2777
2789
عنوان

عرق خوری شوهرم

558 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من شوهرم ۳۱ سالشه یه دوست مجرد داره که همش دوستش بهش زنگ میزنه که بیا بریم بیرون و دوستش تو کار عرق و مشروبه و حتما میخورن حالا دیشب با دوستش رفته و گوشت گرفتن رفتن و عرق خوردن و اصلا جواب زنگ های منو نمیداد و ساعت ۳ شب برگشته خونه و امروز که اعتراض می‌کنم میگه تو بشین بچتو بزرگ کن و تو خوش گذرونیمو خراب میکردی برا همین جواب نمیدادم 

حالا من بهش شک دارم که دوستای مجردش نکنه با دختر اومده بودن 

حالا شوهرم میگه تو رو از زندگیم بیرون می‌کنم 

اگ من بودم همون دیشب درو قفل میکردم ک نیاد

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد بدم میاد ازین مردایی که فکر میکنن کار خونه و بچه فقط وظیفه ی زنه اونا فقط آفریده شدن از دنیا لذت ببرن

اتفاقا آدمی که به زن و بچه اش تعهد نداره باید از زندگی بره بیرون نه شما که متعهدی

تو این دورهمیا چیزای خطرناکی هس واس زندگی مشترک 

دختر اینام شاید باشه مرد و هرز میکنه چرا مواظب زندگیتون نیسین پاشون و بشکنین 

ب بردادر شوهری پدرشوعری بگو رفیقش و 

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

بشین بچتو بزرگ‌کن نه بابااااا بگو من شوهر نکردم بشینم بشورم بسابم بچه بزرگ‌ کنم با کلفتو پرستار اشتباه گرفتی ضعف نشون نده بگو‌من برم از زندگیت بیرون بچرو میندازم سرت فک کردی میبرم تو بری عشقو حال