2777
2789
عنوان

روابط با خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 7127 بازدید | 119 پست

[QUOTE=42926143]خب واقعیت رو بگو ،بگو دوست دارم به کارای خودم برسم ،تو خونه ی خودم راحت ترم ،هیچ کجا خونه ی خود آدم ...[/QUOامضات  واقعالایک داره

بزرگترین دشمن زنان خود زنان هستند  
توصیح دادم که مثلا انتظار داره دم به دقیقه بدم پیشش. خوش و بش کنم.  یا اینکه از کسی تعریف میک ...

عزیزم ایشون شما رو خیلی دوست دار و روت حساب باز کرده که اینطور به رفتارش دلشو نشکن.شما از ایشون دعوت کن بیان خونه.همزمان به کارهای خودت برس.ان شاالله نی نی بیاد میبینی چقدر بودنشون نعمته کنارت.

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگم اونم گاهی میگه باشه هر جور راحتی .بعدش دوباره روز بعد میاد میگه چرا نمیای؟ کلا هر چی بهش ب ...

خواهر منم مثل شما بود چند دفعه نرفت هرچی بهش گفت گفت خواهرم کار داشتم یکی دو ماه گذشت عادت کرد

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون
فکرشو بکن هستن کسایی ک با خانواده همسر تو یه ساختمونن و هر روز ی مشکل دارن و چش دیدن همدیگه رو ندارن ...

خوب من خودمم اصلا عروس بدی نیستم.

هیچوقت بداخلاقی نکروم.

ولی از درون سیر شدم.

تنها مشکلمم همین رفت و امدای همیشگی و ساعتیه.

خوب خسته ام.

دلم میخواد لباس راحت بپوسم اما دایم باید بدوم واسه لباس پوشیدن.

کلا باید آماده باش باشم

[QUOTE=42926143]خب واقعیت رو بگو ،بگو دوست دارم به کارای خودم برسم ،تو خونه ی خودم راحت ترم ،هیچ کجا ...

ممنون عزیزم 😙😙

خوشبختى مانند "تلفن" است اگر دیگران نداشته باشند، به هیچ درد شما نخواهد خورد... براى دیگران آرزوى خوشبختى کنید.💖💖

عزیزم بنظر من خیلی اشتباهه درو روشون بازنکنی.یجورایی صورت بدی داره و پسندیده نیست.علاوه براین ممکنه متوجه بشن یا همسرت متوجه بشه و کدورت پیش بیاد.حق باشماس سخته.فک میکنم بشینی با همسرت برنامه ریزی کنی برای رفت و آمد بهتر باشه.کلا برای روزت برنامه بریز و بگو که مثلا 1ساعت درروز میتونم برم دیدنشون.حالا این 1ساعت یا شب باشه یا روز.از همسرت بخوا بهشون بگه.من فک میکنم تا همسرت نخواد حل نشه.ولی با همسرتم جوری صحبت کن که جبهه نگیره و منطقی فکر کنه.خداروشکر که توی یه ساختمونین ولی مشکل حاد ندارین مشخصه خانواده همسرت خوبن

شما عروس اولی؟

برادرشوهر نداری؟

منم وقتی ازدواج کردم با اینکه ی روز درمیون به مادرشوهرم اینا سرمیزدم ولی هر وقت میرفتیم گله میکردن ک چرا کم میاین 

شوهرم پسر بزرگه و من عروس اولم خیلی طول کشید تا عادت کنن و بفهمن ک پسرشون مرد شده خودش خونواده داره 

الآن بعد از ۵ سال شده هفته ای یکی نهایت دوبار

فکر میکنم مادرشوهرتم باید فرزند ارشد باشه چون رفتاراش مثل مادرشوهرمنه اونم همیشه دوست داره تایید بشه و در مورد همه چیز بدون اینکه ازش بخوای نظر میده

خوب من خودمم اصلا عروس بدی نیستم. هیچوقت بداخلاقی نکروم. ولی از درون سیر شدم. تنها مشکلمم همین رف ...

حق دارین شرایط سختیه مخصوصا برای شما که مبادی آداب هستین و فهمیده 😍 ایشالله خدا به دلش بندازه کمتر بیاد بهت سر بزنه 😆

خوشبختى مانند "تلفن" است اگر دیگران نداشته باشند، به هیچ درد شما نخواهد خورد... براى دیگران آرزوى خوشبختى کنید.💖💖
یوشیتا فعلا نرفای سرخونه زندگیت این حرفارو میزنی پس فردا مجبوری هفته ای یه بار بری خونشون و هزاربار ...

من اصلا شخصیت این مدلی ندارم که به خانواده شوهر رو بدم خداروشکر نامزدمم باهام هماهنگه تازه میگفتم چون خانوادت زیادی اهل چتربازین دوس ندارم ادرس خونمونو داشته باشن کلی حرف زد باهام تا راضی شدم گفت نمیان بی دعوت و زیاد من تضمین میکنم سالی یکی دوبار بیان اونم خودم غذا میپزم پذیرایی میکنم و...

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
من اصلا شخصیت این مدلی ندارم که به خانواده شوهر رو بدم خداروشکر نامزدمم باهام هماهنگه تازه میگفتم چو ...

طفلی چه شوهر خوبی

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
من اصلا شخصیت این مدلی ندارم که به خانواده شوهر رو بدم خداروشکر نامزدمم باهام هماهنگه تازه میگفتم چو ...

😳😳

طفلی چه شوهر خوبی

خیلی خوبه خدایی درکم میکنه بدی هم داره ها منم یه جاهایی باهاش میسازم دیگه

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
عزیزم بنظر من خیلی اشتباهه درو روشون بازنکنی.یجورایی صورت بدی داره و پسندیده نیست.علاوه براین ممکنه ...

وای من هیچوقت همچین کاری نمیکنم که در رو باز نکنم.

اصلا مگه میشه همیشه فک میکنم مثل پدر و مادر خودمن چطور میشه در بزنن درو باز نکنم .

ولی واقعا باید برنانه ریزی کنم خصوصا ابنکه بچم داره ب دنیا میاد

خوب من خودمم اصلا عروس بدی نیستم. هیچوقت بداخلاقی نکروم. ولی از درون سیر شدم. تنها مشکلمم همین رف ...

مطمینم ک خودت خوبی ک اونم ایقد دوست داره پیشش باشی..درکت میکنم ولی چ میشه کرد یا باید ناراحتش کنی ک اونم مطمینن ناراحت بشه کلا باهات قط رابطه میکنه ک خوب نیس..یا باید باهاش کنار بیای ک اینجوری بهتره..ب هر حال اون ی مادره احساس تنهایی میکنه دلشو نباید شکست تحمل کن..نی نی ت ک بیاد.اونوقت شرایط برات راحتر میشه..چون خودتم ب کسی ک کمکت کنه نیاز پیدا میکنی

خدایا لحظه ایی مرا ب حال خودم وا مگذار...که هرچی دارم از تو دارم..بدون تو هیچم..