2777
2789

دلیل موجه بیارید منطقی یکی از خوبیهاش اینه که تا حدودی طرف رو میشناسی . ازدواج های فامیلی خیلی کمتر به طلاق میکشن نشده آیا دوتا غریبه با هم ازدواج کنن اولش خیلی برای هم جذاب باشن ولی بعدش یه نفر حداقل دل زده بشه ولی فامیلی بنظر من چون به مرور پیش میاد علاقه دوامش یا بیشتره یا موندگار 

بقول نی نی سایتیا کی با فامیل دوباره فامیل میشه 

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از لحاظ ژنتیکی بچه ای که به وجود میاد اکثر مواقع شاید مشکلی داشته باشه

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

چو ن بیشتر مجبو ری ریخت گه فا میل ببینی

بد به دلت راه نده نمیشه اگه از فامیلی بدی دیدی اون یه نفر رو به نمایندگی از همه فامیل ها در نظر بگیری منم خودم پسر هستم و زخم خورده ام تو این قضیه 

من چندتا ازدواج فامیلی ک دیدم همش دعوا و بحث و طلاق یام اگ موندن بخاطره بزرگترهای فامیل دارن زندگی بد و تحمل میکنن 

اما من کلا از ترس اینکه بچه ناقص نشه همیشه از فامیلی ترسیدم 😬

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

چون شما از نظر ژنتیکی با اقوام نزدیک ۷۵ درصد تشابه ژنتیکی دارید و مثل خواهر برادر میمونید

چون خیلی از بیماری های نادر که بچه ها میگیرن از ازدواج فامیلی و به دلیل همین تشابه ژنتیکی هست

خیلی هم چندشه با کسی که مثل خواهر برادر بزرگ شدی ازدواج کنی 

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

ببین خب بستگی داره بعضیا با فامیل هاشون خوب نیستن 

بعد دخالت اینا میشه تو زندگیشون  خود دختر پسر اگر اجازه ندن مشکلی پیش نمیاد 

بعد حالا اگر اینا رابطشون به مشکل بخوره چه قبل ازدواج چه بعدش ممکنه باعث مشکل توی فامیل بشه