2777
2789
عزیزم اول از همه باید بپذیری ک باید ی کوچولو عصبی باشن وقتی درحال استراحتن با صدای زنگ حادثه جوری مغ ...

ای واییییی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️حقم دارن واقعا شرایط شغلیشون سخته

ترسم بیشتر شد گفتین سنگ دل و عصبین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=334780593]اتفاقا قدش خیلیی بلنده و چهارشونه و خوشتیپه .خواهرم دیده بودش میگفت واقعا هم با ادب و متینه هم جذا

چ خوب ک با ادب و متینم هس زیبایش صد برابر میشه 😍 عزیزم خودتو بسپار بخدا و برو جهت اشنایی باهاش اگه اخلاق و انسانیت هم داشت .بله رو بگو و به هیچ چیزی هم فکر نکن 

خدایا شکرت🙏
ای واییییی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️حقم دارن واقعا شرایط شغلیشون سخته ترسم بیشتر شد گفتین سنگ دل و عصبین

ن نترس 😅واسه همه صدق نمیکنه.  همسر من اینجوریه 

ولی برادر شوهرم ارومه

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
همسرم تهرانه پر از حادثه ‌. ی نمونه:زمانی ک پلاسکو ریخت۴ ماهه حامله بودم همسرم رفت اونجا تا ۳ روز خب ...

واییییییی 

الهییی🥺🥺🥺🥺چه اوضاع و اتفاق تلخیو پشت سر گذاشتین😢😢😢😢😢

واییییییی  الهییی🥺🥺🥺🥺چه اوضاع و اتفاق تلخیو پشت سر گذاشتین😢😢😢😢😢

❤❤❤ روزایی ک شیفته بچه هام دلتنگی میکنن میگن چرا مثل بقیه باباها شب نمیاد خونه.

تعطیلی ندارن . سال تحویل شیفت بوده . ۱۳ شیف بوده .عروسیا شیفت بوده. مهمونیا شیف بوده. شاید بگی مرخصی. ولی نمیشه ک بابت هرچیزی مرخصی بگیره.  الان خانواده ام مهمونیاشونو جوری تنظیم میکنن ک همسرم خونه باشه

جدییییی😳😳😳😳تهران که شهر بزرگیه و اتفاق و حادثه های بیشتری توش رخ میده

بعله متاسفانه .شهرستانا هم حقوقشون بیشتره هم مزایا دارن هم سختی کار 

😑😑😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️واقعا که

فقط کسایی ک عاشق این شغلن میتونن بمونن.  راجب تحقیق و اخلاق اسم و فامیل و شماره ایستگاه بگی خودم ته همه چیو برات در میارم😂

[QUOTE=334780593]اتفاقا قدش خیلیی بلنده و چهارشونه و خوشتیپه .خواهرم دیده بودش میگفت واقعا هم با ادب ...

والا با چیزایی که از دوستمون که همسرشون آتش نشانه شنیدم گرخیدممممم بنظرم اصلا مناسب هم نیستیم🤦‍♀️😫🤣😵‍💫

والا با چیزایی که از دوستمون که همسرشون آتش نشانه شنیدم گرخیدممممم بنظرم اصلا مناسب هم نیستیم🤦‍♀️😫 ...

ولی من هم عاشق خودشم هم شغلش

ععع ایشونم آتش نشانن؟ فکر میکنم بستگی به اون منصبی که دارن شرایطشون سخت ترو تنششون بیشتر میشه

بله . بستگی ب این داره ک ایستگاهشون کدوم منطقه باشه.  مثلا همسرم ی جای شلوغ با خونه و کوچه های قدیمی تهرانه ک پر حادثه ست روزی ی حریق رو راحت دارن. بردار شوهرم ی جا خلوت و آروم ک شاید هفته ها حادثه ی دلخراش نرن