2777
2789
عنوان

خانوما کمکم کنید اینو به هیچکس نمیتونم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 73 پست
بخدا این چند خطو از حفظم از بس بهم گفتن من همه علائمشو یهویی پیدا میکنم اونم وقتی دارم کارای روزمره ...

نه خودش نیست چون تو دربین کارات اصلا به فکررابطه نبودی یهوی پیش اومده اصلا بهش فکرنکن و‌خودت اذیت نکم

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

ببین خودم تجربه‌اشو دارم ولی خب این یهویی مثلا در حال نماز خوندن یا هر کار عادیه دیگه بهم دست میده ب ...

حس به اوج رسیدن داره یا نداره؟

ینی یهو حس سست بودن پیدا میکنی بعدش

یا نه صرفا یه حس لذت گذراس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونممنم اینجوری میشم هیچ وخ غسل نکردم حالا هرسری اگ یه حسی بهت دس داد هرسری رفدی حموم ی غسل کن سخ ...

خب دردم اینکه اینجوری که هر روز باید حمام باشم

مثلا یه بار بهش اعتنا نکردم لباس زیرمم عوض نکردم حالا همش فکرم درگیر اینکه نکنه جایی نجس شده؟؟😭

بخدا این چند خطو از حفظم از بس بهم گفتن من همه علائمشو یهویی پیدا میکنم اونم وقتی دارم کارای روزمره ...

خوب میگه که قتی شک داشتی نیاز نیست و شما الان شک داری

توی امور این مدلی زیاد شک و شبهه نداشته باش اذیت میشی از همون یه کار کوچیک برای خدا هم میمونی

یه لحظه تطبیق بده شک کردی از ذهنت دور کن اگر نه یقین بود که اتفاق افتاده یه دوش ساده است دیگه انجام بده خیالت راحت باشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
حس به اوج رسیدن داره یا نداره؟ ینی یهو حس سست بودن پیدا میکنی بعدش یا نه صرفا یه حس لذت گذراس

اوجشو نمیدونم بیشتر بدنم حالتای عجیبی از خودش نشون میده، یهو پاهام یخ میزنه و اندام تناسلی یه جوری میشه