یک هفته هست بخیهام عفونت کردن و ۴تاازبیرونی ها ...

سلام خوبید

نه عزیزم دوباره دکتر بخیه نزد برام

یه پماد ترممیم دهنده نوشت برام، ده روزه خب شدم

شما با سرم شستشو خودتونو هر روز بشورین

بعد آب جوشیده رو بریزین تو تشت و بتاتین بریزید کمی که خنک شد بشینین توش خیلی زود عفونتت خب میشه

پماد من اسمش ترمیم دهنده جای زخم دکتر ژیلا بود

ایشالله خب شین

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
شما چکار کردی، منم یکی از بخیه هام باز شده همین ایپری نیواشا میزنم و آنتی بیوتیک میخورم خیلی میترسم ...

عزیزم برا دوستمون نوشتم اگه دوست داشتین پیام بالایی رو بخونین من اون جوری حالم خب شد

شما چکار کردی، منم یکی از بخیه هام باز شده همین ایپری نیواشا میزنم و آنتی بیوتیک میخورم خیلی میترسم ...

خیالت راحت میگیره بخیهات با اسپری... امروز ۲۳روزه زایمان کردم ۵تابخیها بسته شده بودن اما امشب یوبس بودم یکم بهم فشاراومد شوهرم الان نگاه کرد گفت اخریه ک نزدبک مقعدمه یکمییی بازشده بینش مثل زخم تازه شده😭 بیرونیا خوب شدن بازنگران بخیهای داخلم ک گرفتن یانه🥺

وای من بعد 6ماه رفتم گف کلا باید بیای برش بدی وبخیه اعصابم خرابه 1هفته بچه کوچیک ودست تنها.بدشاتسی

سلام عزیزم ، بعد ۶ماه رفتی باز بخیه زدی 

منم الان ۵ ماه از زایمانم میگذره چون بخیه هام نگرفته بود قسمتی از ورودی واژن باز مونده ، گلم شما چکار کردین ممنون میشم جواب بدی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 
سلام عزیزم،شما واسه بخیه هات چیکار کردی؟ منم بخیه هام باز شده 

سلام بخیه هات باز شده . چیکار کردی .. دوباره دوختیش یا نه؟

منم بخیه هام باز شده.. بعد ۹ روز دکتر برام دوختش

خداکنه که جوش بخوره .. خیلی میترسم 😭😭😭