2777
2789
عنوان

خانوما کمکم کنید اینو به هیچکس نمیتونم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 73 پست
نمیتونم تشخیص بدم حس جنسی همراهش هست یانه! فقط میدونم یه حس عجیب بهم دست میده

خب عزیزم به نظر من اینکه شما میگی داری آهنگ گوش میدی یا کار دیگه یهو بی مقدمه اینطور میشه یعنی یعنی تو اوج حس جنسی نیستی، اوج یعنی حین س.ک.س یا خود.ارضا.یی یا دیدن فیلم ...، ازین قبیل

خوب میگه که قتی شک داشتی نیاز نیست و شما الان شک داری توی امور این مدلی زیاد شک و شبهه نداشته باش ا ...

آخه میدونید من یه مدتی درگیر خود…یی بودم گفتم نکنه از عوارضش باشه و واقعا خودش باشه

همش دارم فک میکنم اگه خودش بوده و من اعتنایی نکردم نه تنها عبادتام قبول نیس بلکه ممکنه جایی هم نجس شده باشه بقیه هم عبادتاشون ناقص بشه

دارم دیوونه میشم بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا! ولی خب چرا علایمشو پیدا میکنم؟!

نمیدونم ، چندسالته؟ ممکن فیلم تحریک کننده یا چیزی ببینی بعد به اون صحنه هافکر کنی درطول روز بعداین حسا بهت دست بده

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

خب عزیزم به نظر من اینکه شما میگی داری آهنگ گوش میدی یا کار دیگه یهو بی مقدمه اینطور میشه یعنی یعنی ...

آخه میدونید من چند سال پیش تو عادت ماهیانه‌ام خیلی یهویی اینجوری شدم و پی‌شو گرفتم تا ا…ضا شدم

میگم نکنه اینا هم مثه همون باشن😭😭 خدا منو بکشه

آخه میدونید من یه مدتی درگیر خود…یی بودم گفتم نکنه از عوارضش باشه و واقعا خودش باشه همش دارم فک میک ...

نه دیگه 

من جایی خوندم به نجاست شک داشتید اصلا اعتنا نکنید چون شک که ایجاد شد یعنی اون چیز پاکه

خودتون رو اذیت نکنید  خیلی ریز شدن در جزییات شما رو از مسایل مهم باز میذاره

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس