2777
2789
عنوان

بعد طلاقم با کسی آشنا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جفتش   نمیخام ازدواج کنم بیشتر

متوجه شدم بچه داری, خب این خودش خیلی مسئله مهمیه،در هر صورت اگه برات اون آدم و احساساتش مهمه قطعا داری بهش ظلم میکنی،فکر کن بر عکس بود اون شرایط تو رو داشت،خودت چه حالی میشدی.تصمیم با خودته میتونیم چیزی نگی و یه مدت و سر کنی ولی آخرش که چی؟

متوجه شدم بچه داری, خب این خودش خیلی مسئله مهمیه،در هر صورت اگه برات اون آدم و احساساتش مهمه قطعا دا ...

اخه مردا خیلی هول تر از این حرفان  حداقل وقتی میدونه مجردم  من راحتترم 

اره من طلاقم برج 12ثبت شد    ولی از برج یک و دو  تنهام   ‌. کسی که درخواست ...

چرا دروغ میگی آخه، تو دو ماه پیش رجوع داشتی، بعد بچت شش ماهشه چطوری از برج یک تنها بودی؟

من با تو بحثی ندارم، تکلیف تو مشخصه فقط میخای به هر نحوی شده دوباره خودتو بدبخت بکنی، اوکی باشه حداقل بذار بچت دو سالش بشه بعد، اه، چه لذتی داره این شوهر داشتن؟

ولی من یه بخش از حرفات رو درک میکنم

وقتی شوهر داری و تنهایی

وقتی هفته هفته ماه تا ماه بهت دست نمیزنه

وقتی حتی نمیدونی کجای کاری

وقتی روزای جوونیت رو داری هدر میدی در بلاتکلیفی، درحالیکه اون داره همممممه جوره لذت از زندگی میبره، حتی با س.ک .س ولی تو محرومی. 

آره عزیز جونم، اینا خیلی سخته!

خدا به فریاد ماها برسه فقط.

کاش قوانین ما کمی به روز رسانی میشد.

.

درخصوص این آقا، باید بگین چون جدا شدن چیز بدی نیست.

خداکنه منم بفهمم باید چکار کنم!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

مگه مجبوری برا سرگرمی با یکی باشی اونم مرد خب با دخترای دوستت باش برین بیرون کافه لزوما مرد که نیاز نیست ادنم بفهمه تو مطلقه ای ولت نمیکنه نقشه سواستفاده میکشه مطمئن باش چرا بشی دستمال دست یه مرد 

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا

الان اگه تو خونه باهم زندگی کنیم، به اندازه روزهای عده رابطه نداشته باشیم، بعد سریع مهر طلاق رو خواهیم گرفت؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
بچش شیرخواره، کدوم طلاق عاطفی؟ طلاق عاطفی تعریف داره

چقدر ما زنها مظلومیم ، مرد همزمان ۴تا عقدی میتونه داشته باشه و صدتا صیغه، اونوقت زن حتی بعد جدایی باید عده واین مسخره بازیارو رعایت کنیه

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
چقدر ما زنها مظلومیم ، مرد همزمان ۴تا عقدی میتونه داشته باشه و صدتا صیغه، اونوقت زن حتی بعد جدایی با ...

انگار خیلی موافقی با چهار تا عقدی و صد تا صیغه که با حسرت میگی؟؟ اون ازین چندش تره

من با یه خانمی اینجا دارم صحبت میکنم که نوزده سالشه ازدواج کرده، بچه داره و طلاقم گرفته یعنی کاملا از نظر فرهنگی و دانش در فقر مطلق به سر میبره اگه بیام براش توضیح بدم از نظر روانشناسی و علمی شما باید حداقل دو سال به دور از هر رابطه ای باشی درک نمیکنه!!! مجبورم از عبارات مذهبی و حقوقی مثل عده استفاده کنم یا اینکه صبر کن بچتو از شیر بگیری!!! که حتی اون رو هم متوجه نشد!!!!!!!!!!!!

درد درد بی سوادیه

انگار خیلی موافقی با چهار تا عقدی و صد تا صیغه که با حسرت میگی؟؟ اون ازین چندش تره من با یه خانمی ا ...

کجا باحسرت گفتم ، میگم همه قوانین ضد زن هس ، شما خیلی قضاوت میکنی واقعا نمیترسی از کارما؟ بازم قضاوت کردید ، نمیخوام وارد بحث بشم با شما

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی