2777
2789

خیلی خستم از تنهایی ینی همیشه خدا تو هر شرایطی تنهام، تعطیلاته تنها نشستم گوشه خونه، ناراحتم تنهام، مریضم تنهام، گوشی همش دستمه میرم نو‌تلگرام میام تو اینستا ولی خیلی کم پیش میاد پیامی باشه اونم یا کاریه یا بالاخره چیز دائمی نیست، کافه میرم تنها، اصلا همه جوره تنها، تو رابطه هم هستم واقعیتش بنده خدا پسر خیلی خوبیه ادم پر انرژی و سالم و پایه ای هم هست و واقعا وقت هم میزاره ولی اصلا علت آشناییمم با ایشون از شدت تنهایی بود ینی دیدم دارم روانی میشم بزار یه شانسی بهش بدم و واقعا خیلی کمکم کرد میتونم بگم اگه نبود من شاید طی چهار ماه گذشته نصف کارام پیش نمیرفت یا جمعا ده بارم بیرون نمیرفتم ازین خونه، ولی خب اون بنده خدا هم کلا ادم خوش مشرب و اهل گردشه هر تعطیلاتی که میشه طبق روال زندگی همیشگیش با دوستاش میرن سفر و طبیعت گردی، بازم من تنها میشم، اهل پیام دادنم نیست زیاد کلا همیشه گوشیش پرت و پورته، خلاصه میخوام بگم واقعا نیاز دارم یه دوست دختر صمیمی داشته باشم، ادم خیلی خون گرمی هستم و همه راحت باهام جور میشن ولی هم شرایط زندگیم جوریه ازتباط دائم با کسی ندارم که کم کم صمیمی شیم، مثلا محل کارم همه مردن جز من، یا یوقتایی میرم اسب سواری اونجاهم همه مردن و اسب =\ انقدی که من اسب میبینم دختر نمیبینم هفته ها،. و هم انگار همه از قبل دوستای صمیمی شونو دارن و برنامه زندگیشونو چیدن نیاز به ادم جدید ندارن، نمیدونم چکار کنم واقعا احساس تنهایی دارم، پنج تا تعطیلی داشتیم ما طی دو ماه گذشته، هر پنج تاشو من یسره خونه بودم و روز به روز دپرس تر شدم ، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فراریم از دوست ازبس مردم بد شدن

منم قبلا دوستای نردیک داشتم و واقعا ضربه خوردم اما این حجم از تنهایی داره اذیتم میکنه، اینهمه مردم میرن خونه همو میان اینهمه دخترا باهم میرن تفریح و مسافرت و خرید و.. چرا محض رضای خدا من ینفر ندارم

کسی در واقع دوست صمیمی ما نیست  منم ی زمان فک میکرد خیلی دوست صمیمی دارم اما فقط ی فکر احمقان ...

اخه واقعا این حجم از تنهایی طبیعیه؟ تحت هیچ شرایطی هیچکی نیست و هر کار و برنامه ای دارم تنها انجام میدم، اینهمه تو اینستا باهم میرن و میگردن و کنار هم هستن واقعا چیه؟

منم قبلا دوستای نردیک داشتم و واقعا ضربه خوردم اما این حجم از تنهایی داره اذیتم میکنه، اینهمه مردم م ...

منم ندارم

قبلاساعت پنج صبح تلفنم زنگ میخورد 

از وقتی بی پول شدم و مریض غیبشون زد

منم الان با تنهاییم حال میکنم

اگه خونگرمی باید دوستهای زیادی داشته باشی

ارتباط زیادی دارم و وقتی همو میبینیم خیلی گرمیم و خوبیم ولی فرا تر از اون نیست، یخورده مقصر خودمم یخورده هم واقعا شرایطم هرسری بد شد، درکل الان در این لحظه تنهایی واقعا اذیتم میکنه 

هیچکس دوست صمیمی تو نیست هیچکس تورو بخاطر خودت نمی‌خواد همه باهات دوست میشن چون نیازت دارن بی نیاز ش ...

میدونی یجورایی به این قضیه رسیدم ولی این حجم از تنهایی هم اذیتم میکنه، حتی دوست صمیمی هم نه چرا چندتا ادم نزدیک به خودم ندارم حداقل یکی پیام بده بهم ؟ یوقتایی میشینم فکر میکنم اگه من بمیرم چند نفر میان سر قبرم، و واقعا خیلی کمن