2777
2789
عنوان

رژیم با حذف قند

22754 بازدید | 45 پست

سلام بچه ها فقط اومدم بگم شاید به درد بعضیا خورد

من چهار ماهه قند و حذف کردم خیلییییییی کم غذامو کم کردم یعنی غذام رژیمی نشد فقط یه مقدار حجمش کمتر شد ۹ کیلو کم کردم 

روغن سس هر چی بگید میخورم ولی چیزای شیرین که قند مصنوعی داره حذف شده هر ده روز یبارم یه حالی به خودم میدم مثلاً یه تیکه کیک و یه نسکافه میخورم 

فکر نمی‌کردم انقدر تاثیر داشته باشه 

ولی جوابدهی عالی بود 

منم قند و شکر و از زندگیم حذف کردم ۷۱کیلو بودم الان شدم ۵۹

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چند وقت طول کشید به این وزن رسید

از مهر ۴۰۲ تا اسفند یعنی شش ماه طول کشید امضامو بخون تا عید ۶۰کیلو بودم دیروز رفتم رو ترازو ۵۹ کیلو شدم😀

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
یعنی کلا اصلا شیرینی جات نمبخوریذ .خیلی خوبه .من هم امتحان میکنم

بعد ببین اولش سخته منم شکمو 

ولی چند روز بعد نه تنها عادت می‌کنی از خودت خوشت میاد که تونستی و این حالتو خوب می‌کنه چون هر ده روز به خودم اجازه خوردن یه کوچولو شیرینی میدم همون باعث میشه ولع نداشته باشم ولی بعضی رژیم‌های سخت باعث میشه زود دلتو بزنه

کلید موفقیت همه رژیم‌های غذایی مثل مدیترانه‌ای،کتوژنیک،فستینگ و... فقط و فقط در یک نکته اساسیه و اون هم پایین نگه‌داشتن هورمون انسولین، یعنی کاهش مصرف کربوهیدرات،و قطع ریزه خواری بین وعده‌های غذایی.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
دمت گرررررررررم خداییش از این رژیم لذت نمیبری؟

واقعا لذت بخشه هم غذا میخورم شکمم سیر میشه هم میرقصم روحیه میگیرم و هم وزن کم میکنم 😍😌