2777
2789
عنوان

روابط با خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 7127 بازدید | 119 پست
عزیییییییییزمییییییییی چه مادرشوهری بنظرم باید اخلاقش خوب باشه

خوب ادم خوبیه ب نظرم اما انتظاراتی داره ک اگه انجام ندم زود دلخور میشه و ....

باید ب حرفش گوش کرد. باید دقیق مطابق میلش رفتار کرد ک خوشش بیاد ولی من نمیتونم فقط ب خاطر اینکه اون از من خوشش بیاد خودمو مزابق میلش کنم

خب بنظر من این خیلی زشته که در رو روی مادر باز نکنن حالا فرقی نمی‌کنه که مادر همسرشون هست  بهت ...

بنظر منم خیلی زشته که ادم سرشو بندازه هرروز پاشه بره مزاحم زندگی و استراحت مردم بشه

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب ادم خوبیه ب نظرم اما انتظاراتی داره ک اگه انجام ندم زود دلخور میشه و .... باید ب حرفش گوش کرد. ...

میتونی بپرسم مثلا چه انتظاراتی؟

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
دوستان بنظرم مادرشوهرش خیلی مهربون پس باید خیلی حواس دوستمون جمع باشه که خدایی ناکرده ناراحت نشن

اره والا دروغ نگم. مهربونه البته تا وقتی ک مطابق میلش رفتار بشه وگرنه اون روشو باید دید.

من تاحالا ناراحتش نکردم ولی واقعا دیگه از هر روز در باز کردن و شنیدن حرفای تکراری و از کارای مورد علاقه خودم گذشتن خسته شدم

چرا باید حال خودمو بد کنم؟من دوس دارم کارای مورد علاقمو تو خونه انجام بدم ن اینکه همش حالم بد باشه ا ...

خب واقعیت رو بگو ،بگو دوست دارم به کارای خودم برسم ،تو خونه ی خودم راحت ترم ،هیچ کجا خونه ی خود آدم نمیشه 

من حال شما رو درک میکنم چون یه مدت با خواهر شوهر مجبور بودم به خاطر شرایط زندگی کنم خیلی سخته که همش دو تا چشم دیگه داره نگاهت می‌کنه یا حتی نمیتونی پاهات رو دراز کنی یا...

خوشبختى مانند "تلفن" است اگر دیگران نداشته باشند، به هیچ درد شما نخواهد خورد... براى دیگران آرزوى خوشبختى کنید.💖💖
من یه بار بهش گفتم برای اینکه خدای نکرده حرفی نزنم که دلخوری پیش بیاد کمتر برم پیشش, صداشو بلند کرد ...

شوهر من اینقدر از حرف در آوردن مخصوصا خواهرش میترسید که قبول کرد.البته یه بار کارمون به مشاوره هم رسید سر خانوادش.خیلی بهتر شد.واقعا مشاوره نگاه شوهرمو تغییر داد

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
میتونی بپرسم مثلا چه انتظاراتی؟

توصیح دادم که

مثلا انتظار داره دم به دقیقه بدم پیشش. خوش و بش کنم. 

یا اینکه از کسی تعریف میکنه باید منم تایید کنم .از کسی بد بگه باید منم بدشو بگم. یعنی در کل دوس داره نظر و دستور مال خودش باشه بقیه اطاعت کنن.

اطاعت نکنی ناراحت میشه.

ولی خداییش معلومه مادرشوهر خوبی داری احتمالا چون دوستت داره فک میکنه میتونه مث دخترش باهات راحت باشه و اینقد به پر و پات می پیچه چون اگه حس مادرشوهری داشت یه بار بهش نه میگفتی زود به دل میگرفت

واقعا؟؟؟پس واسه چی میان خونه شما؟

میان با من حرف بزنن منم دوس ندارم باهاشون حرف بزنم یکم با مامانم حرف میزنن پامیشن میرن

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)

یوشیتا فعلا نرفتی سرخونه زندگیت این حرفارو میزنی پس فردا مجبوری هفته ای یه بار بری خونشون و هزاربار دعوتشون کنی مخصوصا که اهل مهمون بازی باشن

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

فکرشو بکن هستن کسایی ک با خانواده همسر تو یه ساختمونن و هر روز ی مشکل دارن و چش دیدن همدیگه رو ندارن و مدام تیکه و دخالت و دعوا دارن..قدر مادر همسرتو بدون

خدایا لحظه ایی مرا ب حال خودم وا مگذار...که هرچی دارم از تو دارم..بدون تو هیچم..

خب واقعیت رو بگو ،بگو دوست دارم به کارای خودم برسم ،تو خونه ی خودم راحت ترم ،هیچ کجا خونه ی خود آدم ...

بهش میگم اونم گاهی میگه باشه هر جور راحتی .بعدش دوباره روز بعد میاد میگه چرا نمیای؟

کلا هر چی بهش با مهربونی میگم زود یادش میره

خوب باردارم دو ماهه کلا تو خونه ام والا . سنگینم. ولی قبلش گاهی فرار میکردم اونم فقط عصرها.  ...

ایشالله نی نی که دنیا اومد بهتر میشه من برعکسم دوس ندارن برم میششون برعکس خواهرشوهرم مجرده 40سالشه دائم خونه ماس اینا مشکلات خونه مشترکه امیدم به روزیه که جدا بشیم بریم خونه خودمون

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون

من هرچی مادرشوهر دیدم انتطار نداشته هربار بری خونش دعوتش کنی 

مادرشوهرمن آویزونه منه 

والا دیدیم صدبار میرن خونه پدرمادر یکبار دعوتشون میکنن مال ما معاملس باید یر به یر بشه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫