2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شهری که ساکن داره

مثلا شهرای بزرگ واقعا شغل سختیه

شوهر خواهرم آتش نشان ولی چون توی شهر کوچک هستن فقط، موقع تصادفا واسه رهاسازی،  میگه از نظر روحی اذیت میشم

۲۴ساعت سرکاره۴۸ساعت استراحت

اتفاقا اتش نشان ها خوشتیپن 😂قدبلند باید باشن یکی از شرایط استخدامشون هس 

بخدا توکل کن و پیش برو 

انشاءالله ک به حق امام حسین هر چی صلاحت هس همون بشه و خوشبخت بشین 

خدایا شکرت🙏
عزیزم شما زندگیتون سخت نیس؟فشارو استرس کار رو زندگی زناشوییتون تاثیر نذاشته؟احساس میکنم خیلی استرس و ...

عزیزم اول از همه باید بپذیری ک باید ی کوچولو عصبی باشن وقتی درحال استراحتن با صدای زنگ حادثه جوری مغز هوشیار میشه ک ب آدم عادی نمیتونه تحمل کنه. سنگ دلن همه جور حادثه دیدن . مثل ثا همسرم ی حادثه رفته بود بچه ۶ سال از پنجره پرت شده بود پایین . اینا ک میرن سر حادثه فقط مغز بچه زمین بوده بقیه بدن آنقدر ریز شده ک شبیه خون دیده شده. یه هفته بعد بچه ۵ سالم لب پنجره ایستاده بود همسرم نا خواسته عکس‌العمل بدی نشون داد .بعد عذر خواهی کرد پ گفت ترسیدم مثه اون بچه پرت شه پایین 

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
عزیزم شما زندگیتون سخت نیس؟فشارو استرس کار رو زندگی زناشوییتون تاثیر نذاشته؟احساس میکنم خیلی استرس و ...

همسرم تهرانه پر از حادثه ‌. ی نمونه:زمانی ک پلاسکو ریخت۴ ماهه حامله بودم همسرم رفت اونجا تا ۳ روز خبری نشد از استرس بچم سقط شد

خیلی استرسیه وقتی تلفن رو چن مین دیر جواب بدم فک میکنه یکی از اون حادثه هایی ک رفته واسه ما اتفاق افتاده. اک بزنگم گوشی رو دیر جواب بده فک میکنم تو حادثه اتفاقی براش افتاده 

بستگی به شهری که ساکن داره مثلا شهرای بزرگ واقعا شغل سختیه شوهر خواهرم آتش نشان ولی چون توی شهر کو ...

ایشالا که همیشه صحیح و سالم باشن

ما تهرانیم 

جسارتا میتونم بپرسم حقوقشون چقدر هست؟و واقعا با توجه به سختی شغلشون حقوق مناسبیم میگیرن یا نه

ایشالا که همیشه صحیح و سالم باشن ما تهرانیم  جسارتا میتونم بپرسم حقوقشون چقدر هست؟و واقعا با ...

ب آتش‌نشانان تهران سختی کار تعلق نگرفته و متاسفانه حقوقشون زیر خط فقره

ایشالا که همیشه صحیح و سالم باشن ما تهرانیم  جسارتا میتونم بپرسم حقوقشون چقدر هست؟و واقعا با ...

عزیزم انشالله هرچی به صلاح شماست رقم بخوره

عزیزم من ازشون نمیپرسم،  حتی خواهرم پرستاره از اونم نمیپرسم  

اتفاقا اتش نشان ها خوشتیپن 😂قدبلند باید باشن یکی از شرایط استخدامشون هس  بخدا توکل کن و پیش ب ...

اتفاقا قدش خیلیی بلنده و چهارشونه و خوشتیپه .خواهرم دیده بودش میگفت واقعا هم با ادب و متینه هم جذاب🤣🤣🙈🙈

ممنون گلم بابت  دعای قشنگت❤️🤩