2777
2789
عنوان

بعد طلاقم با کسی آشنا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 47 پست

من وقتی حامله بودم  پنج ششماهه زندگیمو از شوهرم جداکردم رفتم خونه بابام 

این وسطا چندباری هم بهم برگشتیم همه اینا درست

اصلا من دو روز پیش زندگیم و طلاقم و همه چی انجام شد  اوکی ؟؟ کلا فک کن از محضر در اومدم  و با کسی اشنا شدم اینم بخاطر دل شما ک نزدیکترین تایم بعد طلاقمه 

به هرحال من الان دلم خواسته با کسی آشنا شم  و طلاقم گرفتمم طلاقمم رجعی بوده  نه بائن و زمان عدمم گذشته 

سوالم کلا یچیز دیگه بود   

شما بحثو کجا میکشونی دختر خانم روشنفکر  ؟؟؟؟

میگم با این اقا اشنا شدم بهش بگم جداشدم یا نگم 

میتونستی بگی نگو بده یا بگو بهتره     من غیر این اجازه اظهار نظر تو موردیو از کسی نخواستم

اینجوری راحت قضاوت نکن  

دنیا دارمکافاته    شاید شما ک اینقد ادعاتون میشه 

حین زندگی مشترک خیانت کردین  کی از آینده خودش با اطمینان 

صد درصد خبر داره ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگار خیلی موافقی با چهار تا عقدی و صد تا صیغه که با حسرت میگی؟؟ اون ازین چندش تره من با یه خانمی ا ...

شما عالم دانشمند  روحانی  اصلا شما بنده برگزیده خدا   ولی حق نداری بزور نظرتو ب کسب بقبلونی   بگی من دانا و حکیمم شماهم راه منو برید 

الان مردم  بزور خدا هم عبادت میکنن حال من باید ب شما گوش بدم بهترین تصمیم زندگیمو بگیر؟؟