2777
2789
عنوان

چجوری باید دوست صمیمی پیدا کرد واقعا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 79 پست
چرا با پسره بیرون نمیری؟ بعد گروهیش کنین دوستای بیشتری پیدا کنی

میریم واقعا بنده خدا وقت میزاره مثلا همین اسب سواری رو با اون میرم و اسطبل داداششه ولی چندتا مسئله هست، اولا یه شهر کوچیک زندگی میکنیم که جای زیادی برای رفتن نیست همش دوتایی درحال دور دوریم و یا اسب سواری ، چندبارم منو برده پیش دوستاش اوناهم همه پسر بودن مسلما ایجاد دوستی برای من نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با اینکه آدم برون گرا و گرم و صمیمی هستم ولی هیچ دوستی ندارم  یعنی خودم حذف شون کردم 🙌🏻& ...

دقیقا منم همینجوری شد که تنها شدم ینی اول که شرایط زندگی بود بعد که بزرگتر شدم و مستقل شدم دست رو آدمای اشتباه گذاشتم و با همشون قطع ارتباط کردم اما الان واقعا اذیتم که حتی برای تفریح های سطحی هم کسی نیست، حتی مواقع نیاز حتی یوقت برای یه بیرون رفتن ساده 

من یه بار با یکی دوست شدم اینجا آخر مشخص شد این پسره 😐😂👩‍🦽

😂😂😂😐

نه اینا دختر بودن ، ولی از صدتا پسر لاشی بدتر بودن !! 

اتفاقا پارسال تو سایت معروف بودن 😏

یکی شون به دوست پسرش که تو سایت آشنا شده بود ، شک کرد 

وارد اکانت پسره شد ، اومد پی وی من لاس زدن که ببینه من چه رفتاری با دوست پسرش دارم 

اومد حسابی ابراز علاقه کرد و... بعد دید من پا نمیدم ، رفت... 

پسره فرداش اومد گفت آره ، فلانی مجبورم کرد که امتحانت کنیم 

حلال کن و.... 

فکر کن ، من براش مثل خواهر بودم ، همه چیو بهش میگفتم ! 

بعد اون اومد با من بازی کنه😏😏

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

بله دیدم . دوست خوب میتونه مثل خواهر یا برادرت باشه تو سختی ها کنارت باشه 

به ولله نیست خودم یه مدت همین تفکرو داشتم دوست صمیمی داشتم کافه کتابخونه رستوران ساحل کنسرت هرچی بگی اخرش چی؟هیچی من موندم هزارتا خاطره:\ نه فقط این دوست همه همین شکلین اگه بری درون رابطشون میفهمی امثال تو هم بودن که نگاه رابطه ماها میکردن میگفتن کاش ماهم ولی خب همه چی از بیرون قشنگه دوستی هیچوقت پایدار نیست شاید خانوادگیش پایدار باشه اینو نمیگم که بیایید بگید چون تو دوستی هات موفق نبودی پس بقیه هم نیستن نه این یه نظریه ثابت شده هست که میگه فقط روی خودت تمرکز کن و برای تفریح فقط وقت بگذرون با ادما(میتونی ادم هایی‌و پیدا کنی که بتونی وقت بگذرونی ولی صمیمی نشو هیچوقت)

میریم واقعا بنده خدا وقت میزاره مثلا همین اسب سواری رو با اون میرم و اسطبل داداششه ولی چندتا مسئله ه ...

منظورتون دوست خانمه

شاید باشگاه و کلاس کمکتون کنه

در کل سخته

باید موقعیتش پیش بیاد

انشالله همدم خوب پیدا میکتید

دقیقا منم همینجوری شد که تنها شدم ینی اول که شرایط زندگی بود بعد که بزرگتر شدم و مستقل شدم دست رو آد ...

بهترین راهش اینه عضو یه سری اکیپ ها شی یا یه کلاس ورزش همگانی ثبت نام کنی مثل والیبال

منم خیلی دنبال دوست صمیمی بودم و هستم تو دنیای واقعی ک اصلا هرگز پیش نیومد برام دوست زیاد داشتم ولی صمیمی شدید نه ... تو مجازی هم تو این سایت ۵ شش سال با ی نفر دوست شدم ولی اونقدری ک من برا اون وقت میذاشتم اون نسبت ب من وقت نمیذاشت این اواخر ک اوج مریضی و گرفتاری من بود ک دو هفته ای یبار میومد سایت سر میزد منم دیگه لغو دوستی زدم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
دقیقا منم همینجوری شد که تنها شدم ینی اول که شرایط زندگی بود بعد که بزرگتر شدم و مستقل شدم دست رو آد ...

تنهایی بهترین کاره 

من اونقدر که از دخترا ضربه خوردم ، از پسر ضربه نخوردم !! من با هرکس دوست شدم ، مثل خواهر واقعی براش بودم ، سنگ صبورش بودم 

ولی اونا دنبال منفعت شون بودن !😏

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

اخه من سالهاس تنهام اکثر سال‌های بچگی و نو جوونیم تو تنهایی گذشت، انقد خونه عوض کردیم ، انقد زود وار ...

چرا با تور نمیرید گردش؟تنها هم نیستید:/ تور های یک روزه هم هست که داخل شهره حتی

<از اون روزی می ترسم که این دنیا تموم بشه و بهم بگن، تو در این دنیا تنها بودی، کسی با تو نبود، نگاه کن...

و ما نگاه کنیم به زمین و ببینیم همه آدم ها کمرنگ شدند و فقط ما وجود داریم...

هر کدوممون توی یک دنیا بودیم با خیالات و تصورات خودمون...

امتحان هرکدوممون تنهایی برگزار شده تو این دنیا...

آدم ها صرفا وجود داشتند بصورت یک خیال تا یک چیزی به ما یاد بدن.

و ما به جای یادگیری با این خیالاتمون درگیر شدیم یک عمر....

همه چیز توی خیالات و تصورات ماست.

مغزمون داره همه چیز رو شکل میده.

دنیا فقط و فقط حاصل تصورات ماست.

ما باید درسمون رو یاد بگیریم و بریم مرحله بعد...

هیچ کسی با ما توی این دنیا زندگی نمیکنه."

😂😂😂😐 نه اینا دختر بودن ، ولی از صدتا پسر لاشی بدتر بودن !!  اتفاقا پارسال تو سایت معروف ب ...

ولی مطمئنی پسره الکی نگفته؟ شاید خودش کرم داشته دیدی پا ندادی انداخته گردن اون