2777
2789

من مسافرت رفتم و برگشتم خونه همه ی تعطیلات رفتم پیش مادرم و دیشب اومدم  مادرم خیلی زنگ زده بود نگران شده بود ومن گوشیم رو سایلنت بود گوشیم شارژ پولی نداشت که به مادرم بگم سالم  رسیدم  گوشی شوهرمو برداشتم گرفتم دستم رفت روی سرچ های گوگل و خرید های لباس زیر زنونه  

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تبلیغات بوده یا خاسته بخره برات

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

و چیزی که نوشته بود سایز و قیمتش و انواعش اومده بود فقط نه سایزش سایز من بود و نه اون نوع وطرحش من میتوننم استفاده کنم 

خب

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
و چیزی که نوشته بود سایز و قیمتش و انواعش اومده بود فقط نه سایزش سایز من بود و نه اون نوع وطرحش من م ...

یعنی کارای ثبت سفارش رو انجام داده بود؟؟ 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
و چیزی که نوشته بود سایز و قیمتش و انواعش اومده بود فقط نه سایزش سایز من بود و نه اون نوع وطرحش من م ...

شاید سایزتو اشتباه زده یا نمیدونسته سایزت نیست

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

قبلا هم دیده بودم اما گفت همینجوری اومده اما اینبار دیگه نوشته بود داخل سرچ ها سوتین سایز فلان و مدل اسفنجی و رنگ و نوعش