2777
2789
اسی منم دلم خیلی گرفته از دست خانواده شوهر همین چند دقیقه پیش کلی گریه کردم گفتم بیام سایت تنها نباش ...

منم از ساعت ۷ دارم گریه میکنم😭

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
از همین الان درستش کن اگه الان جلوی این رفتارهاش کوتاه بیای بعداً هم بدتر میشه هم برا بچه ات هم همین ...

چن ساعته دارم فک میکنم فردا صبح بازم پاشم درس بخونم یا برم بمیرم 😭

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی حالم خیلی بد باشه عرق میخورم پشتشم قرص بلکه بمیرم راحت شم🙃

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃
به خدا میگم  ازش کمک می‌خوام  می نویسم ناراحتی م رو مناجات گوش میکنم گریه میکنم

خدا همشو میدونه 

چی بگم دیگه

بنده هاش نفهمن اذیتم میکنن

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
مرگ نه پسرمو به کسی بسپارم برم ؟

چرا؟پسرتو دوس نداری؟

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃
خدا کلا همه چی رو می‌دونه  خودشم میگه بیا با من حرف بزن درددل می‌کنه آدم شکایت اونها رو میکنه ...

امشب خیلی عاجزم

کاش تو خواب بهم بگه فردا صبح چه تصمیمی بگیرم😔

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱