2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 65 پست
خونه و ماشین بنامم خونرو یبار سر همین غلطاش با یکی افتاده بود گف خونرو بجا مهرت بنامت میزنم و طلاقت ...

باز خدارو شكر ماشين و خونه بنامته

نميدونما ولي اگه دادگاه بفهمه كه اهل خيانته شايد حضانت بچه ها رو بهت بدن. اگه ميدن كه از زندگيت بندازش بيرون اشغال عوضي رو

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

قسط ماشین ۷۲۰۰ هس نه تومن واریز میکنه دیگه هیچی نمیده منم قسط میدم بقیش هم میره برا بیمه ماشین  ...

البته بگم دختر عمه بسیار بسیار تو کار جادوست و هر جا میرم استخاره با قران باز میکنم میگن یک خانمی آشنا یک سحر بسیار قوی برا خراب کردن زندگی تون درست کردن که من با توسل بخدا و خندن آیه کرسی و چهار قل انشالله باطل بشه دیگه به چیزی اعتقاد ندارم خدا سحر رو گذاشته درسته ولی قدرت اونا بالاتر از خدا نیست تا بخات بموقع باطلش میکنه و حقیقتش انشالله برا این شوهر نفهمم رسوا بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بندگان خدا با منن عمه یک شهر دیگس گوشیش خاموش کرد به دختر زنگ زدن شستنش دیگه کلا رابطشون قطع شد تو ف ...

خب پس دو شوهرتو بچین

از پدرشوهر حرف شنوی داره؟ که مثلا بترسه

بری خونه مادرشوهرت، مهریه اتم بذاری اجرا 

به خانواده شوهرت اگه آدمای خوبی آن بگی قصدت جدا شدن نیست فقط میخای سر عقل بیاریش 

پدرشوهرت بگه بهش طلاق عروسمو میگیرم ازت،. از ارثم محرومت میکنم چمدونم عاقِت میکنیم 

خونه و ماشین که نداری،. یه حقوق داری اونم همشو میدی برا مهریه 

پیش فک و فامیلم که دبگه عزت و ابرو نداری 

تو کوچه بخاب و نون خشک سق بزن ببینم بازم دختره جوابتو میده یا نه

اینجوری کنی مثلا نمی‌ترسه

ببین همههههه شرایط رو خودت باید بسنجیا 

من جای تو نیستما فقط دارم خواهرانه دلسوزی میکنم

خودم دارم اکتحاند میخونم ولی نتونستم از تایپک بگذرم

بابای منم اهل خیانت بود، مامانم داغون شد تمام تاثیرات بدش رو تو زندگیمون گذاشت 

مامانم کوتاه میومد ولی من کوتاه نمیام 

شوهرم سیگار می‌کشید رفتم گذاشتم کی دست پدرشوهرم ولی گفتم نگا من گفتم که شوهرم قائم کاری کنه 

دعواش کرد آدم نش ولی بهتر شد

توام بخدا کوتاه نیا

فک کردی بی محلی کنی دخترای گلت سردی رابطتون رو متوجه نمیشن

همون اندازه که بی عشقی بید شما روشون تاثیر میذاره باور کن طلاقم میذاره 

سعی کن آدمش کنی 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

از وقتی با این افتاده هر ماه یک مبلغی میده برا خرجی دیگه هیچی نمیده کم بیات همش میگه ندادم دختره یاد ...

ارز دیجیتال رمز و اینا اکانت و جمیلشو داشته باشی خودت میتونی همه اشو دربیاری 

به قول خودت قانونی ام که نمیتونه پیگیری کنه دستش به جایی بند نیست 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

خب پس دو شوهرتو بچین از پدرشوهر حرف شنوی داره؟ که مثلا بترسه بری خونه مادرشوهرت، مهریه اتم بذاری ا ...

اره بی عشقی اعصاب منم خرد میکنه مثلا بهش محل ندم صبحونه براش نزارم میره سرکار یا بینمون نه گفتگویی نه حرفی خودم از این حالت عصبی میشم

ارز دیجیتال رمز و اینا اکانت و جمیلشو داشته باشی خودت میتونی همه اشو دربیاری  به قول خودت قانو ...

نه بابا بلد نیستم ولی یک فلش ازش پیدا کردم ممکنه تو فلش گذاشته باشه

خب پس دو شوهرتو بچین از پدرشوهر حرف شنوی داره؟ که مثلا بترسه بری خونه مادرشوهرت، مهریه اتم بذاری ا ...

نه بابا دختر حسابی مخش شسته تو روی همه ایستاد الان دوسال شد خوبیش اینه که از شر و شور اولیه افتاد وگرنه اسفند پاریال که مهریه ام ابلاغ شد و قاضی همه چی به نفعم صادر کرد مثل چنین موقعهایی منو خونوادده ی شوهرم هز این خونه به اون خونه فراری بودیم که نیات سروصدا کنه جلو بچه ها

نه بابا بلد نیستم ولی یک فلش ازش پیدا کردم ممکنه تو فلش گذاشته باشه

نمیدونم 

اصلا نمیتونی گوشیشو کش بری 

وقتی خوابه مثلا 

کیف پول امن اگه داشته باشه رمز 12 مرحله ای داره 

یعنی 12 تا رمز 

همه اشو که نمیتونه حفظ کنه بلاخره یه جا یادداشت کرده 

یه نفرو پیدا کن که از این چیزا سردربیاره و ازش سوال کن

بگو رمز کیف پول الکترونیکمو مثلا گم کردم چطوری بازیابی کنم

یا بگو میخام کلا پولای کیف پولمو میخام خارج کنم و ببندمش 

نه بابا دختر حسابی مخش شسته تو روی همه ایستاد الان دوسال شد خوبیش اینه که از شر و شور اولیه افتاد وگ ...

سلام گلم الهی به حق این شب های عزیز قدر خدا زندگیتونو نجات بده ،گلم تو اینستا پیچ دعا خانه برا طلسم بین زن و شوهر دستوراتی گذاشته گقتم شاید براتون مفید باشه بقره هم خیلی خوبه تا ۴۵روز بخونی و بخوری 

نه بابا دختر حسابی مخش شسته تو روی همه ایستاد الان دوسال شد خوبیش اینه که از شر و شور اولیه افتاد وگ ...

بزن بکشش 🤦🏼‍♀️ دیگه راه حلی ندارم واقعا 

من از دست هرکی حرصی میشم زورگو بهش نمیرسه فورا 100 تا نقشه قتل میاد تو ذهنم 🤦🏼‍♀️ عین این کره آیا هی بهر بریز تو غذاش ذره ذره بمیره 🤦🏼‍♀️

اول صبحی رد دادم از دست شولرت ببخشید چرت و پرت میگم😄

اشتباهی که کردم وقتی حکم مهریه صادر شد به نفعم با وجود برگشتش باید برا اطمینان اجراش میزاشتم تا حالش جا بیات نباید براحتی کوتاه می اومدم چون میدیم یدفعه ای غیبش میزد میرفت زنگ میزد یدفعه ای میرفت بعد یساعت می اومد ماه رمضون پارسال بود یدفعه بعد افطار یساعت غیبش میزد البته بگم دختره شهرستانه و تلفنی باهم در ارتباطن البته چندباری بمدت یک هفته یک هفته میرفت سمتش حالا میرفت خونه عمه یا هتل باهم خدا داند

بزن بکشش 🤦🏼‍♀️ دیگه راه حلی ندارم واقعا  من از دست هرکی حرصی میشم زورگو بهش نمیرسه فورا 100 ...

حیفه مردن براحتی باید تقاص همه ی عذاب هایی که در حقم روا داشت تو همین دنیا بکشه و آرزوی مرگ کنه هم خودش هم اون دختر عمه عفریته

حیفه مردن براحتی باید تقاص همه ی عذاب هایی که در حقم روا داشت تو همین دنیا بکشه و آرزوی مرگ کنه هم خ ...

انشالله خدا به زندگیت نظر میکنه عزیزم 

میدونم چی میکشی 

آدمی که فلزش خراب باشه درست بشو نیس، بقیه رو فقط عذاب میده 

ولی به اینم فکر کن شاید جدا بشی بهتره 

بچه هات الان کوچیکت چهار روز دیگه میبینن باباشون با یکی دیگه اس بدتر عذاب میکشن

چمدونم والا بخدا میترسمم چیزی بگم راهنمایی غلطی کنم حق الناس بچه هات بیفته گردنم

انشالله خدا خودش بهترین راهو پیش روت میذاره 

حیفه مردن براحتی باید تقاص همه ی عذاب هایی که در حقم روا داشت تو همین دنیا بکشه و آرزوی مرگ کنه هم خ ...

تو تایپیک های اول گذاشته بودمش ولی فکر کنم پاک شده ببینین شوهرم دوسال افتاده با دختر عمه اش که مجرده و بچه پولداره و مثلا از شوهرم اینا با کلاس تره خلاصه براشوهرم و کل فامیلشون این خانم پرنسس هس و اینکه محل شوهرم داد و پا داد به شوهرم سر از پا نشناخت و به محض انداختن رابطه دوستی سه چهار ماهه یک هفته ای میره دیدنش شهرشون و دختره که با مامانشون یدستی میکنن مادر رو میفرسته سفر که دختر تنهاست و شوهرم بره دیدنش و فرصت را مثلا مغتنم میدونند تو اون یک هفته منو بچه هام تو خونه تنها موندیم و من گفتم بدرک میره انشالله ببینه هیچ پخی نیس برمیگرده تو این فرصت نگو دختر عمه تمام توانش برا هنرنمایی و جذب شوهرم بکار برده از چیز خور کردنش تا مست کردنش و هزار تا غلط دیگه وقتی شوهرم برگشت جن شده بود اصلا منو نگاه نمیکرد دیگه موضوع رو به خونوادش گفتم و خونوادش وارد قضیه شدند و دعوا و زنگ بزن به خونواده ی دختره و دختر رو بشور عمه خیلی با سیاسته دختره گوشی عمه رو خاموش کردو مستقیم با پدرشوهدم حرف نزد فقط زنگ میزد به پسر خواهرش که بگو اینجوری و اینجوری خلاصه دختر عمه به شوهرم گف زنت. طلاق بده من زنت میشم عمه هم همینو بشوهرم گف نمیدونم شاید فکر میکردن خونه بنامشه چیزی خلاصه شوهر احمق من زود برو دادخواست طلاق بده