2777
2789
عنوان

مهمون ساعت ۱۱ شب یهو بیاد خونتون و چیزی نداشته باشین...

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 37 پست

والا من جای شما بودم به فکر اونا کار نداشتم مدام میگفتم چ پررو بودن یهویی اومدن 

الباه چای و شکلات هم پذیرایی خوبیه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه بیکار بودن ۱۱ شب،بدون هماهنگی قبلی.همون چای هم از سرشون زیاده.

زشته عزیزم مهمون حبیب خداست،حالا ی ساعت اومدن رفتن اتفاق خاصیم نیفتاده اسی بی مورد خجالت میکشه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
۱۱ فروردین عید دیدنی تموم هرکس بیاد دیگه خودش درک کنه ول کن ولش یروز یکم بخر بگو بیان شب نشینی وم ...

برا چی بیان مگه طلبکارن 

کوفت بخوره مهمون بیخبر

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
فکری نمیکردم خب هدف دیدارتون بوده خودتو اذیت نکن شما بازدید نرفتید خونشون؟

نه اصلا اونجوری رفت و امد نداریم به ما نمیخوره هیچیشون حتی سنشون زنه از من کلی بزرگتره تقریبا ۱۵ سال 

شوهرشم از شوهر من بزرگتره 

دوست دورادور هستن با ماها 

فکر نمیکردم خونه ی ما بیان اصلا

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

هیچ فکری, مگه آدم جایی میره شکمشو میبره؟ خودشون هم بی خبر اومدن طبیعیه که توی خونه همیشه همه چیز فراهم نباشه بیخودی اورثینک نکن 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁