خیلی خستم از تنهایی ینی همیشه خدا تو هر شرایطی تنهام، تعطیلاته تنها نشستم گوشه خونه، ناراحتم تنهام، مریضم تنهام، گوشی همش دستمه میرم نوتلگرام میام تو اینستا ولی خیلی کم پیش میاد پیامی باشه اونم یا کاریه یا بالاخره چیز دائمی نیست، کافه میرم تنها، اصلا همه جوره تنها، تو رابطه هم هستم واقعیتش بنده خدا پسر خیلی خوبیه ادم پر انرژی و سالم و پایه ای هم هست و واقعا وقت هم میزاره ولی اصلا علت آشناییمم با ایشون از شدت تنهایی بود ینی دیدم دارم روانی میشم بزار یه شانسی بهش بدم و واقعا خیلی کمکم کرد میتونم بگم اگه نبود من شاید طی چهار ماه گذشته نصف کارام پیش نمیرفت یا جمعا ده بارم بیرون نمیرفتم ازین خونه، ولی خب اون بنده خدا هم کلا ادم خوش مشرب و اهل گردشه هر تعطیلاتی که میشه طبق روال زندگی همیشگیش با دوستاش میرن سفر و طبیعت گردی، بازم من تنها میشم، اهل پیام دادنم نیست زیاد کلا همیشه گوشیش پرت و پورته، خلاصه میخوام بگم واقعا نیاز دارم یه دوست دختر صمیمی داشته باشم، ادم خیلی خون گرمی هستم و همه راحت باهام جور میشن ولی هم شرایط زندگیم جوریه ازتباط دائم با کسی ندارم که کم کم صمیمی شیم، مثلا محل کارم همه مردن جز من، یا یوقتایی میرم اسب سواری اونجاهم همه مردن و اسب =\ انقدی که من اسب میبینم دختر نمیبینم هفته ها،. و هم انگار همه از قبل دوستای صمیمی شونو دارن و برنامه زندگیشونو چیدن نیاز به ادم جدید ندارن، نمیدونم چکار کنم واقعا احساس تنهایی دارم، پنج تا تعطیلی داشتیم ما طی دو ماه گذشته، هر پنج تاشو من یسره خونه بودم و روز به روز دپرس تر شدم ،
رابطه دوستي دوطرفه است خودت پيگير دوستات ميشي يا ازشون ميخواي باهم برنامه تفريح و گردش بزارين؟؟
اخه واقعا کسی نیست مثلا فرض کن من با یه خانومی تو باشگاه آشنا شدم و ارتباط خوبی گرفتیم و همو فالو داریم ، یکی دوبار استوری گذاشته بودم کسی پایس بریم فلان جا؟ واکنش نشون نداد، حالا احساس میکنم جالب نیست یهو به آدمی که صمیمیتی وجود نداره فقط همو فالو داریم و اگه هموببینیم تحویل میگیرم یهو بیام بگم بیا بریم بیرون … نمیدونم ، یکی دوتا هم دوست دارم واقعا اخلاقاشون عجیبه، جوری که ترجیح میدم دیگه اصلا بیرونم نرم باهاشون، مثلا الان تقریبا آخر ماهه ولی روز دوم عید من تو یه گروه سه نفره بهشون پیام دادم که بیاید بریم فلان جای دیدنی شهر ، یکیشون که همون لحظه بهونه آورد گفت مامانم اینا ماشین بهم نمیدن برای رفتن به فلان جا( حالا دختره خودش ماشین داره ینی خریدن برای خودش) دومی هم گفت باشه خبر میدم بریم و یهو دیدم بدون خداحافظی رفته مسافرت، حالا من اسن دوتا رو پریشب بعد تازه دیدمشون از روز دوم عید تاحالا، بعد من اونروز واقعا روز سختی داشتم و کلی سرپا بودم و پریود هم بودم وقتی اومدن دنبالم دیگه جون نداشتم داشتم ضعف میکردم، گفتم بچه ها خواهشا بریم یچیزی بخوریم، اونی که ماشین داره گفت پول نداریم! چندبار دیگه صحبت شد تنها چیزی که میگفت پول نداشتن بود، بعد بدون اینکه بپرسه بردمون بستنی فروشی، بستنی خوردیم، همونحا من گفتم الان ما دونه ای ۴۰ تومن پول بستنی دادیم بهتر نبود ده تومن بیشتر میزاشتیم روش یه ساندویج میخوردیم؟ گفت نه اینا هرکدوم سی تومن شده و،…، ینی داشت برای ده تومن کمتر چونه میزد با من، اونیکی دوستم گفت بریم اسنک بخوریم گفت پول نداریم! اخه اسنک مگه چنده که تو اینجوری میکنی؟ بعدم خب من حساب میکنم براتون دیگه این رفتارا چیه، میخوام بگم با ناز میان بیرون وقتیم میان رفتارای مزخرف نشون میدن از خودشون
منظورتون دوست خانمه شاید باشگاه و کلاس کمکتون کنه در کل سخته باید موقعیتش پیش بیاد انشالله همدم ...
دقیقا باید موقعیتش پیش بیاد ولی برای من نمیاد، یا واقعا خودشون خیلی زندگیشون شلوغه یا نمیشه، مثلا رفتم باشگاه همه همکلاسی هام دخترای ۱۵.۱۶ ساله بودن، باهم هوب بودیم ازتباط برقرار میکردیم ولی اصلا دنیامون مثل هم نبود برای رفاقت
چرا با تور نمیرید گردش؟تنها هم نیستید:/ تور های یک روزه هم هست که داخل شهره حتی
واقعیتش خواستم برم ولی از بودجم خیلی بیشتر بود هزینشون همشون تور های سه چهار روزه بودن بالای ۳ و نیم، حالا من کلا همه بودجم الان فیکس سه تومنه، یه روزه هم هرچی گشتم از دیروز تاحالا چیزی ندیدم
سایت فک نکنم کلا محیط درستی برای دوست پیدا کردن باشه
ن خوب بود خیلیام اینجا دوست شدن ... تازه بقیه دوستیاشونو بردن بیرون سایت و زنگ و پیام و رفت امد . ولی ما گفتیم فقط همینجا ک امن تر باشه ی وقت شوهرامون چتامون نبینن ولی خب این مدت اون بچشو میبرد باشگاه اونجا با مادرای دیگه دوست شده بود بیشتر وقتش اونجا میگذشت بخاطر همین من دیگه دوستیمو لغو زدم چون روزای سخت کنارش بودم ولی روزای سختم کنارم نبود
قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
اینجا به گفته های کاربری های دیگه دل نبند . خیلی ها کاربر زنما هستن میان زود به بقیه تهمت میزنن که اولا دشمنو که مجسو گرفته ازمیدون بدر کنن و دوما بگن بابا طرف واقعا دختره که با نرها مخالف . میفهمی چی میگم؟
همه به فکر خویش👩🦯💔متاسفم که همچین چیزاییو تجربه کردی یاد بگیر مستقل تفریح کنی یا با ادم های رن ...
خیلی وقته تنهام چه تفریح چه مثلا دکتری چیزی. چندماه پیش سه بار تو دو هفته من فشارم افتاد و زمین خوردم خیلی بد، روی پله ها غش کردم، خودم تنها پاشدم رفتم اورژانس و سرم زدم و تو صف موندم ، ادم ازین تنهایی ها خسته میشه، ادم از اینکه مدت ها یه دختر نبینه خسته میشه، الان محیط کارم همشون مردن، باهم خوبیم همه هم سن و سالن و ارتباطمون خوبه ولی فرق داره یدونه زن هم کنارت باشه، تنها دوستم رسما دوست پسرمه! و حالا این وسط مثلا میریم اسب سواری داداشمم هست یا میریم کافی شاپ دوستش چندتا دیگه از دوستاشم هستن، همه پسر ، دلم تنگ شده برای دورهمی دخترونه، بعد یه ماهم که رفتم بیرون انقد این دختره حرکات مسخره کرد فقط داشتم دعا دعا میکردم زود بریم خونه