2777
2789

پسرم تا ساعت حدودا ۱۰ شب سرحال داشت بازی میکرد

یهو گف دلم دلم یکم ماساژ دادم چای نبات اوردم

قلپ اول رو ک خورد گلاب به روتون اورد بالا

گفتم شاید رو دل کرده خوب میشه الان خوابش برد

بعد یکی دوساعت باز تو خواب پاشد گند زد به دیوار

و تخت هیچی دیگه تو معدش نموند

الانم سرش رو گذاشته رو پام با اینکه خوابه همش

تو خواب ناله میکنه دلممممم به اندازه ی یه کوه

گرفته چند وقته کلا زندگیم روی خوش نشونم نمیده

شوهرمم شیفته سرکار هر چیم زنگ میزنه 

میگه در دسترس نیس هیچکسم به غیر اون ندارم

نمیدونم با این طفلکم چیکار کنم تا صب خودم

از غصه تلف میشممم

چ شبی شد امشب خداااایا دیگه با مریضی بچم

امتحانم نکننن جونش رو ندارم بگذر از امتحانم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب همه دل درد دارن چرا؟؟؟

وای من خیلییی حالم بده دلم درددددمیکنه نصف شبی اومدم نعنا میجوشنم بانبات ک بخورم ب

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نمیدونم من فکر کردم رو دل کرده ولی الان میگمنکنه مسموم شده خدای نکرده خیلی نگرانمدستمم به جایی بند ن ...

من شوهرم داداشم

خواهرشوهرم هممون امشب دل درد بدی داشتیم منم هنوز همچنان اینجوریم مامانم میگه باز لابد تو آبا یچی قاطی کردن یا تو هوا چیزی پخش کردن 🤣

کاربری جدید اما قدیمی هستم🥴

نمیدونم من فکر کردم رو دل کرده ولی الان میگمنکنه مسموم شده خدای نکرده خیلی نگرانمدستمم به جایی بند ن ...

ن رودل کرده فکر بد نکن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من شوهرم داداشمخواهرشوهرم هممون امشب دل درد بدی داشتیم منم هنوز همچنان اینجوریم مامانم میگه باز لابد ...

ای وای ازچیه منم از روتخت بلند شدم دیدم نمیتونم بخابم

اخه خیلی بالا اورد چیزی ته معدش نموندهسوسیس خورده میترسم از اون باشه من نمیخرمخودم شوهرم درست کرد دا ...

دیروز منم سوسیس خوردم بعدسالها

البته ازاون نبود امشب چیپس وپفک وتخمخ وبیطکوییت وکلی چایی خوردم رودل کردم

من شوهرم داداشمخواهرشوهرم هممون امشب دل درد بدی داشتیم منم هنوز همچنان اینجوریم مامانم میگه باز لابد ...

اخه پسر من سوسیس خورده میگم شاید از اونه

بخاطر همین خیلی نگرانم 

انشالله ک مسمومیتی چیزی نباشه تحمل مریضی 

رو ندارم

دیروز منم سوسیس خوردم بعدسالهاالبته ازاون نبود امشب چیپس وپفک وتخمخ وبیطکوییت وکلی چایی خوردم رودل ک ...

اها برای شما ممکنه

ولی بچه من کوچیکه احتمال میدم از همون سوسیس باشه 

شما میدونین چی بهش بدم براش خوبه ؟

اب رو اتیش باشه 

اها برای شما ممکنهولی بچه من کوچیکه احتمال میدم از همون سوسیس باشه شما میدونین چی بهش بدم براش خوبه ...

فقط نعنا خشک الان توی قوری بجوشون بای تیکه نبات صاف کن بده بخوره اب رواتیشه

این عرق نعناهامسخره بازی شده آب قاطیش میکنن اثر نمیکنه ولی این عالیه