2777
2789
عنوان

باز شدن بخیه های زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 124654 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم بمیرم میدونم خیلی سخته و هنگم که چرا طبیعی رو انتخاب میکنید با اینهمه مکافات حتما یه دکت ...

سما جون به راحتی اجازه سز نمیدن. خیلی ها دوست دارن سز بشن ولی بهشون اجازه نمیدن .  

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم

بدنت بد زخمه به بخیه حساسبت داده

عفونتو درمان کنی خودش بافت میاره و به مرور هم سطح میشه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
گف نیازی نیس نمیدونم درست ندید دکتر

وای من بعد 6ماه رفتم گف کلا باید بیای برش بدی وبخیه اعصابم خرابه 1هفته بچه کوچیک ودست تنها.بدشاتسی

در کوی نیکنامان مارا گذرندادند...گرتونمی پسندی تغییرده قضارا

وای من بعد 6ماه رفتم گف کلا باید بیای برش بدی وبخیه اعصابم خرابه 1هفته بچه کوچیک ودست تنها.بدشاتسی

چرا؟

بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟
الان خیلی از بیمارستانها خصوصی هم قبول نمیکنن سز کنن

تهران میشه

ولی شهرای دیگه بندرت

کرمانشاه که اصلا

امتیاز منفی داره برای دکترا

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

والا من بخیه طبیعیم فوری جوش خورد

اما سزارین

و ابدومینوپلاستی، پدرمو دراورد جای بخیه م

هی باز میشد، گره بخیه اون لایه زیری میریخت بیرون

اون داخلیا دیر جذبن خیلی

تهران میشه ولی شهرای دیگه بندرت کرمانشاه که اصلا امتیاز منفی داره برای دکترا

شیوا جون خود تهران هم همه قبول نمیکنن من صارم میرفتم پیش دکتر مصدق میگفت سز نمیکنم وقتی طبیعی میتونید . البته خیلی جاها هم میکنن. 

حالا یه وقت یکی سز میکنه اونم خیلی اذیت میشه. اصلا نمیشه گفت کدومش بهتره . واقعا به بدن خودمون بستگی داره 

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم

دوباره بخیه بزن

من بخیه هام خیلی زود خوب شد سر ده روز دردی نداشتم

خودمو با شامپو بچه میشستم و درست خشک میکردم و لباس زیر تند تند تعویض حتی اگه تمیز بود

نمیدونم شما چی بهش میگین ما میگیم کِریشک اونو مامانم دود میکرد خودمو دود میدادم اثر ضد عفونی کنندگیش فوق العادس

خدایا شکرت