2777
2789
عنوان

رژیم با حذف قند

| مشاهده متن کامل بحث + 22775 بازدید | 45 پست
من چاق نبودم ولی الان اوکی ترم ۷۶ بودم الان ۶۷ عاشق خودم شدم 😅

عالیه منم قبل بارداری ۶۵ کیلو بودم بعد از زایمان ۷۴ موقعی که خواستم رژیم بگیرم ۷۱ کیلو بودم توی شش ماه یازده کیلو کم کردم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
عالیه منم قبل بارداری ۶۵ کیلو بودم بعد از زایمان ۷۴ موقعی که خواستم رژیم بگیرم ۷۱ کیلو بودم توی شش م ...

پس منم دو ماه دیگه دو کیلو کم میکنم مثل شما الان دیگه ماهی یه کیلو دارم کم میکنم عکسای قبل و بعد و نگاه میکنم انرژی می گیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس منم دو ماه دیگه دو کیلو کم میکنم مثل شما الان دیگه ماهی یه کیلو دارم کم میکنم عکسای قبل و بعد و ن ...

آفرین عزیزم ادامه بده من الان قدم شده ۱۵۸ بعد زایمان دوم کوتاه شدم🙄🥴 وزنمم ۵۹ اندامم  مثل شکیرا شده🤭🤭🤭

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
آفرین عزیزم ادامه بده من الان قدم شده ۱۵۸ بعد زایمان دوم کوتاه شدم🙄🥴 وزنمم ۵۹ اندامم  مثل شکی ...

من سه تا زاییدم 😁 ۳۷ سالمه ولی هیچکس باور نمی‌کرد الان که لاغر شدم دیگه بیشتر هنگ میکنن مخصوصا با دخترم میرم بیرون اون چاقه من از اون بی بی ترم🤣 ولی منم قدم کوتاه تر شده به نظرم ولی من ۳۵ و رد کردم

چند سالته ؟شاید قدت بخاطر سن باشه 

۳۲ سالمه. بعد زایمان دوم به تدریج کوتاه شدم😔

من سه تا زاییدم 😁 ۳۷ سالمه ولی هیچکس باور نمی‌کرد الان که لاغر شدم دیگه بیشتر هنگ میکنن مخصوصا با د ...

ماشاالله🧿🧿🧿😍 اسپند دود کن خانوم😌 قدت قبلا چند بود الان چند شدی؟ بخاطر زایمان کوتاه شدی هر دفعه یکی دو سانت کوتاه میشیم

ماشاالله🧿🧿🧿😍 اسپند دود کن خانوم😌 قدت قبلا چند بود الان چند شدی؟ بخاطر زایمان کوتاه شدی هر دفعه ...

۱۶۷ بودم الان ۱۶۵ والا نمی‌دونم کی شد یه ماه پیش فهمیدم دو سانت قدم کم شده

این زایمان ما زنارو نابود می‌کنه اشکال نداره مهم اینه که شکیرایی هستی واسه خودت دوستم🤩

مرسی عزیزم آره خیلی کیف میکنم مخصوصا وقتی مانتو عروسکی یا کتی می‌پوشم 🤭🧿🧿🧿

۱۶۷ بودم الان ۱۶۵ والا نمی‌دونم کی شد یه ماه پیش فهمیدم دو سانت قدم کم شده

بعد هر زایمان یک الی دو سانتیمتر قدمون کوتاه میشه یه واقعیته باید قبول کرد🥴

قربون خدا برم این چی بود دیگه هم سرویس بشیم هم از هیکل و قد و 🥺

به قول خودت قد و ولش کن اشکالی ندارد حالا کوتاه شدیم که شدیم خدا رو شکر سالمیم🧿🧿🧿

خب دیگه قدو ولش کن حالشو ببر🥰 بذار ببینم عکس میاد من قبل و بعدمو بذارم

عزیزم عکستو گذاشتی؟هر وقت گذاشتی تگم کن