خیلی خستم از تنهایی ینی همیشه خدا تو هر شرایطی تنهام، تعطیلاته تنها نشستم گوشه خونه، ناراحتم تنهام، مریضم تنهام، گوشی همش دستمه میرم نوتلگرام میام تو اینستا ولی خیلی کم پیش میاد پیامی باشه اونم یا کاریه یا بالاخره چیز دائمی نیست، کافه میرم تنها، اصلا همه جوره تنها، تو رابطه هم هستم واقعیتش بنده خدا پسر خیلی خوبیه ادم پر انرژی و سالم و پایه ای هم هست و واقعا وقت هم میزاره ولی اصلا علت آشناییمم با ایشون از شدت تنهایی بود ینی دیدم دارم روانی میشم بزار یه شانسی بهش بدم و واقعا خیلی کمکم کرد میتونم بگم اگه نبود من شاید طی چهار ماه گذشته نصف کارام پیش نمیرفت یا جمعا ده بارم بیرون نمیرفتم ازین خونه، ولی خب اون بنده خدا هم کلا ادم خوش مشرب و اهل گردشه هر تعطیلاتی که میشه طبق روال زندگی همیشگیش با دوستاش میرن سفر و طبیعت گردی، بازم من تنها میشم، اهل پیام دادنم نیست زیاد کلا همیشه گوشیش پرت و پورته، خلاصه میخوام بگم واقعا نیاز دارم یه دوست دختر صمیمی داشته باشم، ادم خیلی خون گرمی هستم و همه راحت باهام جور میشن ولی هم شرایط زندگیم جوریه ازتباط دائم با کسی ندارم که کم کم صمیمی شیم، مثلا محل کارم همه مردن جز من، یا یوقتایی میرم اسب سواری اونجاهم همه مردن و اسب =\ انقدی که من اسب میبینم دختر نمیبینم هفته ها،. و هم انگار همه از قبل دوستای صمیمی شونو دارن و برنامه زندگیشونو چیدن نیاز به ادم جدید ندارن، نمیدونم چکار کنم واقعا احساس تنهایی دارم، پنج تا تعطیلی داشتیم ما طی دو ماه گذشته، هر پنج تاشو من یسره خونه بودم و روز به روز دپرس تر شدم ،
منم ندارم قبلاساعت پنج صبح تلفنم زنگ میخورد از وقتی بی پول شدم و مریض غیبشون زد منم الان با ...
اخه من سالهاس تنهام اکثر سالهای بچگی و نو جوونیم تو تنهایی گذشت، انقد خونه عوض کردیم ، انقد زود وارد محیط کار شدم، تا اومدم هربار صمیمی شم از هم دور شدیم. الانم واقعا خسته شدم اخه حساب من یه دختر ۲۵ ساله دو هفته تمام عید تنها تفریحی این بوده که دوروز تنهایی خودم یکساعت رفتم کافی شاپ لیموناد خوردم و برگشتم خونه، چرا یروز فقط یروز ینفر دیگه کنارم نبود که یکم حرف بزنم خالی شم حداقل
اخه شما حساب کن من مولا دو هفته عید تنها تفریحم این بود مه دوبار تنهایی رفتم کافی شاپ و ایموناد خوردم برگشتم خونه، همون دوبار تنها ادم تنهای تو کافی شاپ من بودم، همهههه یا دوتایی بودن یا گروهی
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
دوستای هم سن و سالم که همه متاهل شدن و دیگه حوصله ی همدیگه رو نداریم، یعنی دغدغه هامون با هم متفاوته. خودم هفته ی پیش تنها رفتم سینما. به نظرم دوست خیلی لازمه. الانم چند تا دختر هم کلاسی دارم با هم دوستیم، اونا پایه ان. البته اونا ۱۹، ۲۰ سالشونه، من ۲۸. ولی از نظر ظاهری کسی متوجه اختلاف سنمون نیس... خلاصه که اسی جان, باشگاهی، کلاسی،جایی برو و از همون روز اول دوست پیدا کن... خیلی نیازه...