2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اون اومده فقط زندگیم خراب کنه بره وگرنه مرد با سه تا بچه براش فراوون نیس

با دختر عمه اشه؟ 

والا چی بگیم، بگیم برو به خانواده دختره بگو که جلوش بگیرن خودتو کوچیک میکنی 

به شوهرت بگی که میگی دفعه اولش نیس پس براش مهمم نیست 

یا کلا بزن به در بیخیالی و آدم حسابش نکن، مثلا میاد تونه چرا سلام میدی که  سرد جواب بده، فک کن اصن نیس 

یا اینکه سفت جلوش دربیا، این که هیچی نداره بگو بچه ها رو میذارم برات و خودم میرم تا ببینم میتونم زندگی جمع کنی یا نه 

مردا اکثرشون چون میدونن زنا بخاطر بچه میمونن هر غلطی میکنن، اما اگه بفهمن زنه دیگه بچه ام براش مهم نیست و میخاد بره و بچه هاهم میخاد بیفته گردنش یه ذره ترمز میکنه

در هر صورت خواهش میکنم جلو بچه ها جنگ راه نندازید 

اگه میاد ببرش مشاور تا آدم بشه 

دود هر تصمیمت اول تو چشم بچه هات میره 

خود دانی خواهر

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

با دختر عمه اشه؟  والا چی بگیم، بگیم برو به خانواده دختره بگو که جلوش بگیرن خودتو کوچیک میکنی& ...

خونوادش به خونواده ی دختره گفتن عمه گوشیش خاموش کرد که دخترش راحت باشه و با دخترشه و بشوهرم گفته زنتو طلاق بده من بت دختر میدم

والا بیست روزی خونرو ول کردم بی خیال خونه و بچه شدم اومد دنبالم گف تموم کردم ولی تا اومدم خونه سردی رفتارش حس کردم فهمیدم الکی میگه و بله متوجه شدم هنوز هس فقط خودمو زدم به اون راه گفتم برار رندگی کنم دلم براش نسوزه بدرک که منو بارار نمیبره خودم میرم با همکاری خواهری تنهایی مهم اینه که بم خوش بگذره بیات بام هی بگه برگردیم یا دائم سرش تو گوشیش باشه اعصابمو خرد کنه هر چی کمتر ببینمش بهتر

خونوادش به خونواده ی دختره گفتن عمه گوشیش خاموش کرد که دخترش راحت باشه و با دخترشه و بشوهرم گفته زنت ...

سفر هم والا ما رو نمیبره منو با سه تا بچه میندازه گردن خونوادش یعنی پدرم در اومد رفتم مشهد 

سفر هم والا ما رو نمیبره منو با سه تا بچه میندازه گردن خونوادش یعنی پدرم در اومد رفتم مشهد 

دیگه حالا خلاصه یادگرفتم جایی رو که نمیات میگم خوب بچه ها هم پیش خودت نگهدار وقتی منو مجردی میفرستی پس کلا مجرد میرم بدون بچه 

دیگه حالا خلاصه یادگرفتم جایی رو که نمیات میگم خوب بچه ها هم پیش خودت نگهدار وقتی منو مجردی میفرستی ...

دلم برا بچه ها میسوزه دختر ۷ و ۴ساله ام کاملا متوجه تفریح میشن و تو ذهنشون میمونه

خدا رو هزار مرتبه شکر لطف خداست واقعا با اینکه شماره دختر عمرو دارم بهش زنگ نزدم و گفتم بدرک زنگ بزنم که بم بگه شوهرت منو دوسداره و خودمو کوچیک کنم واگذارش کردم بخدا قطعا اون فقط پا تو زندگیم نزاشته پا تو کفش خدا گذاشته 

خدا خیلی به حرمت  زندگی آدما حساسه خیلی به بچه های معصوم حساسه اون زندگی هممون دو خراب کرد قطعا تو همین دنیامجازات میشه اما انشالله بزودی زود

خونوادش به خونواده ی دختره گفتن عمه گوشیش خاموش کرد که دخترش راحت باشه و با دخترشه و بشوهرم گفته زنت ...

اره به درک اصن محلش نده 

همیشه قبل از اینکه از سرکار بیاد غذاتونو بخورید اون تنهایی بخوره 

هی ازش پول بگیر به بهانه های مختلف جیبش خالی شه نتونه برا اون خرج کنه

کلا با دختران خوش باش 

ولییییییییی 

به خانواده همسرت بگو شر اون دختره رو کم کنن

بگو بی آبروییش میمونه واسه پسرتون که بعد 3 تا بچه شلوارش دوتا شده 

بگو من بچه هامو بردارم ببرم که پسرتون لخت میشه چیزی نداره از خودش

اگه آدمای دل رحمی هستن بگو سه تا دختر داره بعدا می میاد در خونا من برا ازدواج باهاشون وقتی بفهمن بچه طلاقن یا وضع باباشون اینه و زن بازه (غلط کردن اصن شوهرشون نده عشقا رو، اینجوری بگو اون احساساتی بشد وگرنه گوربابای داماد) 

دختر عمه اشه خانواده اش باید یه کاری کنن رابطه قطع شه

اگه مادرشوهرت خیلی با عمهِ خنوب نیست بیشتر به اون بگو تا بره رو مخ پدرشوهرت

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

اره به درک اصن محلش نده  همیشه قبل از اینکه از سرکار بیاد غذاتونو بخورید اون تنهایی بخوره  ...

بندگان خدا با منن عمه یک شهر دیگس گوشیش خاموش کرد به دختر زنگ زدن شستنش دیگه کلا رابطشون قطع شد تو فامیل هم تابلوش کردند تمام اس ام ها و تماساشو نشون دادند پاشونو از فامیل بریدند اما خونواده شوهرم از این شر ها نییتن مثلا بره دم در خونشون بی آبرویی کنند یا کاری وقتی پسر احمقشون با اوناس جز خدا هیچکس نمیتونه کاری کنه

اره به درک اصن محلش نده  همیشه قبل از اینکه از سرکار بیاد غذاتونو بخورید اون تنهایی بخوره  ...

از وقتی با این افتاده هر ماه یک مبلغی میده برا خرجی دیگه هیچی نمیده کم بیات همش میگه ندادم دختره یادش داده افتاده تو خط بیت کویین و از این حرفا لاکردار حتی اگه مهریمو اجرا بزارم دولت از داراییش متوجه نخواهد شد چون همشو ارز دیجیتال کرده

از وقتی با این افتاده هر ماه یک مبلغی میده برا خرجی دیگه هیچی نمیده کم بیات همش میگه ندادم دختره یاد ...

باورتون میشه انقدر بیشعوره انتقالی گرفته برا شهر دختره که بره پیش دختره

قسط ماشین ۷۲۰۰ هس نه تومن واریز میکنه دیگه هیچی نمیده منم قسط میدم بقیش هم میره برا بیمه ماشین 

بقیش باید از حقوق خودم خرج کنم وقتی اعتراض میکنم میگه ندارم همش هم دروغ میگه داره جمع میکنه یفکرایی تو سرش هس با اون دختر عمه