2777
2789
عنوان

درد ناف در هفته های آخر بارداری 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6767 بازدید | 63 پست
چیزی خوردی تقویتی؟ گوشت و اینا درست کن یا آجیل بخور

میکم که امروز اصلا اشتها ندارم بزور یکم ناهار خوردم فقط 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوف یاسمن اووووف. نگوووو از ماه هفت به بعد من تا آخر درد ناف داشتم آخ یادم ننداز

اره تو گروه بارداری هم خیلیا گفتن داشتیم 

چه غلطی بکنم آخه بخدا از صبح افتادم همین جور 😭😭😭

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
اره کلا من درگیر وزنم خوب وزن نمیگیره  ۳۷ هفته باید زایمان کنم

سلام یاسمن جون خوبی عزیزم بهتری؟؟

الان یهو دیدم تاپیک زدی ضعف بدنت بهترشد

من چندروز پیش ضعف داشتم ولی بهتر شدم ولی پاهام خیلی درد میکنه 

چرا37 هفته باید زایمان کنی؟؟؟

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
عزیزم  الان چطوری بهتری؟

قربونت برم عزیزم 

امروز رفتم پیش  دکترم بهم سرم و دارو داد 

اسهال شده بودم 

سلام یاسمن جون خوبی عزیزم بهتری؟؟ الان یهو دیدم تاپیک زدی ضعف بدنت بهترشد من چندروز پیش ضعف داشتم ...

اره گلم خوب شدم خداروشکر 

امروز دکتر بودم دارو داد 

فقط هنوز بی اشتهام 

بچه وزن درستی نمیگیره میگن باید ۳۷ درارن 

محدودیت رشد تو رحم میگن 

اره گلم خوب شدم خداروشکر  امروز دکتر بودم دارو داد  فقط هنوز بی اشتهام  بچه وزن در ...

عزیزم خداروشکر بهتری خیلی تو فکرت بودم

نگران بچه ام نباش بسلامتی دل خوش بدنیا میاد 

سعی کن بزورم شده یه چیزی بخوری مخصوصامیوه وابمیوه

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
عزیزم خداروشکر بهتری خیلی تو فکرت بودم نگران بچه ام نباش بسلامتی دل خوش بدنیا میاد  سعی کن بز ...

قربونت برم عزیزم 

اره بزور یه چیزی میخورم بخاطر جوجه 

خودت خوبی نینی خوبه ؟

قربونت برم عزیزم  اره بزور یه چیزی میخورم بخاطر جوجه  خودت خوبی نینی خوبه ؟

ممنون عزیزم 

من انقد پاهام درد میکنه که نگو دیگه اصن بدنم توان نداره 

روزهای اول شده دنبالچه تون درد بگیره؟ 

3_ یاعلی بن ابی طالب اومدم در خونت التماست کردم گفتن برو در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد ازکرم گدا را یا اباعبدالله اومدم در خونت قسمت دادم به علی اصغر گفتم انتقالیم درست کن گفتم غریبم فقیرم بدبختم توکمکم کن یا ابوفاضل اومدم درخونت گفتم ..گفتن ام البنین مرده زنده میکنه نذر دادم قسم دادم گفتم ابوالفضل نا امیدت نمیکنه پس چی شد؟؟؟ دیدین ک چی ب روزم اومد تو کربلا گفتم عیب نداره درعوض دست خالی ردم نمیکنن چرا رد درخواست شدم؟ چرا کمکم نمیکنید؟خدایا مگه من بنده ت نیستم؟ چرا انقدر ظلم بهم میشه؟/////2_خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... 1_یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

شیرخشک بخور و شیرموز و کباب و بادام هندی  من با همینا وزن بچه رو یکم جلو بردم خودم تو بارداری لاغر بودم ناف و لگنم ماه اخر دردمیکرد بالعلاوه دنبالچه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده