2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 18638 بازدید | 1092 پست

خُـღـ✨ـدایا

قصه وڪالت را زیاد شنیده ام

اما قصه وڪیلےچون تورا   نه..!

تو ڪہ وڪیل باشے

همه حق ها گرفتنےاست

پرونده اےڪہ تو وڪیلش باشی

قصه اش ستودنی است…♥️

✨️وقتی همه چیز به خودت سپرده میشه

میدونم که برنامه ریزیت حرف نداره✨️

✨️خدایا امور دنیا و آخرت مون رو به تو سپردیم.✨️

پس به نام خدا شروع میکنم

سلام جان من  🌻  عزیزان دل  🌿  خوش اومدین...

اگر مایل بودین صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید 

@دخترخوب712‍ @mahsaniiiiiiiiiiiiii‍ @مینو_هفتادویک‍ @nafas45267‍ @maaleekaa‍ 

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

_هࢪ ۅقټ بیڪاࢪ شدۍ!یھ تسبیح بگیࢪ دسټټ ۅ بگۅ .."اݪݪهم عجݪ ݪۅݪیڪ الفࢪج"♥️هم دݪِ خۅدټ آࢪۅم میگیࢪھ ..هم‌ڊ ...

سلام. از مطالبتون خیلی حس خوب میگیرم خدا خیرتون بده.
ولی بعضی مطالبتون رو نمیتونم متوجه بشم چی نوشتین.
کیبورد خاصی هست یا چطوریه؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اگر بشه من محترمانه یه سوال دارم ؟! من به امام زمان که اعتقاد دارم ولی خب سواله دیگه ذهنمو درگیر کرد ...

سلام.

همین الان هم می بینیم که مردم زیادی از درک حقیقت غافلند

وقتی تعداد یاران واقعی آقا امام زمان به تعداد۳۱۳ نفر برسند ایشان ظهور می کنند.

یکی از کارهایی که ایشان انجام می دهند بالا بردن درک وفهم وعقل مردم است.

اگه دقت کنید بدبختی بیشتر مردم چه حالا وچه در زمانهای گذشته ناشی ازجهل ایشان بوده.اگه عقل ودرک مردم بالا برود قدر امام زمانشون رو هم می دانند.

در ثانی خدا پیروزی حق بر باطل  را تضمین کرده.قرار نیست دوباره کربلا تکرار شود.قرار است اینبار ستمکاران وظالمین نابود شوند.به حول وقوه الهی یاران واقعی والک شده امام زمان اورا یاری کرده وپیروزی قطعی است.

در دوره یازده امام قبلی یار واقعی نداشتن.خود امام حسینش فقط۷۲ یار از جان گذشته داشتن.

امام سجاد فقط چند یار وبقیه هم همینطور یار واقعی خیلی کم

با دوره حال قابل مقایسه نیست.نمونه اش هم اولین حکومتی که رهبرش ولی فقیه است.

به نوعی جمهوری اسلامی ایران باتمام نواقصی که داره.فاصله ای که ازدین واقعی اسلام داره وووو بازم یه مژده وپیش زمینه برای حکومت جهانی حضرت مهدی است.

امیدوارم تونسته باشم با بیان ناقصم شبهه شمارو جواب داده باشم.

دوستای گلم جمکران مشرف شدم نائب الزیاره همگی بودم ..به یاد همگی نماز خوندم الهی همگی با فرج آقامون ا ...

خوشا به سعادتتون ممنونم که بیاد همگی ما بودید الهی که جز سربازان صاحب الزمان قرار بگیرید🤲🥰

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الهی آمین عزیزم 💚🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهماللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ا ...

😍❤️👏🏻👏🏻👏🏻

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای شفام دعا کنین

براتون 5 صلوات نذر میکنم که انشالله تنتون سلامت باشه و شفای کامل عنایت بشه🤲♥️

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خوشا به سعادتتون ممنونم که بیاد همگی ما بودید الهی که جز سربازان صاحب الزمان قرار بگیرید🤲🥰

عزیزمی

ان شاءالله به زودی قسمت خودتون بشه

ممنون  از دعای قشنگت 🥲🥲🥲الهی آمین برای همگی مون ان شاءالله 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

✍شيطان هميشه از مؤمن مى ترسد ، تا زمانى كه ؛ بر نمازهاى پنجگانه محافظت دارد و در وقتش بجا مى آورد ، اما هنگامى كه وقت نماز را ضايع كرد ، بر او جرأت پيدا مى كند و او را در گناهان بزرگ مى اندازد.

وسائل الشيعه   ج ۳  ص ۱۸

🍂الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ 🍂

🍁آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🍁

🍂اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ🍂

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

اگه آقای ما بیاد ثروت دنیا که سهله دسترسی به کرات آسمونی عادی می شه.زمین گنجهای خودشو به اهل زمین عرضه می کنه.تمام علم ۲۷ قسمته.تا زمان ظهورش فقط دوقسمت ازاون دست مردمه وبعد از ظهور حضرتش ۲۵ قسمت دیگه هم در اختیار مردم قرار می گیره.

دیگه بیماری نیست.فقر نیست.غم نیست وبزرگترین حسرت مردم اینه که ای کاش اقوام مرده ایشان بودند وازنعمت برخوردار می شدند.

به امید فرج پرازنورش.

اللهم عجل لولیک الفرج 

اگه آقای ما بیاد ثروت دنیا که سهله دسترسی به کرات آسمونی عادی می شه.زمین گنجهای خودشو به اهل زمین عر ...

به به چقد قشنگ 😍😍 فدای آقاجانمون بشم 

الهی آمین🤲🏻🤲🏻💚

به نیت حاجت دلتون و فرج و سلامتی آقاجانمون 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم 🌺

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم 🌺اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم 🌺

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم 🌺

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭