پیتزایونیکورنی مدیر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20004 عنوان برای استاد لبوبو خریدم | مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 35 پست دخترا گفتن شبیه استاده یکی بخریم بدیم بهش هم خودش بخنده هم ما و هم جو عوض بشهاستاد کم سن و پایه ای هست مسئولیت خریدش با منه آنلاین سفارش دادم🥶همش نگرانم صورتی در بیاد براش قیافش شبیه سکرتشه🥺🫠😂 وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت امروز | 01:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لسانالغیب عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 1397 این کارا چیه...حرمت شان خودتو و استاد رو نگه داار همگی به ریسمان محکم الهی چنگ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 43504 والا ما با استادامون این کارا رو میکردیم با کمربند میفتادن پشت سرمون😐 با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20004 حرمت استاد و بزرگ ترتون حفظ کنید هر چقدر هم که پایه و شوخ طبع باشه خودش خوشش میاد فیلم میگیره استوری میکنه یه مدته ناراحته وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20004 والا ما با استادامون این کارا رو میکردیم با کمربند میفتادن پشت سرمون😐 از بقیه استاد ها خیلی معذبیم این فرق داره کلا وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20004 چه استاد خوبی که دانشجو ها انقدر راحتن باهاش خیلییی خوبه واقعا وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 14789 خودش خوشش میاد فیلم میگیره استوری میکنه یه مدته ناراحته چی بگم...یه جور دیگه خوش حالش می کردید بهتر بود ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 6997 شوخی میکنی دیگه نکن ممکن ناراحت بشه کار به حراست برسه من دیدم که میگم حتی شوخی دسته پایین تر
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20004 😂😂نکن که میشی سوژه خنده من نمیدم که😂دخترا باهم میدیممن فقط خریدم چون سلیقمو همه دوست دارن وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20004 حرمت استاد و بزرگ ترتون حفظ کنید هر چقدر هم که پایه و شوخ طبع باشه با یه جاکلیدی حرمتش میاد پایین؟ وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20004 اوکخو الان چه کاری از دست من برمیاد دایی جون؟! شما برو لالا وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20004 قیمتش .؟؟ یک و خورده ای بود وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 14789 با یه جاکلیدی حرمتش میاد پایین؟ اینکه بگید شبیه عروسک لبوبو هستی بله وگرنه جاکلیدی مشکلی نداره ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
پیتزایونیکورنی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 20004 چی بگم...یه جور دیگه خوش حالش می کردید بهتر بود آخه کاری از دستمون بر نمیاد جز همین شوخیا وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48468 با یه جاکلیدی حرمتش میاد پایین؟ براش ست کیف پول کمربند میگرفتید بهتر بودا از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 14789 آخه کاری از دستمون بر نمیاد جز همین شوخیا هر طور می دونيد 🤷🏻♀️ ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)