2777
2789
عنوان

چجوری باید دوست صمیمی پیدا کرد واقعا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 79 پست
دقیقا باید موقعیتش پیش بیاد ولی برای من نمیاد، یا واقعا خودشون خیلی زندگیشون شلوغه یا نمیشه، مثلا رف ...

اون سن که خیلی کمه

سنای بالاتر هم دیگه کمتر جوش مبخورن با هم

دانشگاه  ولی عالیه

انشالله درست میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ولله نیست خودم یه مدت همین تفکرو داشتم دوست صمیمی داشتم کافه کتابخونه رستوران ساحل کنسرت هرچی بگی ...

درسته دوست های بی معرفت هم کم نیستن ولی به هر حال شما هم اگه اون دوستت نبود شاید اون لحظه ها اون ها خاطرات اون سفر و کنسرت ها رو نمیتونستی بری دوست واقعا لازمه 

اخه واقعا کسی نیست مثلا فرض کن من با یه خانومی تو باشگاه آشنا شدم و ارتباط خوبی گرفتیم و همو فالو دا ...

آخ آخ 😑😑😑 

اینقدر بدم میاد از اینجور آدما ... 

منم با چند نفر گروه زدیم ، چند روز پیش گفتم بیاید برنامه بریزیم  تیرماه دخترونه بریم مشهد ( ۲ ماه دیگه ) 

دیدم هر کدوم یه بهونه آوردن 😏 

منم پشت دستمو داغ کردم ، دیگه به کسی چیزی نگم

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

ولی مطمئنی پسره الکی نگفته؟ شاید خودش کرم داشته دیدی پا ندادی انداخته گردن اون 

نه من رفتم با دختره دعوا کردم 

برگشت گفت من به پسره شک داشتم ، به این بهونه اومدم پی وی تو ! 

گفتم تو که به اون شک داشتی ، میومدی به من میگفتی فلانی بیا ، پسره رو امتحان کنیم 

نه اینکه با اکانت اون بیای ، به من ابراز علاقه کنی 😐😂 وتهش تو چت از طرف پسره بگی تو به درد نمیخوری ، میرم با همون فلانی 😏 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

اسم کاربری هاشون چی بوده

نمیشه بگم ...شرف نداشته تون به باد می‌ره 😏

اون سن که خیلی کمه سنای بالاتر هم دیگه کمتر جوش مبخورن با هم دانشگاه  ولی عالیه انشالله درست ...

از طرفی همین و سالام اکثرا ازدواج کردن اصلا یه عالم دیگه ای دارن، انشالله دوست خوب پیدا کنم

آخ آخ 😑😑😑  اینقدر بدم میاد از اینجور آدما ...  منم با چند نفر گروه زدیم ، چند روز پیش ...

حالا مثلا سفر دنگ و فنگ داره باز قابل درکه، الان سه روز گذشته هنوزم یادم میاد دختره در جواب هرچیزی گفت پول نداریم واقعا عصبی میشم اخه تو که انقد سختته پول یه اسنک بدی چرا اومدی بیرون اصلا ، بعد تو پول نداری چرا حق انتخاب رو از من میگیری؟ بنطرت برم بگم ناراحت شدم؟ واقعا ناراحت شدم، من گفته بودم خیلی خسته ام خونه هم واقعا هیچی برای خوردن نبود، 

حالا مثلا سفر دنگ و فنگ داره باز قابل درکه، الان سه روز گذشته هنوزم یادم میاد دختره در جواب هرچیزی گ ...

بیخیال بابا 

تو باید میگفتی ، من رو فست فودی چیزی پیاده کن ، برای خودم ساندویچ بخرم 

دیگه حالا گذشته ، بخوای اینجور کش بدی ، اصلا نمیتونی با کسی دوستی کنی