2777
2789
عنوان

مهمون ساعت ۱۱ شب یهو بیاد خونتون و چیزی نداشته باشین...

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 37 پست

هیچ وقت نذارید تو خونه یه سری چیزا کامل تموم بشه، اونا همیشه تو ذهن شون میمونه که حتی شب های عید هم چیزی تو خونه نداشتید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
۱۱ فروردین عید دیدنی تموم هرکس بیاد دیگه خودش درک کنه ول کن ولش یروز یکم بخر بگو بیان شب نشینی وم ...

جدیدا به برکت مهمون اعتقاد پیدا کردم 

یهو یکی میاد خونه انقد وسایل پذیرایی هست آدم نمیدونه کدومو بیاره یهو هم اینجوری میشه و هیچی نیست تو خونه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بارها مهمون سرزده اومده (خونواده شوهر )

بعد تا جایی که امکانش بوده پذیرایی کردم 

باز پشت سرم کلی حرف زدن 

مثلا یک روز دقیق سر ناهار خواهرشوهر اومد 

اتفاقا اونروز شیر آب آشپزخونه هم یهویی خراب شده بود خودم خیلی بهم ریخته بودم 

خوراک لوبیا داشتیم 

ماست 

سبزی 

زیتون 

ترشی 

خلاصه من عادت دارم سفره رو برا مهمان هر طور شده رنگی کنم 

آخر سر هم که تشریف برده بود مادرش کلی سوال پیچش کرده بود و آمار گرفته بود 

کلی هم پشت سرم بد و بیراه گفته بودن 

که آره دخترم از خونه برادرش گرسنه برگشته ...

اونوقت خودشون اینجورن میوه تو یخچال باشه هم فقط چای میذارن جلو مهمون .

یک بار مهمون اومد براشون 

دو کیلو هم شیرینی آورده بودن با خودشون 

چای خالی گذاشتن 

بهشون گفتم لااقل یه ظرف از شیرینی های خودشون بزارید با چای 

دخترش گفت نه میذاریم وقتی رفتن خودمون میخوریم 

هیچ وقت نذارید تو خونه یه سری چیزا کامل تموم بشه، اونا همیشه تو ذهن شون میمونه که حتی شب های عید هم ...

من واقعا از فامیلا ناراحت شدم بخدا هیچکس خونمون نیومد حتی اونایی که ما هرسال میریم نیومدن 

دیگه از حرصم همه چی رو دادم بچه ها خوردن 

یهو اونا اومدن 

باز دوازدهم رفتم کلی وسیله خریدم پسته و تخمه و شکلاتو اینا 

اونشبم انگار شانس من بوده اونجوری بشه🤕

ببخشید ، ولی اونا خیلی بی فکر و بی فرهنگ بودن، یه وقت آدم خواب باشه یا حمام باشه یا مریض باشه.

کلا اخلاقشان همینه 

جالب اینجاست زنه روی صحبتاش با شوهرم بود فقط و یکسره از خودشو کاراش تعریف میکرد 

تو دلم گفتم خب میرفتین محل کار شوهرم عیددیدنی چرا خونه اومدین🤐

زشته عزیزم مهمون حبیب خداست،حالا ی ساعت اومدن رفتن اتفاق خاصیم نیفتاده اسی بی مورد خجالت میکشه

نه عزیزم هر گردی گردو نمیشه.حبیب خدا هم مختص همه مهمونا نمیشه.حرف شما هم درسته اسی خجالتش بی مورده