2777
2789

من یه مشکل شرعی برام پیش اومده

به مادرم نمیتونم بگم خجالت میکشم

چندین بار از مرجع تقلیدمم پرسیدم همش یه جواب کلی و مبهم میده

امیدوارم گزارش نزنید و بهم کمک کنید هر روز دارم گریه میکنم بابتش

خیلی سربسته وبا سانسور بهتون میگم تا مشکلی نباشه

من حدودا دو سال هستش که خیلی یهویی و بی مقدمه یه حس عجیب بهم دست میده که فک میکنم نیاز به غسل دارم اما خب اینطوری که من نمیتونم هر روزززز برم غسل کنم، مرجع تقلید هم میگه معمولا دخترا این اتفاق براشون نمیوفته و اگه شک دارن نیازی به غسل نیس

ولی من تجربه واقعیشو داشتم میدونم چجوریه، ناآگاه نیستم راجبش که بگیم نمیتونم تشخیصش بدم

سوالم اینه آخه مگه میشه کسی یهویی در حد چند لحظه همچین چیزی براش پیش بیاد؟!

بخدا نمیدونم چیکار کنم خیلی بابت عبادت و نجاست وسواس دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجوریم بدب دلت راه نده 😂

متوجه شدید منظورمو؟؟ ببین مثلا اون دفعه داشتم آهنگ گوش میکردم یهو پاهام لرزید و یه حسی بهم دست داد

آخه مگه میشه؟؟؟😭😭 یعنی باید غسل میکردمو نجس بوده لباسام؟؟؟

اگر زن به اوج لذت جنسی برسد و در آن حال مایعی از او خارج شود جنابت محقق شده و غسل بر او واجب می‌شود؛ ولی اگر شک کند که به این مرحله رسیده یا نه و یا شک در خروج مایع داشته باشد، غسل واجب نیست.

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
متوجه شدید منظورمو؟؟ ببین مثلا اون دفعه داشتم آهنگ گوش میکردم یهو پاهام لرزید و یه حسی بهم دست داد ...

نمیدونممنم اینجوری میشم هیچ وخ غسل نکردم حالا هرسری اگ یه حسی بهت دس داد هرسری رفدی حموم ی غسل کن سخت نگیر انق

اگر فقط تدشحات داری و حس لذت داری نیازی به غسل نیست. اگد احساس مبکنی مایعی ازت خارج میشه و یه حس هی ...

ببین خودم تجربه‌اشو دارم ولی خب این یهویی مثلا در حال نماز خوندن یا هر کار عادیه دیگه بهم دست میده بعد خیلی سریع اتفاق میوفته! مگه میشه؟؟ گاهی هم با ترشحه گاهی هم نه

اگر زن به اوج لذت جنسی برسد و در آن حال مایعی از او خارج شود جنابت محقق شده و غسل بر او واجب می‌شود؛ ...

بخدا این چند خطو از حفظم از بس بهم گفتن

من همه علائمشو یهویی پیدا میکنم اونم وقتی دارم کارای روزمره زندگیمو انجام میدم! اینکه که منو به شک میندازه که آیا خودشه یا نه!

ببین خودم تجربه‌اشو دارم ولی خب این یهویی مثلا در حال نماز خوندن یا هر کار عادیه دیگه بهم دست میده ب ...

نه نیاز نداره به غسل چون شما وسط نماز یا کارروزانه که به رابطه فکرنمیکنی که 

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند